Çok ağır depresyondayım, 2 yıldır böyleyim.

İyinin de iyisi vardır ..Güzelinde güzeli vardır

Siz tedavi olun bunun daha iyi farkına varacaksınız.

Böyle kendinize hayatı zehredince ne gececek elinize? Ben de birini aşırı sevdim cok sevdim tam da senşn ankattığın gibi biriydi gözümde sonra öğrendimki beni aldatmış ne lar yemiş ne işler cevirmiş arkamdan.. kac sene depresyondaydım ven de hastanede falan yatmadım ama asırı mutsuzdum. Onun gercek yüzünü görünce bidaha üzüldüm halime. Sonra ise karsıma cok daha iyi bi insan cıktı ve evlendim. Yani diyeceğim o ki kimseye fazla anlam yüklemeyin!

Ay yapmayin lütfen. Essiz bulunmaz falan bir erkege yakistirilicak en son sozler. Niye yalniz kalasiniz ondan baskasi yok mu su hayatta? Farzedin hic tanimadiniz. Allah bilir siz bu kadar gözünüzde buyutmusunuzdur hicbir erkek icin bu kadar yipranmaya degmez. Allah başka dert vermesin

Depresyondan kurtulmak istiyorsanız en basitinden nickinizi değiştirmekle başlayın, kafanızda takıntı haline getirdiğiniz o kişiye gelince de emin olun kimse kusursuz değil size göstermediği belki farklı yönleri vardı bilemezsiniz, geleceğe dair olumsuz senaryolar kurmayın kimsenin nasıl ne kadar yaşıyacağı belli değil şimdiki zamana odaklanın, ilaçlar terapiler sizi bir yere kadar iyileştirir kalan kısım da siz kendinizin elinden tutup ayağa kalkmalısınız.,olumsuz yönlerinize değil olumlu yönlerinize odaklanın kendinizi değiştirebileceğinizin farkında olun, siz kendinizi önemser kendinizle mutlu olmaya başlarsanız hayat size mutlu olabileceğiniz kişileri getirecektir emin olun.

Ah canım ahh.. Bak sana şunu anlatayım.. Sabah kapı çaldı gittim açtım üst komşum bana dediki Yukarı gel benim sıkıntılarım var. Giyindim çıktım, eşi hakkında öyle şeyler söylediki dona kaldım şaşırdım Bozuk olan psikolojim hepten bozuldu, biz adamı 5 vakit namazında biliyorken meğer alakası bile yokmuş, bize kendini çalışkan dürüst, sessiz sakin ev babası gibi gösterdi eşinin anlattıkları Kanımı dondurdu resmen
.. İnsanlar sana kendilerini dışarıdan mükemmel sadık iyi niyetli göstere bilir sakın inanma. Kendini suçlama biran önce depresyondan kurtulmaya bak...

Aynı şeyleri yaşayan biri olarak yazıorum tekrar aşık olacaksın ve o gözünde çok iyi biri diye büyütüğün adamın aslında öyle olmadığını anlayacaksın sana açık ve net yazıyorum herşeyi geç kimse sevdiği insandan ayrılamaz sevseydi senden ayrılmazdı bu gerçeği anladığında geçen zamanına çok üzüleceksin ha adamı aldattıysan filan onu bilemem onun dışında hiç bir hata gerçek aşk karşısında duramaz seni sevmeyen biri için boşuna zaman kaybetme dua et zikir esma oku burda kişisel gelişim forumları var bi yerden başla ben ilaç kullanmayı hiç istememiştim ve zaten 1 yıl bile kullanmadan bıraktım dua ettim hala da ediyorum ve iyiki o insanla olmamış diyorum şimdi sevdiğim sevildiğim bir adam var çok şükür hayatın neler getirdiğini görünce çok şaşıracaksın sadece bu gereksiz duygusalıktan kurtul gerisi kolay

Nereden biliyorsunuz ki onun mükemmel ve sizin için doğru biri olduğunu
Insanlar anne babasını kaybediyor toplanıyor. Hayatta toplanmak zorundayız. Kimse için yasayan ölü olmaya gerek yok.
Psikolojik yardım alın ama evvela Kendi değerinizi bilin.

Hayatımda bu kadar iyi bir erkek tanımadım ve gözümle görüşende inanmam..bence siz elde edemediğiniz için bu kadar yücelmişsiniz gözünüzde..halbu ki gecen giden zamanların geri gelmeyecegini kendiniz bos yere uzdugunuzu ilerde düşünüp çok pişman olacaksınız kimse sizden değerli değil

okuduklarıma göre sanırım onu aldattın, yada terkettin falan, yani son noktayı koyan yada koyulmasına sebep olan sen olduğun için böylesin.derin bir vicdan azabı seninki sanki..

biz ne dersek diyelim boş gelir sana. yattarak tedavi bile olmuşsun ama tam olarak atlatamamışsın ve yine nüksetmiş.
benim sana tek gerçekçi tavsiyem neyap et ,bul buluştur tedavine devam et, amma devlette amma sana faydası olan o yerde.
Gerisi bir kulağından girer diğerinden çıkar.

Kusura bakmayında bulunmayan hint kumaşımı ki ondan başkası olmayacak ya sabır siz gercekden iyi değilsiniz. Madem iyiydi kacırmasaydınız. Kacırdınız madem kendinizi suçlayıpda mı onu kazancanız. Silkelen hayat devam ediyor

O bunları yapacak biri değildi derken yaşamadığınız bir gelecek içine nasıl bu kadar garanti
duygularınız.

Aldatılan, dayak yiyen, hayal kırıklığına uğrayan pek çok kadın bunların olacağını tahmin etmezdi emin olun..

Kendime o kadar güvenmem ben..
İnsanoğlundan her şey beklenir.

Sizin kısmetiniz o değilmiş deyip önünüze bakacaksınız.
Mantıklı düşünün lütfen..

Daha iyi ifade edilemezdi

Seni gerçekten sevseydi senden vazgeçmezdi
Boşver hem iyi neye göre kime göre
Burda okuduklarımızın çoğu evli insanlar
Erkekler evlenince daha beter oluyor emin ol
Bir insanla evlenmeden gerçek yüzünü maalesef göremiyorsun birlikte yaşasan bile
Çünkü olaya aileler vs giriyor öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…