Böyle zeki cevaplara bayılıyorum derdimin arasında gülüyorum :) çok doğru ilkokula döndü. Ben kendimi geçtim orda normale dönsün hayat ben aradan çekilmek istiyorum. Gittikten sonra da arkamdan bu konunun gelmemesini..Kusura bakmayın ama bir karı koca ilişkisinden çok bu gün 3/A sınıfında olanları okumuş gibiyim. Eşinin muhtemel ilişkisini patronuna şikayet edilmesine mi şaşayım, patronun onlara neredeyse tek ayak üstünde dikilme cezasına benzer ceza vermesine mi, yoksa durumun veliye kadar gidip annenin de duruma dahil olmasına mı? Bu evlilik nereye gidiyordan çok yanıt istediğiniz konu sanırım iş yerinde yeniden huzurun nasıl tesis edileceği ve eşinizle diğer hanımın rahatının nasıl sağlanacağı. Yönetici tanıdığınızsa huyunu en iyi siz bilirsiniz. yani konuşmanız durumu düzeltecekse düzeltin madem.
Ne bileyim vicdan azabından kurtulamıyorum. Herkesin arasını ben bozmuş gibi hissediyorum .Arkamda enkaz bırakıcamArkadaşım sen o adamın düzelmesini beklersen üzgünüm ama sen sağlığından olacaksın.
Kim ister kendini kötüleyen adamla evli kalmayı?
İster düzelsin ister daha kötü olsun.
Sen boşan,kurtar kendini.
güya aynı kişiden mobbing yedikleri için dertleşiyorlarmış
anlamamış olabilirsin konuşur gibi yazdımBen mi anlamadım konuyu ?
Ne bileyim vicdan azabından kurtulamıyorum. Herkesin arasını ben bozmuş gibi hissediyorum .Arkamda enkaz bırakıcam
yok onu demiyorum akrabaları herkes benim yanımda o yalnız kalacak gibiNe enkazı arkadaşım?
Adam mutsuz,pişman,üzgün olsa senin gözüne girmeye çalışır,kendini affettirmeye çalışır.
Aksine adam bu hareketleriyle kendinden soğutmuyor mu bu şekilde de vicdan azabı yapıyorsun?
Çocuk mu kendisi?yok onu demiyorum akrabaları herkes benim yanımda o yalnız kalacak gibi
İftira attınız bana çok temiz kız konuşucaz size ne diyor. İnada bindi.
Cidden böyle mi düşünüyorsunuz . Bana hiçte yanlız kalacak gibi gelmediyok onu demiyorum akrabaları herkes benim yanımda o yalnız kalacak gibi
Ne bileyim vicdan azabından kurtulamıyorum. Herkesin arasını ben bozmuş gibi hissediyorum .Arkamda enkaz bırakıcam
Bu tip durumlarda kısasa kısas yapmak lazım. Siz de çok temiz bir adam bulun gece yarılarında konuşun. Bakalım nasıl oluyormuş.İftira attınız bana çok temiz kız konuşucaz size ne diyor. İnada bindi.
Yuh amk açtırmasın ağzımı .o zaman sende bir erkek arkadaşla konuş arkadaşça dertleş kötüle evliliğini bakalım kocan me diyecek .vallaha 1 dk durmaz boşar seni hem de ne iftiralarla .erkekler böyledir .ama sen de çıkıp desen ki benim böyle böyle bi erkek arkadaşım var iş yerinde sadece arkadaşız felan ben sana me derim biliyor musun?bırak bacım bu göt ayaklarını evde mis gibi kocan var .yani eşin empati yapsın biraz ne demek inada bindirmek oh ne ala ???? Ayrıca iş yerindeki kızda bana mobbing yapıyorlar diyene kadar uzaklaşsın kocandan ne var yani dünyanın sonu mu konuşmasın ayol.İftira attınız bana çok temiz kız konuşucaz size ne diyor. İnada bindi.
Bu yaşadığınız en ufak bişeyde gidip müdürüne ,işyerine şikayet edeyim mi diye soranlara ders olsun .
siz şikayet ederken o kız kovulur eşiniz pürü pak işine devam eder sandınız ama işler öyle olmadı değil mi ?kusura bakmayın aile içinde çözmeniz gereken meseleleri böyle alakasız yerlere taşırsanız böyle olur .şimfi ayıklayın pirincin taşını .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?