Her ağzına ve aklına geleni yazamayacağını bu piremses bünyesinin öğrenmesi gerekiyordu.Savcılığa verildiniz mesajımı gördü
Kesime yolluyosun sandıydım ben jfjfjYalnız Et ve Balık Kurumu cidden senin için doğru yer olabilir, biraz protein girsin bünyene de kafan çalışsın kız
instagramdaki boş kitlesi sandı buradakileri yazzıkHer ağzına ve aklına geleni yazamayacağını bu piremses bünyesinin öğrenmesi gerekiyordu.
Bana da konu sahibinin 70 yaş versiyonu denk gelmişti, 2 yıl hakaret (kamu) davası sürdü en sonunda avukat ve dava masraflarımı (60 bin küsür) ödemişti, canım benim.
Çoook iyi olmuş, eline klavye alan sosyal medya ergenleri gibi etrafa saldırmak nedir ya.Her ağzına ve aklına geleni yazamayacağını bu piremses bünyesinin öğrenmesi gerekiyordu.
Bana da konu sahibinin 70 yaş versiyonu denk gelmişti, 2 yıl hakaret (kamu) davası sürdü en sonunda avukat ve dava masraflarımı (60 bin küsür) ödemişti, canım benim.
Ay direk KibSenin gibi içi boş, aklı kıt yaratıkların entelektüellik edası atması tam bir trajedi. Konuşurken havlayan köpek gibi gürültü çıkarıyorsun ama zerre akıl yok. Böyle ucuz laf sokma çabaların sadece kendi zavallılığını ifşa ediyor. Seninle tartışmak zaman kaybı, çünkü sen ancak çamurdan ve boş laflardan anlıyorsun
Ben susmam sustururum derken dili içine kaçtıİlginç şekilde bir anda cevapları bitti, dava mava geçince. Sessizliğim asaletimdendir diyor herhalde <3
Makineli tüfeğe bağladı,konu sahibi hakaretteKızlar noluyooo noluyoooooEki Görüntüle 3612743
Konu sahibinin instgramina çok acil birşeyler olmuş,yardım istiyor.Milet bu mu ya diyince,aboooo saydırdı,durdu.Ay bi yemek yedim geldim, ne oldu kız özet geçin
Hesabı kapattı ya tühKonu sahibinin instgramina çok acil birşeyler olmuş,yardım istiyor.Milet bu mu ya diyince,aboooo saydırdı,durdu.
Kadın hakarette combo yaptı,zincirleme hakaret tamlamasiHesabı kapattı ya tüh
ee ama olmadı ki şimdiHesabı kapattı ya tüh
Dayılanırken birden bire kuyruğu kıstırıp gitmesi çok ani bir dönüş oldu.Üyelik iptali de geldi
Tam yeni geldiydimDayılanırken birden bire kuyruğu kıstırıp gitmesi çok ani bir dönüş oldu.
şimdi über süper zeki ve dolu kızımız üyelik iptali yapınca bilgilerine ulaşılamaz da sanıyodur yaDayılanırken birden bire kuyruğu kıstırıp gitmesi çok ani bir dönüş oldu.
Kocasına ulaşıp atarız dedik ya bir panikledi o. Instagramdan bir şeyler çeviriyordu bence o zaten, öyle 400 kişiyi birden takipten çıkarmak falan. Belki hesabını bile bilmiyordu eşi.Dayılanırken birden bire kuyruğu kıstırıp gitmesi çok ani bir dönüş oldu.
Geç kaldınTam yeni geldiydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?