çok acil yardımm edin bana lütfen kızlaaarrrr!!!:(

cimcime1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
1.307
9
88
Merhaba kızlar,
Öyle çok moralim bozuk öyle çok canım sıkkın ki dün geceden beri inanın hiç uyumadım diyebilirim.Ben direk soruna geçeyim kızlar ama lütfen bana yardımcı olun okuyun yazın ne olur kızlar erkek arkadaşımla dün en son 8:30 da msjlaştık yani bana en son msj attığı saat bu saat.Arkasından ben 1-1,5 saat arayla mesaj attım ama hiç birine cevap vermedi arkadaşına gitmişti ve saat 1i geçiyor gece hala daha eve gelmedi ve bana da hiç karşılık vermedi.bende sinirlendim.kardeşim netteydi ve birde ne görsün ben adama mesaj atıyorum benimle ilgilenmiyo bana bakmıyor adam gitmiş arkadaşlarıyla eğleniyor evde.Boynuna kalkıpta kalpli ışıklar asmış sıra sıra dolamış birde marifetmiş gibi arkadaşıda bunu face te etiketlemiş.ben merak ediyorum geç vakit oldu birşeymi geldi başına diye beyfendi arkadaşıyla makara içinde ve son zamanlarda zaten bir hayli ilgisizdi.o fotoğrafın koyulduğu zamanda bende ona yazmıştım merak ediyorum seni diye o cevap bile vermiyo yaaaaa sonra mesaj atıyor aşkım napıyosun diye bende direk tersledim çünkü artık patlama noktasındayım kızlar 1,5 yıldır hep içime attım hep içime ama artık dayanamadım.oturuyorum seni bekliyorum beni umursamanı dedim dedi önemli bir konu konuşyoduk yazamadım dedi Allahınız aşkına arkadaşlar bir insan 4 saat boyunca hiçmi fırsat bulamadı yaaa neyse işte baya tartıştık arkadaşların daha önemli demi benden konuştuğunuz konu dedim baya tartıştık kızlar neymiş kendisiyle alakalı bir sorunu varmış da onu konuşuyolarmış da o fotoğraflarıda arkadaşı moralini düzeltmek için yapmış hadi anladım foto çekmek işinde kalkıpta neden internete atıyor üstüne birde hiç tanımadığım bir kız sadece o kız fotoğrafını beğeniyor ve ben tartışma çıkardığımda daha fotoğraf olayını demediğimde haberim bile olmucaktı göstermesydi kardeşim bir insan allahınız aşkına morali bozukken face lere resim atım zibidi gibi gülermi şımarık şımarık kızlar yaaa ki kendisi ağır abidirrrrrrrrrr terstir ona göre böyle şeyler kendini haklı çıkarmaya çalışıyor bayadır umursamıyodu zaten beni ne zaman işine geldi iyi hoş davranıyo bi bakmışsınız 360 derece dönmüş umursamaz biri kızlar yardım edin ben ne yapayıp şimdi nasıl bir yol çizeyimmmm:'(

ne olur bana akıl verinnnnn kızlarrrrr çok moralim bozuk zaten ilşkide hep taviz veren bendim herşeyi alttan alan hep bendim içime attım attım ama bu ilgisizliği artık canıma tak etti çok ilgisz kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaa:'(

Kafalarımı hoştu acep sen okadar meraklanırken böyle gevşek gevşek cvp verdiğine göre

Kafalarımı hoştu acep sen okadar meraklanırken böyle gevşek gevşek cvp verdiğine göre

canım içki içmez kendisi hacı çocuğudur hani bildiğimiz btün cıvık olaylara tabi ona göre cıvık hiç sevmez oturaklı şeyleri sever dedim ya ağır abidir diye inanın neredeyse hergün her gece bu böyle gece saat 1e kadar hiç yazmıyor sonra aşkım napıyon diyor hiç bişey yokmuş gibi umursamıyor ya ben msj atıyorum insan dönüpte bakmazmı ne yazdı diye başıma bir bela gelse umurunda olmucak dememekki yaaa bana diyo hergün ilgisizsin şöylesin böylesin diyosun yeter artık dedi bencede yeter artık dedim ben aptal değilim dedim hergün aynı şeyleri söylemekten mutlu olmuyorum dedim birazda düşün ozaman bu kzı neden bana böyle söyleyip duruyo diye yaaa dedim bana ne dedi biliyormusun sen rahatsızsın kızım senin psikolojin bozulmuş dedi yaaaaaaaaaaaa :'(

tatlım dün akşamki olay o kadar kafaya takılacak bişey deil, ama anlıyorum seni uzun zamandan beri böyle olduğu için sıkılmışsın. bence bu olayı uzatma, daha ciddi meseleler olduğunda tepkini koy.

erkekler öyle, bi ortam görsünler unutuyorlar sevgililerini. hiç bi şeyi de kafaya takmazlar bizim taktığımız gibi. bence senin dün geceki haline bişey demediyse seni seviyordur, sen de bi orta yol bul bence. ilgisizse sen de ilgisiz ol bak o zaman ilgi beklemezsin..

kısasa kısas kızım, bundan sonra sen de gece 1de yalandan bi selam mesajı at sonra cevap yazma uyu, görsün bakalım

ahhhh dert ortağım benimm ahh ahh ...

böyle devam edersen kafayı yersin biliyorsun dimi ..?

aynı sebepleri yaşıyoruz seninle ..

ben bıraktım .. bıraktım kendi haline gitsin arkadşlarıyla eğlensin konuşsun aramasın beni sormasın ...

benim kıymetimi bilemedi ona yaptıklarımı bilemedi..

hiç olacak gibi değil di ki sonuçta ömrünü paylaşacağın insan..

ne gerek var hayatımı karartmaya ...

Ay aman hepsi aynı bunların köşeye sıkışınca sen hastasın falan
Diyemiyorlar biz odunuzz
Neyse sanırım sizin sorununuz sürekli olan bir durum düne nazaran tek değil.
Bu şekilde bakacak olursak ilgisizlik zaten çok yoğun duygular beslememekten yada uzun ilişkiler rutinleşmeye başlayınca olur.
Ha ayrıca her ilişkide mutlaka bir taraf daha ilgili olur diğeri hep yakınır.
Yakınan taraf olmaktansa ilgisiz olmayı tercih ederim...
Yani sende ilgini azalt hatta tamamen kes
Ama şuda var ilgisizlik başka birşey umursamazlık çok başka.
İlişkide hep duygusal romantik ilgili aktif olamazsın ama
Yapması gerekeni yapmamak seni merakta bırakması sen orda kötüyken düşünür telaşlanırken umursamaması ilgisizlikten ziyade
Seni önemsememesidir.

benim gibi ne dertliler varmış ya,bence de normal değil bu arkadaşın davranışlarıiaman diyiym facede beğenen kız muhabbetine girme,ben yaptım,çok ters tepti ama böyle ilişki de olmaz gibi..1,5 yıldır hep mi böyle?öylyse iyi dayanmışsın,yavaş yavaş sen de ilgiyi azalt aklı başına gelir belki

Takma boşver hepsi böyleler. En güzeli sana nasıl davranıyorsa karşılığında öyle davranmak. Beyefendi mesaj atmaya tenezzül etmiyor mu sende aynısını yap. Bak bakalım ne oluyor. Sende aynı zırvaları söyle. O zaman anlar yaptıklarının anlamsızlığını.

hayatım ilşkinin ilk başlarında çok ilgiliydi üzerime düşüyodu aşırı derece hatta ölücekti beni sevmekten diyebilirim sonra benim bazı hatalarım oldu ama öyle ağza alıncak hatalar bile değil kendisi takıntı hastası yüzüme söyledi bunu bende tmm anlamaya çalışıyordum dedim ve inanın ben nelere dayandımmmm nelereeee hani dövmesidir çaprmasıdır asla yoktur olsa ki 1,5 yıl asla tahammül etmem kızlar sevdim ben çok sevdim bana bir adım gelse ben ona koşarak gittim kendisi neredeyse 1 yıldır afyonda okuyor ve okula gittiği ilk zamanlar bana çok ilgiliydi yalnızdı çünkü sonradan azaldı ilgisi msjları azaldı sevgi sözleri azaldı yine aşkım canım cicim diyordu ama ben eğer sabretmeseydim ilşki çoktan bitmişti ve Yüce Rabbim bana öyle bir sabır vermiş yemin ederim taş olsa çatlardı kendisi herşeyi yapmakta özgür istediği yere gidiyo ediyo ama ben aynısını yapsam kıyametler kopar kızlar sadece kendini düşünen bir adam 1 sene oldu afyonda yanına tam 5 kez gittim adam gelicem diyip benim yanıma birkere bile gelmedi yaaaaaaaaa

ama canım benim düşünün ben iki elim kanda da olsa ona yazarım yeterki ilgisiz kalmasın diye aman uzaktayız birbrimizden hani onu unuttuğumu sevmediğini düşünmesin diye öyle bir sevgiyle aşkla bağlandım ki ona alamadığım halde sevdim onu ama o son zamanlarda hep ilgisiz varsa yoksa ramazan diye bir arkadaşı var hep onunla gece gündüz okulda falan adamın gözü beni görmez oluyo yaa bir insan 7 saat boyunca msj atmazmı birgün içinde ben atıyorum adama tmıyoooooooooooooooo

peki pişman oldumu sonrasında yalvardımı sana:'(

kötüymüş gerçekten...araya uzaklık girmiş;böyle bi sonuç doğal aslında,istersen adamakıllı bi konuş,derdini anla,belki adam gibi açıklamaı vardır,yapıyolar yapıyolar sonra da bize hastasın,psikoljin bozuk diyolar,abi sen istediğin gibi konuş,biz konuşunca sosyopat olalım,var mı öyle şey,Allah sabır,kolaylık vesin cnm,malesef bazen taraflardan biri vazgeçiyo bizim durumlarımızda olduğu gibi...ilişkini sürdürmek istiyosan sen de ilgiyi azalt,en güzeli

1,5 yıldır birlikteyiz benimde derlerim sıkıntılarım çok kötü hatta hastalıktan mahvolduğum zamanlar oldu benim kolumu kaldırcak halim yokken bile onu ilgisiz bırakmadım ben hastahane yattım o zaman kolumdaki serumla bile geberirken baktım ona birbrimizden uzaktayız şuan durumlar baya kötü oldu zaten gece 4 te yattık bugn okulu var onun bana diyo hele bi yarın olsun ozaman söyleyecek çok şeyim var dedi yatıyom şimdi iyi geceler dedi canım ya Allah aşkına morali bozuk insanın zibidi gibi resimlerle ne işi var yaaaa neymiş moralini düzeltmek içinmiş varmı böyle bişey yaaa üstelik arkadaşı paylaşıyor resmini canım yaaa ve öncesinde benim arkdaşlarım birlkte çekildiğimiz resimleri profil resmi yapıyor diye kıskanırdı kavga ederdik bu yüzden şimdi arkdaşı kendi face inde duvarında sevgilimin fotosunu paylaşıyo eğleniyolar bildiğin yaaaaaa ben yazıyorum beni tınlamıyoooooo:'(

işte anlamaz ooooo anlamazzzzzzzzzzz benim şuan yaptıklarımın daha beterini yapar bana inanın hep BENCİ bir insan yaaa hep ben diyorrrrrrrr ben atmasam ona cevap hoşuna gitmez şüphelenir hakkımda yaaa düşünün 1 dkika geçti diye cvp veremedim diye adam benle kavga etmişti biliyomusun

peki pişman oldumu sonrasında yalvardımı sana:'(

canım ailevi sorunlarım var demişti zaten ona ben bitsin demiştim ama ilgisizliğine dayanamıyordumm ..

bitti dediysen bitmiştir dedi..

ki yüreğimi bilen insan kendisi ...

bahane bulmak isteyene bahane çoktur.. ama ben onun herşeyi oldum hala der senin gibi bulamam diye.. çocukla konuşmuyorum annesi beni arıyor sürekli nasılsın ne ediyorsun diye beni çok sever.. düşün çocuğuyla 3 gn önce konuşmuşş.. dün akşam beni aradı annesi

gururlu bir insandır.. hani beni gördüğünde bakar güler merhaba der.. yemek yediğimi görür gülerek afiyet olsun der.. ben sadece başımı sallarım ağzımdan bir söz çıkmaz..

daha çok taze bizim ki .. şuan daha kafasına dank etmemiştir.. ama 10 gün sonra 4 ay boyunca hiç göremicm çünkü memleketlerimiz farklı .. üniversiteyi aynı yerde okuyoruz..

belki o zaman anlar beni görmüyor etmiyor konuşmuyor haber almıyor benden..

belki arar o süreçte .. inan bilmiyorum ki canım erkekler çift karakterli ..

ahh ahh tatlım aklın başına gelmiyor bir türlü benim gibi

ya canım benim 1,5 yılımı verdim diyorum ki hayatımda sevdiğim insan olsun sonuna kadar devam edelim diyorum bitirmek istemiyorum ama artık sabrım taştı inanın neredeyse 2 güne bir ilgilenmiyosun benimle bir bak bana artık beni şımartmıyosun bu mesajımı umursamadı bile biliyomusunuz ee napıyon aşkım dedi yaaaaaaaaaaaaaa :'(

anladım canım inan çok zoruma gidiyor ben her şatta ilgilenirken yeri geliyor ailemi karşıma alıyorum yani annemi ama o benim için hiç birşeye fedakarlık yapmıyor bile düşün farklı şehirdeyiz ailesine ne dicek diye sabahın 7snde evden çıkıp benim oldğum şehire gelemiyor halbuki 3 saatlik yer!hep bir bahanesi var yaaa heppp herşeye bir bahaneeeeeee diyor işte ders çalşıyodum insan 7 saat hiç aralıksız ders çalışırmı yaa bırak Allah aşkına okuyo ünide kendisi sonra işte okuldayekn hiç msj atmıyo Allahtan korksun hiç mi ara verilmiyo yaaaa hiçmiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…