çok acil yıllık izin yardımcı olur musunuz?

yıllık izin hakkınız var ama malesef çogu yer bunu yapıyor izin kullanamazsın dendiginde yapılacak pek bişey kalmıyor. şikayet etsen ceza yaptırımı gelir işibırakmak zorunda kalırsın hadi bu yüzden işten cıkardıklari için yine şikayet edersin ama bu seferde burnundan getirirler. bn resmi bi kurumda calişiyorum işler yoğun olduğu için müdür izin vermiyor. 2 yıldır sadece bi haftalık izne cıkabildim. kullanmadığınız izinler birikir bi sıkıntı olmaz bnce o işlerinde daha bi yıldır calişiyorsunuz rahatınız iyiyse bu yıl sabredin bi sonraki yıl ara ara izne cıkın

cevap için teşekkür ederim Allah sana kolaylık versin dediklerinde haklısın.ben izin yerine 2 haftalık paramı aldım öyle devam ediyorum işim iyi çok şükür iş bulmak kolay değil artık vermezlerse sabredecektim kariyerim içinde iyi bir iş.

kesinlikle var. hatta yılın dolmasa bile insiyatif çerçevesinde içeriden bile izin kullanıp eksiye düşürebilirler.
"bu sene geçti seneye kullan" mı demek istedi acaba?

yıllık izin hakkınız var ,
pazarlar hariç 14 gün olarak hesaplayınız.

14 iş günü izin hakkınız var. cumartesi çalışmıyorsanız o günler hariç hesaplanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…