Çok acil yorum ve akıl istiyorum canlar.. Ortalık karıştı..

Böyle zeki cevaplara bayılıyorum derdimin arasında gülüyorum :) çok doğru ilkokula döndü. Ben kendimi geçtim orda normale dönsün hayat ben aradan çekilmek istiyorum. Gittikten sonra da arkamdan bu konunun gelmemesini..

Ne bileyim vicdan azabından kurtulamıyorum. Herkesin arasını ben bozmuş gibi hissediyorum .Arkamda enkaz bırakıcam

güya aynı kişiden mobbing yedikleri için dertleşiyorlarmış

Ben tam tersini yapardım, herkese haddini bildirir adamdan uzak dururdum.
Onlar ise size karşı bilenmiş inat yüzünden birbirleriyle daha çok yakınlaşmışlar
ve şimdi de masum edebiyatı yapıyorlar.

Siz hatasızsınız demiyorum bu arada. Eşinizle sorununuzu kendi içinizde halletmeniz gerekiyordu.
Yöneticiye şikayet etmeniz olmamış, ikinci şikayet ise anneniz tarafından yapılmış. Yönetici ile kesinlikle bir daha
konuşmayın, olayı düzeltmek içinde konuşmayın... Yoksa sizin sözünüze güvenilmeyecek biri olduğunuzu düşünecek. Bırakın kocanız uğraşsın onunla. Sonuçta sizi ve çocuğunu umursamayıp kızla konuşan o.

Ne bileyim vicdan azabından kurtulamıyorum. Herkesin arasını ben bozmuş gibi hissediyorum .Arkamda enkaz bırakıcam

Ne enkazı arkadaşım?
Adam mutsuz,pişman,üzgün olsa senin gözüne girmeye çalışır,kendini affettirmeye çalışır.
Aksine adam bu hareketleriyle kendinden soğutmuyor mu bu şekilde de vicdan azabı yapıyorsun?

yok onu demiyorum akrabaları herkes benim yanımda o yalnız kalacak gibi

Sizin hiç bi suçunuz yok öncelikle bu kadar rahatsız olacağınız 1 yıla yakın ayrı geçireceğiniz bir sorunda çok mu zordu bu arkadaşlığı! bitirmek eğer aralarında gerçekten bişey yoksa bile eşiniz sizi kötüleyerek kıza yol yapıyor zaten çoğu ilişkide karşı cinse evlilikten eşten dert yanarak başlıyor boşanmayı teklif edin size karşı bi hissiyatı yoksa kabul eder sizi seviyorsada mücadele eder eğer ki boşanmayı düşünmüyorsanız bu olayı hiç dile düşürmeyecektiniz sesinizi çıkarmadan oturacaktınız öncelikle ne istediğinizi ve ne yapacağınızı düşünün ona göre karar verin

ya acaba çok mu naifsiniz
ne enkazı yahu, tek enkaz siz ve bebeğiniz
atı alan üsküdarı geçmiş
hiç böyle yorumları da sevmezdim ama
kadın da adam da mobbinglere güya! iftiralara karşı aynı işte çalışmaya devam ediyorlar
hem de 1 yıl boyunca
çünkü piyasada 1 yıl boyunca iş bulamamaları zor

Bu yaşadığınız en ufak bişeyde gidip müdürüne ,işyerine şikayet edeyim mi diye soranlara ders olsun .
siz şikayet ederken o kız kovulur eşiniz pürü pak işine devam eder sandınız ama işler öyle olmadı değil mi ?kusura bakmayın aile içinde çözmeniz gereken meseleleri böyle alakasız yerlere taşırsanız böyle olur .şimfi ayıklayın pirincin taşını .

İftira attınız bana çok temiz kız konuşucaz size ne diyor. İnada bindi.
Bu tip durumlarda kısasa kısas yapmak lazım. Siz de çok temiz bir adam bulun gece yarılarında konuşun. Bakalım nasıl oluyormuş.

İftira attınız bana çok temiz kız konuşucaz size ne diyor. İnada bindi.
Yuh amk açtırmasın ağzımı .o zaman sende bir erkek arkadaşla konuş arkadaşça dertleş kötüle evliliğini bakalım kocan me diyecek .vallaha 1 dk durmaz boşar seni hem de ne iftiralarla .erkekler böyledir .ama sen de çıkıp desen ki benim böyle böyle bi erkek arkadaşım var iş yerinde sadece arkadaşız felan ben sana me derim biliyor musun?bırak bacım bu göt ayaklarını evde mis gibi kocan var .yani eşin empati yapsın biraz ne demek inada bindirmek oh ne ala ???? Ayrıca iş yerindeki kızda bana mobbing yapıyorlar diyene kadar uzaklaşsın kocandan ne var yani dünyanın sonu mu konuşmasın ayol.

bu olasılık da olabilir doğru diyorsunuz

Keşke kesin emin olmadan delil olmadan bu karar ortalığı karıştırmasaydınız adam haksızıken haklı olmuş

Tabiki gidip yöneticiyle konuşun, bir daha bu bahsi açmasın.
Eşinizle o kadını da aynı odaya, yan yana masalara falan alsın.
Siz eşinizi destekleyin, o gerek sizin gerek yöneticinin verdiği güçle rahat rahat görüşsün o kızla. Onlar mutluluktan dört köşe olsun, siz de eşinizin mutluluğuyla!
Dışardan görünen tam olarak bu!

Hanımefendi siz iyi misiniz?
Allah aşkına biraz akıl fikir ya.
Resmen sizi sallamayan, çocuğuyla ilgilenmeyen adamla,onun dert ortağı, metresi yada her ne haltıysa olan insan için üzülüyorsunuz.

Senin değersiz hissetmen,millete eşini şikayet edecek kadar ezik duruma düşmen,bebeğinin en güzel zamanlarını psikolojisi bozuk insanlar arasında geçirmesi önemli değil, kocanın ve kadının yaşayacağı enkaz önemli.

Adam nasıl bir suç bastı yaptı,ne yedirdi içirdi de bu hale geldin.
Bir gözünü aç Allahını seversen,elin adamı senden daha tepkili duruma.

Boşanın, aldatılıyorsan kanıt topla tazminat al.
Kocana kıyamıyorsan yine boşan,dert ortağıyla evlensin.
Evladınız için bi kendinize gelin lütfen!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…