Çok ağır depresyondayım, 2 yıldır böyleyim.

Erkekler çok kötü hepsinden tiksiniyorum. Ama o farklıydı karşıma çıkan en temiz insandı ve bu dünyada insanın başına kaç kere gelir ki. Onu çok iyi tanıyorum aşırı sevgi dolu biriydi onda dişi beyni vardı merhametliydi beni hastalıklarıma takıntılarıma rağmen kabul etmişti ona çok çektirmiştim ama benden vazgeçmemişti. Zor anda bırakıp gitmemişti. Karı kıza bakmazdı, kendi halindeydi asla yalan söylemezdi dedikodudan nefret ederdi. Vicdanlı Allah korkusu olan biriydi. Asla kaypakça konuşmazdı. Evlensek çok rahat bir eş olurdu, asla kötü şeyler yaşatmazdı.

Tum hayatini bir adam uzerine kurmussun. Sanki o kisi hayatindan cikinca dunya durmus gibi. Mutlulugun sadece bir kisiye bagli gibi. Elinden oyuncagi alinan cocuk gibi olmussun. Bu kisiyi gozunde oyle buyutmussunsun ki putlastirmissin desem sanirim dogru olmaz. Bir aydinlanma yasaman gerekiyor. Hayatinin en guzel yillari kayip. Mutlu olman bir kisiye bagli olmamali. Seninki biraz da hirs olmus. Saniyorsun ki o kisiyle tekrar olsan mutlu olacaksin. Ama oyle degil iste. Bitmesi gerekiyormus ve bitmis. Hata sadece tek tarafin degildir. Aslinda hata diye birsey de yok. Yurumemis. Bunu kabullenmen gerekiyor. Ortads bir suclu yok yani.
Tek bildigim dogum bile sancisiz olmuyor. Su cektigin sancilar elbet bir gun bitecek. Baska iyiler de var ama sen gormuyorsun suan. Tedavine devam etmelisin. Gerekirse ilaclarini degistirmelisin. Su an biliyorum ki en buyuk aci sana gore sadece seninki geliyor. Bu durumdan kurtulmak sadece senin elinde. Dua et bol bol. Ve tedavine devam et. Gerekirse doktorunu degistir ya da ilaclarinin bir faydasi olmadigini doktora bildir.
Bosanirken ben de tipki senin gibiydim. Dunyam yikilmis gibiydi. Ve bu surecte insan gozunde karsisindakini kusursuz, kendini kusurlu gorebiliyor. Daha saglikli bakildiginda aslinda bitmesi gerektigini daha iyi anliyorsun.
Cok mutlu olmani dilerim. Lutfen artik kendine zulmetmeyi birak. Kendi sev yeniden lutfen.

Böyle düşündüğünüz sürece hiçbir zaman iyi olamazsınız. Evet çok iyi birisiymiş ama size ait değilmiş hep hayatınızda kalmayacakmış ki böyle bir sonuç olmuş. Kendinizi sürekli olan her şeyin sizin için en doğru şey olduğunu kabullendirin. Ama o şöyleydi, böyle iyiydi derseniz hep o noktada döner durursunuz boşa geçen zamana olur olan.

Ben babami kaybettim.hergun yuzu aklimda ,sesi kulagimda ama yasiyorum ,guluyorum da.Daha az once olum haberini aldigim ana gittim yeniden sok oldum,kahroldum ama hayat devam ediyor. Acilar var olsa da gulmeden bir yerden tutunmadan olmaz. Zorla da olsa gul. Yalandan bile olsa mutluymus gibi hormon salgilaniyomus.Birak kimden ayrildiysan ayrildin. Adam mi kalmadi.

Yok çok uzun süredir tanıyorum gerçekten çok temiz birisi zaten ilk sevgilisiydim benden sonra da uzun süre kimse olmadı. Şimdi hayatında biri olabilir evlenebilir nasıl kaldırıcam bilmiyorum.

Takıntı yapmışsın adamı hepsi bu
O da tüm erkekler gibi tv karşısında elinde kumanda göbeğini kaşıyan adam. Geyiren, gaz çıkaran, mıçan bir insanoğlu. Ve her beşer gibi şaşar, yanlış yapar, hayatından çıkıp gitmiş, sevseydi çıkmazdı inan, hiç bir depresyon, kapris seven adama engel olmaz, kendini suçlamaktan vazgeç artık. Hayat çok çok kısa, aşk için üzülmeyecek kadar kısa unutma, sadece doktorlar tedaviler sana yardımcı olmaz, iyileşmeyi istemelisin

Ya erkek var etrafta tamam ama işe yaramaz tipler 3 gün sonra adamı satıp yarı yolda bırakacak karakterdeler. Onlardan eş koca baba olmaz. Kaypaklar bir kere ve amaçları sadece eğlenmek, anı yaşamak. Zor bir anında hastalığında düştüğünde acaba yanında olacaklar mı? Sevgi şefkat sunabilecekler mi? İnsanlık gösterebilecekler mi? Eşimdir deyip dayanabilecek misin? Adam evlendiği gün instagramdan kız ekliyor, başka bir tanesi eşinin psikolojisini bozup sonra psikolojisi bozuk deyip çocuğu da alıp terkediyor. Başka bir tanesi evlilik aşamasında ortada bırakıyor. Başka bir tanesi durduk yere kötü davranıyor, sonra neden böyle yaptı suç bende mi diyorsun msaj atıon cevap vermiyor sonra başkasıyla başlıyor. Forumda neler okuyorum ne karaktersizlikler var. Bu insanlarla mı sevgili oluncak, izdivaç yapılcak ve bu insan bir ömür yanınızda olcak. Hiç sanmıyorum.

Kaçan balık büyük olur seninki o hesap olmuş eğer sana yazıldıysa birşey sen dağın altınada saklansan o seni bulur sana yazılmadiysa ne yapsan onu sana kimse veremez kaderi bilen kederden emin olur bunu unutma şimdi derhal cik o depresyondan güzelim sen onsuzda yasarsin onu tanimadan once yaşadığın gibi

İyi de burası bir derdim var forumu. Kimse buraya sevgilim şöyle düşünceli, kocam böyle merhametli yazmaz ki yazsak abes olur zaten. İnanın size karşı sevgi dolu ve şefkatli olan bir erkekle olmak karşınıza bir sefer çıkabilecek muhteşem bir doğa olayı değil. Bir ilişkide olması gereken minimum kriter.

Büyükler dermiş ki bir insanı tanımak için onunla bir çuval tuz yemek gerek. Dediğiniz gibi insanların gerçek yüzünü görmek kısa süre içerisinde melek zannettigimiz kişi şeytan da cikabiliyor. Bir de insanların kendini pazarlama dönemlerinde olumsuzluklarini söyleyecek çok az insan vardır. Alî ruha sahip olanlar. Çoğunluğu kendini olduğunun dışında tanıtır ve sonuç bir dolandirici sizin güveninizi berbat etmiş olarak hayatınızı idame ettirmek zorunda kalırsınız..

Eh o zaman depresyona devam mi? Bir tek O iyi erkek. Başka yok çünkü. Tövbe tövbe. Sanırsın dünyada tek mutlu kadın yok, çünkü mutlu edecek tek bi O var, oda hepimize yetmez. Sizin asıl probleminiz kendinizle. Farkında değilsiniz bile. Kendinizi bir yere getirebileceğinize ve mutlu edebileceğinize zerre inanciniz yok. Bence tedaviye devam edin. Siz bu adamı gözünüzde fazla büyütüyorsunuz çünkü kendinizle yüzleşmek size daha ağır geliyor. Bu erkek meselesi arkasında saklanmak daha kolay.

Yavrucum dünyada erkek kıtlıgı mı var. Sizin şer bildiklerinizde hayır, hayır bildiklerinizde de şer olabilir diyor ayette. Kendi saglıgından degerlimi o kişi onun yüzünden hayattan kopmaya deger mi gercekten yapmayın bunu kendinize. Dünya ya bir kere geliyoruz. Her yeni gün bize bahşedilen bir nimet. Benim bizzat tanıdıgım bir ark eşi çok iyi olmasına ragmen kayınvalidesinin yuzunden bosandı. Evlilik sadece eşle olmuyor. Onun ailesiyle de evleniyorsunuz. Evet o iyi biri olabilir ama ailesinden birinin senin yuvanı yıkmayacagı ne malum. Birde boyle dusun.
Şükür et vardır bir hayır de ve hep dua et
Dualar karşılıksız kalmaz Allahın izniyle

Benimde kız duygulandım bak şimdi bi sevecek kimsemiz yok yazıklar olsun bu dünyaya iyi insanlarız biz yav ne günahımız vardı ki bizi bu sevgisiz dünyaya mahkum ettin kader çok doluyum bende.

Allah var ben de çok iyi bir insanım
çok hakketmekte rağmen sevgisiz ilgisiz birakiliyorum

Herşeye nasip diyorlar da nasibin zamanı gelmedi mi artık. Bir kadının ödeyeceği bütün bedelleri ödedim ve hala ödemeye desam ediyorum..
Unutma bizi kurban oldugum Allahım

Kendinize değer verin.
Siz de tek ve biriciksiniz.
Ve onun gibi de iyi insanlardan da daha çok var.
Nesilleri tukenmedi yani.
Ama önce kendinize değer vermezseniz burada cevap yazanların hiçbirinin ne demek istediğini anlayamazsınız.

bu nasıl bir adammış böyle ki tüm hayatından vazgeçmişsin...
değer mi hiç kardeşim...
o gülüyor geziyor, sen karalar bağlayıp oturmuşsun aşağı....
Allahın hazinesi büyüktür, o olmaz da daha iyisi olur belki..

Ne kadar farklı olabilir ki sonuçta bir ademoğlu bu da
Hiç kimseyi gözünüzde bu kadar büyütmeye değmez inanin

Kızlar kendinizi boşu boşuna heba ediyorsunuz...Tamam sev aşık ol...üzüntünü yaşa buna lafım yok...ama Rabbim sizi sınamış ve siz geçemediniz...şükredin dua edin bir daha aynı hataları yapmayın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…