- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
İftira attınız bana çok temiz kız konuşucaz size ne diyor. İnada bindi.Ne arkadaşmış .Karından çocuğundan evliliğinden işinden önemli .
Bilmiyorum kafam karmakarışıkEşin o iş yerinden ayrılmadan olay çözülmez.
Ya ben ya o dersiniz biter bu iş.İftira attınız bana çok temiz kız konuşucaz size ne diyor. İnada bindi.
vallahi konuşsunlar artık benim için sorun değil kız da o da inada bindirdi. Kendilerinden emin oldukları için..Ya ben ya o dersiniz biter bu iş.
evet sadece benden çocuğundan değil yargılayan kim varsa uzaklaştı. Çenem yüzündenŞimdi,Allahım korusun bana biri böyle suçlama yapsa, ben de masumsam çok büyük tepki verirdim,açık söyleyeyim,namusuma laf edenle bir arada bulunmazdım.
Çok ağır ithamlar olmuş maalesef.
Kendinden ve evladından çok uzaklaştırmışsın bence.
Ama yok adam zaten rahat durmuyordu diyorsan o zaman ona buna şikayet etmek yerine adama kapıyı göstermek gerekiyordu.
çok doğru bir özet :)Eşiniz kendini düşünüyor. Siz eşinizi. Yönetici de evliliğinizi.
İyi de adam suçluymuş zaten.evet sadece benden çocuğundan değil yargılayan kim varsa uzaklaştı. Çenem yüzünden
evet artık çok zor düzelir. Ben zaten ona bozulmuştum neden gittin anlattın diye ama hala kabak benim başıma kaldı.Esin o kadar olaydan sonra seni takmıyor bile, hala gidip o kızla konusuyor. Bizim bir tanıdık vardi evinde ne olup biterse gider herkese anlatırdı. Eşi en son dayanamadı uzun süre ailesinin yanında kaldı, bunlar sonra tekrar birlestiler ama çok uzun sürmedi yine ayrıldılar. Sizdeki kopukluk zor düzelir gibi.
canım inan inat etmiyorum. Deli gibi bir şey oldu düzelsin ki boşanalım. Yoksa çok zor işim boşansam da bu konuyu anlatacak banaİyi de adam suçluymuş zaten.
Eşini kötüleyen adamdan ne hayır gelir?
Neden evli kalmak için inat ediyorsun ki?
İftira attınız bana çok temiz kız konuşucaz size ne diyor. İnada bindi.
kesinlikle onlar konuşarak suçluysa ben de gidip anlatarak suçluyum. Elimden geleni yaptım ama yok olmuyor. Adam mum gibi oldu ruhsuzSiz en başta hatalısınız, yöneticiyi konuya dahil ederek ve hatalar devam etmiş, Allah yardımcınız olsun ama bu durum biraz sizin suçunuz.
güya aynı kişiden mobbing yedikleri için dertleşiyorlarmışSiz eşinizin düşmanımısınız ki işi inada bindiriyor. Cidden çok garip düşünceler içerisinde kocanız.
Eşinizi geçtim kız namusunu düşünüyorsa ve haksızlığa uğradığını düşünüyorsa, sucsuzluğunu ispat edip
kocanızdan uzak durması gerekiyordu, o aksine kocanızla size inat yapar gibi sohbetin dibine vuruyor.
Arkadaşım sen o adamın düzelmesini beklersen üzgünüm ama sen sağlığından olacaksın.canım inan inat etmiyorum. Deli gibi bir şey oldu düzelsin ki boşanalım. Yoksa çok zor işim boşansam da bu konuyu anlatacak bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?