Çok acil yorum ve akıl istiyorum canlar.. Ortalık karıştı..

coffee84

Guru
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2012
576
243
303
Merhaba kızlar. Biz de durumlar karıştı. Zaten ayrılık aşamasındaydım, biliyorsunuz aylar önce bir çalışanla konuşmasını görmüştüm ve yakını olan yöneticiye söylemiştim. Yönetici de ikisini de azarladı uyardı konuşmayacaksınız dedi vs. Neyse aylarca bu olay yüzünden annemde kaldım çocuğumla poşetlerle çadırda yaşar gibi yaşadık. Olay olduğunda oğlum 1,5 yaşındaydı şimdi oldu 2,5! Velhasıl sürekli beni suçladı senin yüzünden rezil oldum, yönetici dediğim yakını da trip yaptı aylardır eşime eskisi gibi olmadı ikisine de tavır yaptı falan. Ama acısını ben çektim her hafta benimle tartıştı sen çamur attın kimse bana inanmıyor hepiniz aynısınız ben derdimi kimseye anlatamıyorum diye. Ben yanında olmaya çalıştım yöneticiyle tekrar tekrar konuştum ben yanlış anladım öyle bir şey yok diye. Adam bana tamam dese de ona tavır yapmaya devam etti. Tabii bunun içinde eşimin bizimle ilgilenmemesi çocuğuyla ilgilenmemesi de var.. Adam onlar için de tavır yaptı adam ol evinle ilgilen diye. Bu süre içerisinde konuya sebebiyet veren kızla samimi oldular. O olaydan sonra konuşmaya başladılar. Dertleştiler. Kız yapılan mobingleri anlattı eşim de kendisine aile içinde yapılanları ben zaten konuştuklarını biliyordum. Yeni eve taşındık hala bizimle ilgilendiği yok bütün akşam dışarda elinde telefon falan. Ben de tabii annesini doldurdum hala konuşuyorlar falan filan arkadaş da olsalar neden konuşuyorlar ki diye. Veeeee kadın dayanamamış yine söylemiş yöneticiye dün tekrar kıza demiş bir daha konuşursanız seni kovarım diye. Şu an taaaaa en başa geri döndük kabak yine patladı. Yine eşim senin yüzünden nelerle uğraşıyoruma döndü. Bu olay yaşandığında daha 3 aydır çalışıyordu ben gidip anlatmasaydım hiç bunlar olmayacaktı. Ben hep diyorum kabahat bende evet keşke olay aile içinde kalsaydı diye ama olan oldu. Şimdi ne yapsam kızlar? Söz konusu tanıdığımız olan yöneticiyle konuşayım mı? Nolur konu kapansın diye. Olay bana patlıyor ben ve çocuğum çekiyoruz. Herkes bir şey olmamış gibi davransın diye konuşayım mı? Tam anlatabildim mi olanları ve hissiyatı bilmiyorum ama bana fikir lazım. Eşim saplantılı takıldı kaldı bu konuya kimse benim arkadaşlığıma karışamaz diyor. O kız da ben masumum biz çekiyoruz diyor

Şimdi,Allahım korusun bana biri böyle suçlama yapsa, ben de masumsam çok büyük tepki verirdim,açık söyleyeyim,namusuma laf edenle bir arada bulunmazdım.
Çok ağır ithamlar olmuş maalesef.
Kendinden ve evladından çok uzaklaştırmışsın bence.
Ama yok adam zaten rahat durmuyordu diyorsan o zaman ona buna şikayet etmek yerine adama kapıyı göstermek gerekiyordu.

Şaka mi bu anlattiklariniz ya da dalga geçiyor olmalisiniz.Inanamadim yahu kocanız olacak herif kendi bir halt yiyor velisi gibi cidden gidip şikayet mu ettiniz hadi ettin eeee sonuç yok adam hala konusmaya devam annesinize doldurdunuz peki sonuç yine ayni
Her zaman diyorum boşanacak dik duracak gücü olmayan karıştırmasın kocasının telini hayatini şimdi gidip yine mi yoneticiyle konuşma planiniz var o kismini cozemedim.

Yok ilk kez böyle bir şey oldu

yönetici dediğimiz tanıdığımız büyüğümüz.

Yani başka biriyle konuştuğu olmamıştı diyorum. İlk kez bizim evliliğimizi kötülemiş mutsuzum demiş kıza kavga ediyoruz demiş bu tarz yazılar okudum.
Hımmm...
Niye boşanmayı düşünmüyorsun ki?

Siz niye geri döndünüz ki? 1 yılda eşiniz dönmeniz için ne yaptı?
Eğer iftira atıp ortalığı karistirdiysaniz uğraşın durun..
Yok eger yöneticiye bildirme konusunda geçerli bir sebebiniz varsa keşke dönmeseydiniz..

Evliliğinize el birliği ile çomak sokmuşsunuz bir kere. Ortalık karışır, şenlenecek değil ya. Hatalar silsilesi malesef. Ortalığa dökülenler zor toplanır. Çözüm önce evli çiftler arasında aranır, akıbetinde aile terapisti diye bir yer var. Yöneticinin ne işi vardı anlam veremedim. Eşinizin zaten elle tutulur bir yanı yokmuş. Kız neyin mobbingini çekiyor enterasan

Arap saçına dönmüş her şey. Yani eşinde az değil senin rahatsız olduğunu biliyor bu yüzden bir sene ayrı yaşıyorsunuz adam hala kızla konuşuyor ama sizi suçluyor yöneticiye söylediğin için. Bariz adam suçlu ama boşanamadığınız için seviyesiz saçma durumlara düşen sen oluyorsun. Boşan demesi de kolay uygulaması zordur. Çocuğun da var. Aldattığı bariz ortada evli bi adam bekar bi kadın saatlerce ne konuşması yani bu arkadaşlık falan değil. Napacaksın şimdi? Boşanmak tek çaren ama onuda yapamıyosun gibi duruyor.

Madem aldatıldığını düşündün boşanırdın, intikam almak için mi neyse yöneticiye söylerdin. Sen hem boşanmıyorsun, hem şikayet ediyorsun, yönetici seni ciddiye alınca yok yok sen öyle yapma diye tekrar onunla konuşmak istiyorsun.
Eşine de yuh diyorum. Benim başıma bunca iş gelecek öyle arkadaşlık olmaz olsun neler çektim der konuşmam bir daha. Onlar hala mobbinge maruz kalıp konuşmaya devam ediyorlar tüm gece. Çok da masum değiller şahsi fikrimce. Kimse karşısındakini sevmese onca kötü muameleye katlanmak istemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…