Çok acil yorum ve akıl istiyorum canlar.. Ortalık karıştı..

Eşin burdan bakınca suclu görünuyor.Sana vicdan yaptirip ,geri adım attırmis.Bu sikayetlerde bulunsaydim geri adim atmaz ve kimseyle konusmazdim.Konustugunuz yonetici de,siz benimle oyun mu oynuyorsunuz dememis iyi ki size.Ayrica adam biseyler gorup hissetmese bence esinizi uyarmazdi.Siz basinizi kuma gommeyin.Eşinizin suclamalarindan da etkilenmeyin

Eşiniz evliliğiminde mutsuzum diyerek kıza yürümüş zaten..yönetici ADAM mış gercekten..eşinin düşünmediği evliliğinizi düşünmüş..o kız işten çıksa ne olucak ki..yasadıklarını mı unutacaksın..yada eşin başkalarına yapmayacak mı bunu..önce eşinin ADAM olması lazım..

Bir de üzgünüm ama eğer boşanırsan eşin teselliyi kimin kucağında arayacak biliyor musun??
Geçin arkadaşlığı falan çok komik oluyor.

Aile problemlerini şirket sahibine açmak ne kadar saçma bir düşünce nolacaktı diyelim böyle bir şey var arada kıza kızıldı işten kovarım falan kız korktu diyelim uzaklaştı sizin kocanızın içinde oynaşmak aldatmak varsa o kız gider başka kız gelir yapmak isteyen yapar çocuğu şikayet eder gibi kaynanaya patrona şikayet edeceğinize kocanıza güveniniz yoksa boşanın gitsin tam bir rezillik yani

Değil mi? Hadi karına kızdın soğuk davrandın. Minnacık yavrunun ne günahı var da onunla da ilgilenmiyor?

Şimdi ne yapsam kızlar?

Sen mümkünse hiç birşey yapma.

Adamı çocuk gibi gidip şikayet etmişsiniz çok saçma çok iğrenç bir duruma düşürmüşsünüz.
Ben asla affetmezdim.

Hala ne yapayım diyosun. Bi sakin ol bi kendine gel. Sinirlendim valla.

Yani başka biriyle konuştuğu olmamıştı diyorum. İlk kez bizim evliliğimizi kötülemiş mutsuzum demiş kıza kavga ediyoruz demiş bu tarz yazılar okudum.
Daha ne desin mutsuzum beni mutlu et demek istemiş resmen yürümüş kıza yönetici aile büyüğünüz bile olsa kendinizi küçük duruma düşürmüşsünüz azıcık gururlu olun

Yöneticisiyle konuşmadan önce eşinizle rahatsız olduğunuzu bu tarz yakinlasmalarda bulunmaması gerektiğini konusmussunuzdur herhalde. Madem kendini düzeltmedi rezil olması iyi olmuş. Zaten eşiniz de konuştuğu arkadaşı da suçlu. Bir de konuşacağız diye inat ediyorlar. Eşiniz boşanma talebinizi kabul etmiyor mu ?

Yorumun için tşk

Daha ne desin mutsuzum beni mutlu et demek istemiş resmen yürümüş kıza yönetici aile büyüğünüz bile olsa kendinizi küçük duruma düşürmüşsünüz azıcık gururlu olun
ben de o yüzden yazdım. olan oldu hata yaptım nasıl düzeltmeliyim diye

az önce bunu düşündüm psikolojik savaşın içindeyim

Siz konuyu kapamıssınız zaten?
İki de bir niye yöneticiye sikayt ediyorsunuz ki
Aynı evde yasamaya devam etmeniz,bi halt yiyosa bile bunu sizin kabul ettiğiniz anlamına gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…