Çok acil yorum ve akıl istiyorum canlar.. Ortalık karıştı..

Yol ilerledik diyelim
Çok sevindim. İnş eşiniz aklını başına toplar. Nacizane izninizle bişey yazmak istedim. Bu süreçte kendinize bence çok iyi bakın. Fazla kilonuz vs varsa atın. Biraz giyim kuşam süs püs... biraz açık giyinin bakalım... telefonunuza ekrana kilit koyun saklayın eşinizin üstüne hiç düşmeyin. Ona önemsiz olduğunu hissettirin.tabi bir anda yapmaın bunları. Bir sene felan planlayın. Çok ezmiş sizi. Biraz değerinizi bildirin ona. Yapabilir misiniz acaba ?

Ay adam fink fink gezip mesajlaşsın, haltlar karıştırsın. Biz de paşalar bize dönsün diye kırmızı don giyip telefona kilit koyalım
Adam da birdrn flash tv dizisindeki gibi bir aydınlanma yaşar eminim
Kusura bakmayın ama bu haktı yemiş ve üstüne affedilmiş erkekler devam ederler. E sindirmiş yemiş yutmuş kadın varken ne yapacaktı?
Her aldatmada artık gecelik rengini değiştirirsiniz. Kırmızıyı sevmediğinden yuvasına bağlanmamıştır misal bi dahaki boynuza da mor denersiniz

Ben konu sahibi değilim yalnız. Konu sahibine sadece öneride bulundum. Zaten affetmiş süründürsün dedim. Affetmişken evde lastikli donla gez demedim. Kendine bak geliştir dedim. Bunun nesi kötü ki?

Benim amacım konunun kapanmasaydi bana vicdan yaptirmamasiydi inşallah amacıma ulaşırsam diğer konularda hedeflerim var eğitim iş cocugum gibi. Kilom falan yok ne halı varsa görsün benim huzurumu kaçırmasın da

Ben konu sahibi değilim yalnız. Konu sahibine sadece öneride bulundum. Zaten affetmiş süründürsün dedim. Affetmişken evde lastikli donla gez demedim. Kendine bak geliştir dedim. Bunun nesi kötü ki?

İşte adam pişman değil, affedilme talebi dahi yok. Karısının da gitmeyeceğinden emin.
Yani o donu kafasına geçirse de adma için pek önemli olduğunu sanmıyorum.
Önemli olsa daha kötü gerçi bir de aldattığı için adamı ödüllendirmek oluyor o seksi iç çamaşırları falan.
Bu nedenle bana komik geld öneriniz

Belki ikisininde eski duyguları canlanır karısını kıskanır vs diye düşündüm bende. Oluyo bazı erkeklerde ortayaş bunalımı falan. Aklı başına gelir inş ya

Olaylar o kadar rezil ve sacma ki...
Madem bir kizla aldatildigindan eminsin ya kendin cozerdin ya bosanirdin. Eşinin işyerine bu olayi tasidiktan sonra nasil herseyin daha sonra normale donecegini dusunebiliyorsun ki.
Yetmemiş 2. Sefer acilmiş konu. Boyle bir durumda ben boşanmasam eşim beni boşardi zaten. Evliligi bu kadar yerin dibine sokup nasil devam edebiliyorsunuz sasiiyorum.

Belki ikisininde eski duyguları canlanır karısını kıskanır vs diye düşündüm bende. Oluyo bazı erkeklerde ortayaş bunalımı falan. Aklı başına gelir inş ya

İşte onlar anca saçma filmlerde olur.
Bir kere yapıldığında affedeceğini, gidemediğini gören adam tekrar tekrar yapar. Bugün olmasa iki sene sonra ama mutlaka yapar..
Siz aldattığınızı bile bile yanınızda duran bir erkeğe sevgi veya saygı duyabilir misiniz? Duyamazsınız. Saygı duymadığınız birine de aşık olamazsınız. Aşk böylr bir şey değil. Evlilik hiç değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…