- 22 Kasım 2017
- 1.159
- 2.119
- 83
- 47
Aile problemlerini şirket sahibine açmak ne kadar saçma bir düşünce nolacaktı diyelim böyle bir şey var arada kıza kızıldı işten kovarım falan kız korktu diyelim uzaklaştı sizin kocanızın içinde oynaşmak aldatmak varsa o kız gider başka kız gelir yapmak isteyen yapar çocuğu şikayet eder gibi kaynanaya patrona şikayet edeceğinize kocanıza güveniniz yoksa boşanın gitsin tam bir rezillik yaniMerhaba kızlar. Biz de durumlar karıştı. Zaten ayrılık aşamasındaydım, biliyorsunuz aylar önce bir çalışanla konuşmasını görmüştüm ve yakını olan yöneticiye söylemiştim. Yönetici de ikisini de azarladı uyardı konuşmayacaksınız dedi vs. Neyse aylarca bu olay yüzünden annemde kaldım çocuğumla poşetlerle çadırda yaşar gibi yaşadık. Olay olduğunda oğlum 1,5 yaşındaydı şimdi oldu 2,5! Velhasıl sürekli beni suçladı senin yüzünden rezil oldum, yönetici dediğim yakını da trip yaptı aylardır eşime eskisi gibi olmadı ikisine de tavır yaptı falan. Ama acısını ben çektim her hafta benimle tartıştı sen çamur attın kimse bana inanmıyor hepiniz aynısınız ben derdimi kimseye anlatamıyorum diye. Ben yanında olmaya çalıştım yöneticiyle tekrar tekrar konuştum ben yanlış anladım öyle bir şey yok diye. Adam bana tamam dese de ona tavır yapmaya devam etti. Tabii bunun içinde eşimin bizimle ilgilenmemesi çocuğuyla ilgilenmemesi de var.. Adam onlar için de tavır yaptı adam ol evinle ilgilen diye. Bu süre içerisinde konuya sebebiyet veren kızla samimi oldular. O olaydan sonra konuşmaya başladılar. Dertleştiler. Kız yapılan mobingleri anlattı eşim de kendisine aile içinde yapılanları ben zaten konuştuklarını biliyordum. Yeni eve taşındık hala bizimle ilgilendiği yok bütün akşam dışarda elinde telefon falan. Ben de tabii annesini doldurdum hala konuşuyorlar falan filan arkadaş da olsalar neden konuşuyorlar ki diye. Veeeee kadın dayanamamış yine söylemiş yöneticiye dün tekrar kıza demiş bir daha konuşursanız seni kovarım diye. Şu an taaaaa en başa geri döndük kabak yine patladı. Yine eşim senin yüzünden nelerle uğraşıyoruma döndü. Bu olay yaşandığında daha 3 aydır çalışıyordu ben gidip anlatmasaydım hiç bunlar olmayacaktı. Ben hep diyorum kabahat bende evet keşke olay aile içinde kalsaydı diye ama olan oldu. Şimdi ne yapsam kızlar? Söz konusu tanıdığımız olan yöneticiyle konuşayım mı? Nolur konu kapansın diye. Olay bana patlıyor ben ve çocuğum çekiyoruz. Herkes bir şey olmamış gibi davransın diye konuşayım mı? Tam anlatabildim mi olanları ve hissiyatı bilmiyorum ama bana fikir lazım. Eşim saplantılı takıldı kaldı bu konuya kimse benim arkadaşlığıma karışamaz diyor. O kız da ben masumum biz çekiyoruz diyor
Değil mi? Hadi karına kızdın soğuk davrandın. Minnacık yavrunun ne günahı var da onunla da ilgilenmiyor?Hanımefendi siz iyi misiniz?
Allah aşkına biraz akıl fikir ya.
Resmen sizi sallamayan, çocuğuyla ilgilenmeyen adamla,onun dert ortağı, metresi yada her ne haltıysa olan insan için üzülüyorsunuz.
Senin değersiz hissetmen,millete eşini şikayet edecek kadar ezik duruma düşmen,bebeğinin en güzel zamanlarını psikolojisi bozuk insanlar arasında geçirmesi önemli değil, kocanın ve kadının yaşayacağı enkaz önemli.
Adam nasıl bir suç bastı yaptı,ne yedirdi içirdi de bu hale geldin.
Bir gözünü aç Allahını seversen,elin adamı senden daha tepkili duruma.
Boşanın, aldatılıyorsan kanıt topla tazminat al.
Kocana kıyamıyorsan yine boşan,dert ortağıyla evlensin.
Evladınız için bi kendinize gelin lütfen!
Şimdi ne yapsam kızlar?
Daha ne desin mutsuzum beni mutlu et demek istemiş resmen yürümüş kıza yönetici aile büyüğünüz bile olsa kendinizi küçük duruma düşürmüşsünüz azıcık gururlu olunYani başka biriyle konuştuğu olmamıştı diyorum. İlk kez bizim evliliğimizi kötülemiş mutsuzum demiş kıza kavga ediyoruz demiş bu tarz yazılar okudum.
Yöneticisiyle konuşmadan önce eşinizle rahatsız olduğunuzu bu tarz yakinlasmalarda bulunmaması gerektiğini konusmussunuzdur herhalde. Madem kendini düzeltmedi rezil olması iyi olmuş. Zaten eşiniz de konuştuğu arkadaşı da suçlu. Bir de konuşacağız diye inat ediyorlar. Eşiniz boşanma talebinizi kabul etmiyor mu ?Merhaba kızlar. Biz de durumlar karıştı. Zaten ayrılık aşamasındaydım, biliyorsunuz aylar önce bir çalışanla konuşmasını görmüştüm ve yakını olan yöneticiye söylemiştim. Yönetici de ikisini de azarladı uyardı konuşmayacaksınız dedi vs. Neyse aylarca bu olay yüzünden annemde kaldım çocuğumla poşetlerle çadırda yaşar gibi yaşadık. Olay olduğunda oğlum 1,5 yaşındaydı şimdi oldu 2,5! Velhasıl sürekli beni suçladı senin yüzünden rezil oldum, yönetici dediğim yakını da trip yaptı aylardır eşime eskisi gibi olmadı ikisine de tavır yaptı falan. Ama acısını ben çektim her hafta benimle tartıştı sen çamur attın kimse bana inanmıyor hepiniz aynısınız ben derdimi kimseye anlatamıyorum diye. Ben yanında olmaya çalıştım yöneticiyle tekrar tekrar konuştum ben yanlış anladım öyle bir şey yok diye. Adam bana tamam dese de ona tavır yapmaya devam etti. Tabii bunun içinde eşimin bizimle ilgilenmemesi çocuğuyla ilgilenmemesi de var.. Adam onlar için de tavır yaptı adam ol evinle ilgilen diye. Bu süre içerisinde konuya sebebiyet veren kızla samimi oldular. O olaydan sonra konuşmaya başladılar. Dertleştiler. Kız yapılan mobingleri anlattı eşim de kendisine aile içinde yapılanları ben zaten konuştuklarını biliyordum. Yeni eve taşındık hala bizimle ilgilendiği yok bütün akşam dışarda elinde telefon falan. Ben de tabii annesini doldurdum hala konuşuyorlar falan filan arkadaş da olsalar neden konuşuyorlar ki diye. Veeeee kadın dayanamamış yine söylemiş yöneticiye dün tekrar kıza demiş bir daha konuşursanız seni kovarım diye. Şu an taaaaa en başa geri döndük kabak yine patladı. Yine eşim senin yüzünden nelerle uğraşıyoruma döndü. Bu olay yaşandığında daha 3 aydır çalışıyordu ben gidip anlatmasaydım hiç bunlar olmayacaktı. Ben hep diyorum kabahat bende evet keşke olay aile içinde kalsaydı diye ama olan oldu. Şimdi ne yapsam kızlar? Söz konusu tanıdığımız olan yöneticiyle konuşayım mı? Nolur konu kapansın diye. Olay bana patlıyor ben ve çocuğum çekiyoruz. Herkes bir şey olmamış gibi davransın diye konuşayım mı? Tam anlatabildim mi olanları ve hissiyatı bilmiyorum ama bana fikir lazım. Eşim saplantılı takıldı kaldı bu konuya kimse benim arkadaşlığıma karışamaz diyor. O kız da ben masumum biz çekiyoruz diyor
Yorumun için tşkŞuan evliliğini ne yönetebilen nede bitirebilen üstüne üstlük mahrem sorunları sağa sola yetiştiren ortalığı karıştırıp sonrada ben ve çocuğum mağdurum diye dolanan tutarsız bir kadın olarak siz daha büyük rezil olmuşsunuz ...kocanıza üzüldüm ben
ben de o yüzden yazdım. olan oldu hata yaptım nasıl düzeltmeliyim diyeDaha ne desin mutsuzum beni mutlu et demek istemiş resmen yürümüş kıza yönetici aile büyüğünüz bile olsa kendinizi küçük duruma düşürmüşsünüz azıcık gururlu olun
ama gece de bana onun ismini sayıkladı 4,5 kereSen mümkünse hiç birşey yapma.
Adamı çocuk gibi gidip şikayet etmişsiniz çok saçma çok iğrenç bir duruma düşürmüşsünüz.
Ben asla affetmezdim.
Hala ne yapayım diyosun. Bi sakin ol bi kendine gel. Sinirlendim valla.
kız da evliBir de üzgünüm ama eğer boşanırsan eşin teselliyi kimin kucağında arayacak biliyor musun??
Geçin arkadaşlığı falan çok komik oluyor.
ne profesyonel adamlar var
az önce bunu düşündüm psikolojik savaşın içindeyimEşin burdan bakınca suclu görünuyor.Sana vicdan yaptirip ,geri adım attırmis.Bu sikayetlerde bulunsaydim geri adim atmaz ve kimseyle konusmazdim.Konustugunuz yonetici de,siz benimle oyun mu oynuyorsunuz dememis iyi ki size.Ayrica adam biseyler gorup hissetmese bence esinizi uyarmazdi.Siz basinizi kuma gommeyin.Eşinizin suclamalarindan da etkilenmeyin
ben mi bir şey dememiş diyorumbence adam profesyonel filan değil, abla çok amatör :)
adam açıktan açıktan evliliğimde mutsuzum filan demis kadına, bu hanimefendi de birşey dememiş diyor :)
allahım akıl fikir...
Peki kadın neden hala eşinizden uzak durmuyormuş? İyi niyetli bile olsa bir aile onun yüzünden darmaduman oluyor, buna rağmen neden irtibatı kesmiyormuş bukadar temizse?kız da evli
ama gece de bana onun ismini sayıkladı 4,5 kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?