Yok ilk kez böyle bir şey olduŞimdi,Allahım korusun bana biri böyle suçlama yapsa, ben de masumsam çok büyük tepki verirdim,açık söyleyeyim,namusuma laf edenle bir arada bulunmazdım.
Çok ağır ithamlar olmuş maalesef.
Kendinden ve evladından çok uzaklaştırmışsın bence.
Ama yok adam zaten rahat durmuyordu diyorsan o zaman ona buna şikayet etmek yerine adama kapıyı göstermek gerekiyordu.
yönetici dediğimiz tanıdığımız büyüğümüz.Şaka mi bu anlattiklariniz ya da dalga geçiyor olmalisiniz.Inanamadim yahu kocanız olacak herif kendi bir halt yiyor velisi gibi cidden gidip şikayet mu ettiniz hadi ettin eeee sonuç yok adam hala konusmaya devam annesinize doldurdunuz peki sonuç yine ayni
Her zaman diyorum boşanacak dik duracak gücü olmayan karıştırmasın kocasının telini hayatini şimdi gidip yine mi yoneticiyle konuşma planiniz var o kismini cozemedim.
İlk kez böyle bir şey oldu ne demek?Yok ilk kez böyle bir şey oldu
Boşanıcam ama onun için karşımda normal birinin olması lazım.boşan neyi bekliyorsun ki
Yani başka biriyle konuştuğu olmamıştı diyorum. İlk kez bizim evliliğimizi kötülemiş mutsuzum demiş kıza kavga ediyoruz demiş bu tarz yazılar okudum.İlk kez böyle bir şey oldu ne demek?
İlk defa mı başka birine yöneldi?
İlk defa mı aldattı?
İlk defa mı ona iftira atıldı?
Hımmm...Yani başka biriyle konuştuğu olmamıştı diyorum. İlk kez bizim evliliğimizi kötülemiş mutsuzum demiş kıza kavga ediyoruz demiş bu tarz yazılar okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?