• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok acil yorum ve akıl istiyorum canlar.. Ortalık karıştı..

Ya benim anlamadigim şu eşiniz o kadinla sizi aldatti mi orasini anlamadim da kim olursa olsun esinizle aranizda ne olursa olsun velisi gibi aile buyugune patronuna annesine bilmem nesine niye şikayet ediyosunuz kendi problemlerinizi kendiniz çözün şahsen ben aldatilsam herhalde kendi annem babam disinda kimse bilmezdi boşansam da olaylari ayyuka çikarmissiniz ama bosanmamissiniz simdi de basiniz agriyo gecmis olsun artik bu saatten sonra gidip konusmayin

Tek aklı başında olan insan yöneticiymiş... bravo o adama... size de hiç üzülemedim,ya masum bir kadına iftira atan buldumcuk kadınlardansınız yada aldatılmaya rağmen eşim de eşim diyen sinir bozucu kadınlardan.
Bu nasıl hakaret dolu bir yorumdur abartmayın lütfen herkes hata yapabilir

Ya benim anlamadigim şu eşiniz o kadinla sizi aldatti mi orasini anlamadim da kim olursa olsun esinizle aranizda ne olursa olsun velisi gibi aile buyugune patronuna annesine bilmem nesine niye şikayet ediyosunuz kendi problemlerinizi kendiniz çözün şahsen ben aldatilsam herhalde kendi annem babam disinda kimse bilmezdi boşansam da olaylari ayyuka çikarmissiniz ama bosanmamissiniz simdi de basiniz agriyo gecmis olsun artik bu saatten sonra gidip konusmayin
Son kez konuşup toparlamaya calısıcam olmazsa akışına bırakıcam

Eşiniz sadakatsiz davrandığı için değil, siz bunu ortaya çıkardığınız için mi suçlusunuz yani. Diyelim adam bunu iddia ediyor da, sizin bunu kabullenmiş olmanıza ne demeli.

Yönetici davranışlarında sorun görmese uyarmazdı zaten. Kaldı ki eşini başka kadına şikayet etmesi, adını sayıklaması, her şey ortada. Kadınla görüşmek sizden ve evladından daha önemli olmalı ki, görüşmeye son vermemiş.

Esprili, gülücüklü mesajlar atıyorsunuz. Çünkü siz aslında bu durumu kabullenmişsiniz. Tek istediğiniz eşinizin gönlünü alabilmek. Ama asıl hatalı siz olmadığınız için çok işe yarar öneriler alamayabilirsiniz buradan.

Eşinizin kızla dertleşmesi normal ama sizin yöneticiye derdinizi soylemeniz anormal yani öyle mi.ilginçmiş.

Merhaba kızlar. Biz de durumlar karıştı. Zaten ayrılık aşamasındaydım, biliyorsunuz aylar önce bir çalışanla konuşmasını görmüştüm ve yakını olan yöneticiye söylemiştim. Yönetici de ikisini de azarladı uyardı konuşmayacaksınız dedi vs. Neyse aylarca bu olay yüzünden annemde kaldım çocuğumla poşetlerle çadırda yaşar gibi yaşadık. Olay olduğunda oğlum 1,5 yaşındaydı şimdi oldu 2,5! Velhasıl sürekli beni suçladı senin yüzünden rezil oldum, yönetici dediğim yakını da trip yaptı aylardır eşime eskisi gibi olmadı ikisine de tavır yaptı falan. Ama acısını ben çektim her hafta benimle tartıştı sen çamur attın kimse bana inanmıyor hepiniz aynısınız ben derdimi kimseye anlatamıyorum diye. Ben yanında olmaya çalıştım yöneticiyle tekrar tekrar konuştum ben yanlış anladım öyle bir şey yok diye. Adam bana tamam dese de ona tavır yapmaya devam etti. Tabii bunun içinde eşimin bizimle ilgilenmemesi çocuğuyla ilgilenmemesi de var.. Adam onlar için de tavır yaptı adam ol evinle ilgilen diye. Bu süre içerisinde konuya sebebiyet veren kızla samimi oldular. O olaydan sonra konuşmaya başladılar. Dertleştiler. Kız yapılan mobingleri anlattı eşim de kendisine aile içinde yapılanları ben zaten konuştuklarını biliyordum. Yeni eve taşındık hala bizimle ilgilendiği yok bütün akşam dışarda elinde telefon falan. Ben de tabii annesini doldurdum hala konuşuyorlar falan filan arkadaş da olsalar neden konuşuyorlar ki diye. Veeeee kadın dayanamamış yine söylemiş yöneticiye dün tekrar kıza demiş bir daha konuşursanız seni kovarım diye. Şu an taaaaa en başa geri döndük kabak yine patladı. Yine eşim senin yüzünden nelerle uğraşıyoruma döndü. Bu olay yaşandığında daha 3 aydır çalışıyordu ben gidip anlatmasaydım hiç bunlar olmayacaktı. Ben hep diyorum kabahat bende evet keşke olay aile içinde kalsaydı diye ama olan oldu. Şimdi ne yapsam kızlar? Söz konusu tanıdığımız olan yöneticiyle konuşayım mı? Nolur konu kapansın diye. Olay bana patlıyor ben ve çocuğum çekiyoruz. Herkes bir şey olmamış gibi davransın diye konuşayım mı? Tam anlatabildim mi olanları ve hissiyatı bilmiyorum ama bana fikir lazım. Eşim saplantılı takıldı kaldı bu konuya kimse benim arkadaşlığıma karışamaz diyor. O kız da ben masumum biz çekiyoruz diyor :(
Cogu isyerinde var bunlardan söylenince dedikodusu cikinca iyice bitişirler ki herkes aaaa demek bunlar kankaymis desin diye..Sevgili yapmis esiniz her sey net önce bi inanın.

vallahi konuşsunlar artık benim için sorun değil kız da o da inada bindirdi. Kendilerinden emin oldukları için..
Hayir boyle iliskiye giren cok cift gordum evli barkli stratejileri bu iftira der ve daha cok takilirlar genelde bu bakin dogru olsa gizli bulusuruz demek icindir aslinda dogrudur.Gecmis olsun ben olsam benim istemedigim kizla konusan adami kapinin onune koyarim ya da git bekar bi oglanla kanka ol eve kahveye cagir mesajlaş arkadasiz dersin.

Eşiniz sadakatsiz davrandığı için değil, siz bunu ortaya çıkardığınız için mi suçlusunuz yani. Diyelim adam bunu iddia ediyor da, sizin bunu kabullenmiş olmanıza ne demeli.

Yönetici davranışlarında sorun görmese uyarmazdı zaten. Kaldı ki eşini başka kadına şikayet etmesi, adını sayıklaması, her şey ortada. Kadınla görüşmek sizden ve evladından daha önemli olmalı ki, görüşmeye son vermemiş.

Esprili, gülücüklü mesajlar atıyorsunuz. Çünkü siz aslında bu durumu kabullenmişsiniz. Tek istediğiniz eşinizin gönlünü alabilmek. Ama asıl hatalı siz olmadığınız için çok işe yarar öneriler alamayabilirsiniz buradan.
Neden esprili mesaj atıyorum çünkü 1 yıldır uğrastigim bir konu sinirlerim bozuldu artık

Ben patronunun yerinde olsam, artık siz aradığınızda sizi iyi bi azarlardım. Siz iyimisiniz bı öyle bi yok yok böyle... Sizinle mı uğraşıcam der. Eşinizi işten çıkarırım.
Siz hayatınız da kararlar dahi alamıyorsunuz, milleti de girdap içinde döndürmeye ne gerek var.

Ben patronunun yerinde olsam, artık siz aradığınızda sizi iyi bi azarlardım. Siz iyimisiniz bı öyle bi yok yok böyle... Sizinle mı uğraşıcam der. Eşinizi işten çıkarırım.
Siz hayatınız da kararlar dahi alamıyorsunuz, milleti de girdap içinde döndürmeye ne gerek var.
Patron benim.sevdigim beni de seven biri o konuda sorun yok kredim var yani

Neden esprili mesaj atıyorum çünkü 1 yıldır uğrastigim bir konu sinirlerim bozuldu artık

Ama bir yıldır uğraşıyor olmak sizin tercihiniz. Eşiniz evliliğinizi sürdürmek için çaba göstermiyor ki. Aksine hiç önemsemiyor sizi ve ailesini. Kendisini affettirmek için yalvarsa, kadınla tüm ilişkisini kesse bir şans verin denir belki. Kendi kendinize boşa uğraşıyorsunuz.

Patron benim.sevdigim beni de seven biri o konuda sorun yok kredim var yani
Ama eşiniz şamaroğlanına dönmüş, adamın suçu yoksa eğer... Yapmayacağı varsa da yapar.
Eminseniz boşanmak istiyor iseniz boşanın, he yok bosanmayacagim derseniz kusura bakmayın durumu hiç yönetememişsiniz.
Ama kredi tükenir dikkat edin. Telefonu kapattıktan sonra arkanızdan bıktım bunların sorunlarından dedirtmeyin.

Ben çocukken Hayat Bağları diye bi dizi vardı. Başrolde de Melek Baykal oynuyordu. Öyle saf öyle saf bir kadındı ki kocasının kendisini aldattığı kadınla nikahına çocuklarını alıp gitmişti, "Babanızı bu özel gününde yalnız bırakmamalısınız" diye. Bir an sizin sonunuzu da ona benzettim 🤔

Ben çocukken Hayat Bağları diye bi dizi vardı. Başrolde de Melek Baykal oynuyordu. Öyle saf öyle saf bir kadındı ki kocasının kendisini aldattığı kadınla nikahına çocuklarını alıp gitmişti, "Babanızı bu özel gününde yalnız bırakmamalısınız" diye. Bir an sizin sonunuzu da ona benzettim 🤔
Ay çok yaşayın nasıl güldüm.

Ama eşiniz şamaroğlanına dönmüş, adamın suçu yoksa eğer... Yapmayacağı varsa da yapar.
Eminseniz boşanmak istiyor iseniz boşanın, he yok bosanmayacagim derseniz kusura bakmayın durumu hiç yönetememişsiniz.
Ama kredi tükenir dikkat edin. Telefonu kapattıktan sonra arkanızdan bıktım bunların sorunlarından dedirtmeyin.
Yüz yüze konusucam evet biraz şamaroğlanı oldu ama tamamen suçsuz değil

Gülmeye de ihtiyacımız var 😁

Az önce dedi ki kıza da kızdım.surekli ayni seyleri söylüyor dedi. O kizin gercek yüzünü anlayacak ama geç olacak. Kız çok dolduruyor mobbing gördüğüne dair şeyleri anlatıyor

Back
X