Çok acil yorum ve akıl istiyorum canlar.. Ortalık karıştı..

evet sadece benden çocuğundan değil yargılayan kim varsa uzaklaştı. Çenem yüzünden

Esin o kadar olaydan sonra seni takmıyor bile, hala gidip o kızla konusuyor. Bizim bir tanıdık vardi evinde ne olup biterse gider herkese anlatırdı. Eşi en son dayanamadı uzun süre ailesinin yanında kaldı, bunlar sonra tekrar birlestiler ama çok uzun sürmedi yine ayrıldılar. Sizdeki kopukluk zor düzelir gibi.

evet artık çok zor düzelir. Ben zaten ona bozulmuştum neden gittin anlattın diye ama hala kabak benim başıma kaldı.

Kusura bakmayın ama bir karı koca ilişkisinden çok bu gün 3/A sınıfında olanları okumuş gibiyim. Eşinin muhtemel ilişkisini patronuna şikayet edilmesine mi şaşayım, patronun onlara neredeyse tek ayak üstünde dikilme cezasına benzer ceza vermesine mi, yoksa durumun veliye kadar gidip annenin de duruma dahil olmasına mı? Bu evlilik nereye gidiyordan çok yanıt istediğiniz konu sanırım iş yerinde yeniden huzurun nasıl tesis edileceği ve eşinizle diğer hanımın rahatının nasıl sağlanacağı. Yönetici tanıdığınızsa huyunu en iyi siz bilirsiniz. yani konuşmanız durumu düzeltecekse düzeltin madem.

Siz en başta hatalısınız, yöneticiyi konuya dahil ederek ve hatalar devam etmiş, Allah yardımcınız olsun ama bu durum biraz sizin suçunuz.

İftira attınız bana çok temiz kız konuşucaz size ne diyor. İnada bindi.

Siz eşinizin düşmanımısınız ki işi inada bindiriyor. Cidden çok garip düşünceler içerisinde kocanız.
Eşinizi geçtim kız namusunu düşünüyorsa ve haksızlığa uğradığını düşünüyorsa, sucsuzluğunu ispat edip
kocanızdan uzak durması gerekiyordu, o aksine kocanızla size inat yapar gibi sohbetin dibine vuruyor.

Siz en başta hatalısınız, yöneticiyi konuya dahil ederek ve hatalar devam etmiş, Allah yardımcınız olsun ama bu durum biraz sizin suçunuz.
kesinlikle onlar konuşarak suçluysa ben de gidip anlatarak suçluyum. Elimden geleni yaptım ama yok olmuyor. Adam mum gibi oldu ruhsuz

güya aynı kişiden mobbing yedikleri için dertleşiyorlarmış

canım inan inat etmiyorum. Deli gibi bir şey oldu düzelsin ki boşanalım. Yoksa çok zor işim boşansam da bu konuyu anlatacak bana
Arkadaşım sen o adamın düzelmesini beklersen üzgünüm ama sen sağlığından olacaksın.
Kim ister kendini kötüleyen adamla evli kalmayı?
İster düzelsin ister daha kötü olsun.
Sen boşan,kurtar kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…