çok acil yıllık izin yardımcı olur musunuz?

senilk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
348
182
73
hanımlar ben şimdi 12.08.2013 tarihinde işe girdim halen çalışıyorum tabi ki de sigortalı olarak sigortam ilk gün başladı şimdi müdürle konuştum iznin yok yıllık izin bir daha ki sene olur dedi bende 1 yıl dolunca izin hakkım var dedim yanlış mı biliyorum?

Doğru biliyorsun 1 sene dolunca yıllık izni hakkı doğuyor.

Arkadaşlar söylemiş zaten izniniz var. Ve izininizi kullanmanıza müsade etmemesinin büyük yaptırımları var. Şikayet etseniz başı yanar.

Neye dayanarak böyle birşey söylemiş ki işveren. Mecbur verecek iznini.

Arkadaşlar söylemiş zaten izniniz var. Ve izininizi kullanmanıza müsade etmemesinin büyük yaptırımları var. Şikayet etseniz başı yanar.
İşsiz kalmayı göze alması lazım . Esasında köşede büyük birikmişimiz olacak .Bu tip insanlarla uğraşabilelim ama insanların mağduriyetini kullanıyorlar ne yazık ki

İşsiz kalmayı göze alması lazım . Esasında köşede büyük birikmişimiz olacak .Bu tip insanlarla uğraşabilelim ama insanların mağduriyetini kullanıyorlar ne yazık ki

Aslında işsiz kalmaz, atarlarsa da iş iadesi için dava açabiliyor ama tabi bu olaylardna sonra orda çalışmak ister mi o ayrı.

BU kadar basit değil işte .Tamam iş mahkemesine dava açar kazanır da .Mahkemelik olmuş insanlar nasıl yüzyüze bakıp çalışacak peki .Çok büyük işletmelerde kurumsal firmalarda bile bu çok zor iken patronlu firmalarda imkansız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…