- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
-
Kafalarımı hoştu acep sen okadar meraklanırken böyle gevşek gevşek cvp verdiğine göre
canım içki içmez kendisi hacı çocuğudur hani bildiğimiz btün cıvık olaylara tabi ona göre cıvık hiç sevmez oturaklı şeyleri sever dedim ya ağır abidir diye inanın neredeyse hergün her gece bu böyle gece saat 1e kadar hiç yazmıyor sonra aşkım napıyon diyor hiç bişey yokmuş gibi umursamıyor ya ben msj atıyorum insan dönüpte bakmazmı ne yazdı diye başıma bir bela gelse umurunda olmucak dememekki yaaa bana diyo hergün ilgisizsin şöylesin böylesin diyosun yeter artık dedi bencede yeter artık dedim ben aptal değilim dedim hergün aynı şeyleri söylemekten mutlu olmuyorum dedim birazda düşün ozaman bu kzı neden bana böyle söyleyip duruyo diye yaaa dedim bana ne dedi biliyormusun sen rahatsızsın kızım senin psikolojin bozulmuş dedi yaaaaaaaaaaaa :'(
canım içki içmez kendisi hacı çocuğudur hani bildiğimiz btün cıvık olaylara tabi ona göre cıvık hiç sevmez oturaklı şeyleri sever dedim ya ağır abidir diye inanın neredeyse hergün her gece bu böyle gece saat 1e kadar hiç yazmıyor sonra aşkım napıyon diyor hiç bişey yokmuş gibi umursamıyor ya ben msj atıyorum insan dönüpte bakmazmı ne yazdı diye başıma bir bela gelse umurunda olmucak dememekki yaaa bana diyo hergün ilgisizsin şöylesin böylesin diyosun yeter artık dedi bencede yeter artık dedim ben aptal değilim dedim hergün aynı şeyleri söylemekten mutlu olmuyorum dedim birazda düşün ozaman bu kzı neden bana böyle söyleyip duruyo diye yaaa dedim bana ne dedi biliyormusun sen rahatsızsın kızım senin psikolojin bozulmuş dedi yaaaaaaaaaaaa :'(
benim gibi ne dertliler varmış ya,bence de normal değil bu arkadaşın davranışlarıiaman diyiym facede beğenen kız muhabbetine girme,ben yaptım,çok ters tepti ama böyle ilişki de olmaz gibi..1,5 yıldır hep mi böyle?öylyse iyi dayanmışsın,yavaş yavaş sen de ilgiyi azalt aklı başına gelir belki
tatlım dün akşamki olay o kadar kafaya takılacak bişey deil, ama anlıyorum seni uzun zamandan beri böyle olduğu için sıkılmışsın. bence bu olayı uzatma, daha ciddi meseleler olduğunda tepkini koy.
erkekler öyle, bi ortam görsünler unutuyorlar sevgililerini. hiç bi şeyi de kafaya takmazlar bizim taktığımız gibi. bence senin dün geceki haline bişey demediyse seni seviyordur, sen de bi orta yol bul bence. ilgisizse sen de ilgisiz ol bak o zaman ilgi beklemezsin..
ahhhh dert ortağım benimm ahh ahh ...
böyle devam edersen kafayı yersin biliyorsun dimi ..?
aynı sebepleri yaşıyoruz seninle ..
ben bıraktım .. bıraktım kendi haline gitsin arkadşlarıyla eğlensin konuşsun aramasın beni sormasın ...
benim kıymetimi bilemedi ona yaptıklarımı bilemedi..
hiç olacak gibi değil di ki sonuçta ömrünü paylaşacağın insan..
ne gerek var hayatımı karartmaya ...
Ay aman hepsi aynı bunların köşeye sıkışınca sen hastasın falan
Diyemiyorlar biz odunuzz
Neyse sanırım sizin sorununuz sürekli olan bir durum düne nazaran tek değil.
Bu şekilde bakacak olursak ilgisizlik zaten çok yoğun duygular beslememekten yada uzun ilişkiler rutinleşmeye başlayınca olur.
Ha ayrıca her ilişkide mutlaka bir taraf daha ilgili olur diğeri hep yakınır.
Yakınan taraf olmaktansa ilgisiz olmayı tercih ederim...
Yani sende ilgini azalt hatta tamamen kes
Ama şuda var ilgisizlik başka birşey umursamazlık çok başka.
İlişkide hep duygusal romantik ilgili aktif olamazsın ama
Yapması gerekeni yapmamak seni merakta bırakması sen orda kötüyken düşünür telaşlanırken umursamaması ilgisizlikten ziyade
Seni önemsememesidir.
Takma boşver hepsi böyleler. En güzeli sana nasıl davranıyorsa karşılığında öyle davranmak. Beyefendi mesaj atmaya tenezzül etmiyor mu sende aynısını yap. Bak bakalım ne oluyor. Sende aynı zırvaları söyle. O zaman anlar yaptıklarının anlamsızlığını.
peki pişman oldumu sonrasında yalvardımı sana:'(
ahh ahh tatlım aklın başına gelmiyor bir türlü benim gibi
canım ailevi sorunlarım var demişti zaten ona ben bitsin demiştim ama ilgisizliğine dayanamıyordumm ..
bitti dediysen bitmiştir dedi..
ki yüreğimi bilen insan kendisi ...
bahane bulmak isteyene bahane çoktur.. ama ben onun herşeyi oldum hala der senin gibi bulamam diye.. çocukla konuşmuyorum annesi beni arıyor sürekli nasılsın ne ediyorsun diye beni çok sever.. düşün çocuğuyla 3 gn önce konuşmuşş.. dün akşam beni aradı annesi
gururlu bir insandır.. hani beni gördüğünde bakar güler merhaba der.. yemek yediğimi görür gülerek afiyet olsun der.. ben sadece başımı sallarım ağzımdan bir söz çıkmaz..
daha çok taze bizim ki .. şuan daha kafasına dank etmemiştir.. ama 10 gün sonra 4 ay boyunca hiç göremicm çünkü memleketlerimiz farklı .. üniversiteyi aynı yerde okuyoruz..
belki o zaman anlar beni görmüyor etmiyor konuşmuyor haber almıyor benden..
belki arar o süreçte .. inan bilmiyorum ki canım erkekler çift karakterli ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?