Bakıma muhtaç bir dayımız var anne tarafından. Temiz bakılmadığı için uyuz oldu ve 6 ay boyunca tedaviler işe yaramadı. Annemde bize getirip kendisini ilgilendi 1 ayda tamamen kurtuldu adam. Ama ne çektiğimizi bir biz bir allah biliyor. Onun üstüne bu olunca telaş oldum..Dayinizin uyuzu mu?O ne demek anlamadim..ama tahta kurusu pire gibi birseyse üstünde de olabilir cocugun..ilaclayin evi onlar gidince
Zaten belli etmemeye çalıştım ama çok sinirlendim. Artık tedbir amaçlı ilaçlamamız gerekecek..Olabilir gerçekten ben de tedirgin olurdum evime öyle birsey gelse çocukta değil hata onu oraya getiren ve gönderen insanlarda. Mümkünse ilaclatin evi ve herşeyi yıkayın.
Çok üzüldüm o çocuğa annesi ailesi hiç mi farketmedi o çocuğa o kadar zarar verene kadar o pis haseratlar yazık gerçekten. Evdeki herşeyi dezenfekte edip yıkayın acil ilaclatın.Zaten belli etmemeye çalıştım ama çok sinirlendim. Artık tedbir amaçlı ilaçlamamız gerekecek..
Neden belli etmemeye çalıştınız ki? Yaptığı terbiyesizlik. Çocuktan uzak bir yerde olmaz ki aa ama falan deseydin, ilgilenmeseydin kalkıp gitselerdi. Haber vermeden hatta izin almadan yanında başka bir misafir getirmek nedir ya. Hastalık konusunda bir fikrim yok. Temkinli olun.Zaten belli etmemeye çalıştım ama çok sinirlendim. Artık tedbir amaçlı ilaçlamamız gerekecek..
Babam şimdi raid ile önden salonu ilaçladı. Kafayı yiyeceğim vallaValla maalesef getirmiş olabilirler. 1 tane bile geldiye işiniz iş, hemen ilaçlayın evi
Çocuğu utandırmak istemedim. Hata o çocuğu bizim evimize getirenlerde.. Gittiler zaten ama ben anlayana kadar çoktan saatler geçmişti..Neden belli etmemeye çalıştınız ki? Yaptığı terbiyesizlik. Çocuktan uzak bir yerde olmaz ki aa ama falan deseydin, ilgilenmeseydin kalkıp gitselerdi. Haber vermeden hatta izin almadan yanında başka bir misafir getirmek nedir ya. Hastalık konusunda bir fikrim yok. Temkinli olun.
Bütün vücudu, elleri ısırılmıştı.. Önden ilaçladık şimdi yarın çaresine bakacağız :/Çok üzüldüm o çocuğa annesi ailesi hiç mi farketmedi o çocuğa o kadar zarar verene kadar o pis haseratlar yazık gerçekten. Evdeki herşeyi dezenfekte edip yıkayın acil ilaclatın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?