Güler sanırım ici dolu olan tek sensin, biz bu aciliyeti anlamadığımiz için boş tenekeyiz sorry senin kadar dolu olamadıkSenin gibi içi boş, aklı kıt yaratıkların entelektüellik edası atması tam bir trajedi. Konuşurken havlayan köpek gibi gürültü çıkarıyorsun ama zerre akıl yok. Böyle ucuz laf sokma çabaların sadece kendi zavallılığını ifşa ediyor. Seninle tartışmak zaman kaybı, çünkü sen ancak çamurdan ve boş laflardan anlıyorsun
Sosyal hayatımın nasıl olduğu seni ilgilendirmez; senin derdin sadece başkalarının hayatına burnunu sokmak ve laf üretmek. Kendi hayatını toparlayamayanların, başkalarının sosyal hayatı hakkında konuşması kadar komik bir şey yok. Önce kendine çeki düzen ver, sonra laf at!Ah zavallım, Instagram dışında sosyal hayatın yok değil mi.? Üslubun, kalitesizliğin, saygısızlığın durumunu gayet net gösteriyor zaten
Senin gibi içi boş, aklı kıt yaratıkların entelektüellik edası atması tam bir trajedi. Konuşurken havlayan köpek gibi gürültü çıkarıyorsun ama zerre akıl yok. Böyle ucuz laf sokma çabaların sadece kendi zavallılığını ifşa ediyor. Seninle tartışmak zaman kaybı, çünkü sen ancak çamurdan ve boş laflardan anlıyorsun
Instagram dışında sosyal hayatı olmayanlara dava açsam acaba yanlışlıkla Et ve Balık Kurumuma giderler mi kafamda deli sorularnightwish_black bu mesajı şikayet edin, dava açın lütfen. Erinmeyin, çok zor değil. Böylelerinin akıllarına her geleni söyleyemeyeceklerini öğrenmesi gerekiyor.
İçin doluymuş, hah! Senin gibilerin aklı boş olduğu için, dolu olanları gördüğünde kabız oluyorsun. Boş teneke bizsek, senin gibiler ancak pas tutmuş çöp kutusunun içi olursunuz. Gel de hala laf at!Güler sanırım ici dolu olan tek sensin, biz bu aciliyeti anlamadığımiz için boş tenekeyiz sorry senin kadar dolu olamadık
ChatGPT’den bakmışım ya, güzelmişBu kadar cümleyi nasıl kurabildin arka arkaya hepsi hakaret içerikli. ChatGPT?Bu kadar cümleyi nasıl kurabildin arka arkaya hepsi hakaret içerikli. ChatGPT?
Senin gibi sosyal hayatla alakası olmayanlar önce kendi kafalarındaki karmaşayı çözsün, sonra dava açmaya kafa yorsun. Et ve Balık Kurumu falan değil, bence seni oraya değil, kafa doktoruna göndermek lazımInstagram dışında sosyal hayatı olmayanlara dava açsam acaba yanlışlıkla Et ve Balık Kurumuma giderler mi kafamda deli sorular
Yanında aklı selim biri vardır inşallah doğru yere götürecek. Bu gidişle bir değil birkaç dava gelecek gibi görünüyor.Instagram dışında sosyal hayatı olmayanlara dava açsam acaba yanlışlıkla Et ve Balık Kurumuma giderler mi kafamda deli sorular
Senin kadınların içinde ne işin varYanında aklı selim biri vardır inşallah doğru yere götürecek. Bu gidişle bir değil birkaç dava gelecek gibi görünüyor.
ChatGPT’den bakmışım ya, güzelmiş
Kelime kurmaya zekâm yetmiyorsa, en azından susup aptallığını belli etme.
O zaman sus aşkoMaalesef bu kadar hakaret içerikli cümleyi kurmam mümkün değil.
Valla yanındakiler bu güne kadar psikiyatriye götürmedilerse hiç doğru yere götüreceklerini sanmıyorumYanında aklı selim biri vardır inşallah doğru yere götürecek. Bu gidişle bir değil birkaç dava gelecek gibi görünüyor.
Zekanı ortaya serdin yeterince bana kalırsa. Susmaya ne dersin?Senin kadınların içinde ne işin var
Psikoloğa gitsem senin gibileri görürüm canım o yüzden orayı tercih etmiyorum. Kendiyle mücadele edenlerle dolu o ortamda, senin gibiler daha da kafayı yiyor, biz sağlam kalalım ahahhahValla yanındakiler bu güne kadar psikiyatriye götürmedilerse hiç doğru yere götüreceklerini sanmıyorum
Yalnız Et ve Balık Kurumu cidden senin için doğru yer olabilir, biraz protein girsin bünyene de kafan çalışsın kızSenin gibi sosyal hayatla alakası olmayanlar önce kendi kafalarındaki karmaşayı çözsün, sonra dava açmaya kafa yorsun. Et ve Balık Kurumu falan değil, bence seni oraya değil, kafa doktoruna göndermek lazım
Susturmak tercihimdir. Sen bi işine baksana ayrıca senin burda olman şuan daha büyük bi soru işareti yarattı kafamdaZekanı ortaya serdin yeterince bana kalırsa. Susmaya ne dersin?
önce kendi aklını besle, o zaman belki lafın bir anlamı olurYalnız Et ve Balık Kurumu cidden senin için doğru yer olabilir, biraz protein girsin bünyene de kafan çalışsın kız
Olay ne konu ne açık olan neMerhaba, hesabımda takipçi sayım sıfır görünmesine rağmen arkadaşlarım beni takip ediyor.
Dondurulmuş hesaplardan 400 hesap çıkardım hızlıca bu hale geldi olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?