- 4 Mart 2012
- 15.901
- 36.962
- 798
- Konu Sahibi hayattankoptum
-
İyinin de iyisi vardır ..Güzelinde güzeli vardırMerhaba,
Ben 2 yıldır depresyondayım hayattan gram zevk almıyorum hiçbir aktiviteye ilgim yok. 2 yıl önce majör depresyon tanısıyla özel hastanede yattım 4 hafta kaldım sonra çıktım ilaçlara devam ettim ama hep kötüydüm. Özel çok pahalı olduğu için devam edemedim oraya devlete gittim devlette de ilgilenmediler tedavim yapılamadı. Ataklar geliyor hiçbir şeye konsantre olamıyorum. Neden böyle oldun derseniz bir ayrılık yaşadım benim hatalarımdan bitti ama sonra onun ne kadar iyi ve eşsiz bir insan olduğunu anladım dönmek istedim ama o istemedi ve ondan sonra hayattan koptum. Kimseyle görüşemiyorum, hiçbir yere çıkamıyorum, asla gezmek süslenmek içimden gelmiyor ve erkeklerden nefret ediyorum onun kadar iyi bir insan dünya üzerinde olduğuna inanmıyorum ve ben o insanı kaçırdım diye kendimi suçluyorum sürekli kendimden nefret ediyorum. O insan gibi benim olduğum gibi kabul eden biri asla bulunmaz çok merhametli tertemiz bir insandı. Piyasadaki erkeklerden çok farklıydı ve bundan sonra kimse olmayacak olamaz zaten ben bu haldeyken. Ömür boyu yalnız kalıcam ve yaşananların geçmişin ağırlığıyla ölicem biticem. Önüme falan bakamıyorum çünkü o insanı kaybetmenin telafisi yok burda neler okuyorum o asla bunları yapacak biri değildi. Yaşamak bana zul geliyor ve kendimden nefret ediyorum. Size içimi dökmek istedim. Saolun okuduğunuz için.
Aynı şeyleri yaşayan biri olarak yazıorum tekrar aşık olacaksın ve o gözünde çok iyi biri diye büyütüğün adamın aslında öyle olmadığını anlayacaksın sana açık ve net yazıyorum herşeyi geç kimse sevdiği insandan ayrılamaz sevseydi senden ayrılmazdı bu gerçeği anladığında geçen zamanına çok üzüleceksin ha adamı aldattıysan filan onu bilemem onun dışında hiç bir hata gerçek aşk karşısında duramaz seni sevmeyen biri için boşuna zaman kaybetme dua et zikir esma oku burda kişisel gelişim forumları var bi yerden başla ben ilaç kullanmayı hiç istememiştim ve zaten 1 yıl bile kullanmadan bıraktım dua ettim hala da ediyorum ve iyiki o insanla olmamış diyorum şimdi sevdiğim sevildiğim bir adam var çok şükür hayatın neler getirdiğini görünce çok şaşıracaksın sadece bu gereksiz duygusalıktan kurtul gerisi kolayMerhaba,
Ben 2 yıldır depresyondayım hayattan gram zevk almıyorum hiçbir aktiviteye ilgim yok. 2 yıl önce majör depresyon tanısıyla özel hastanede yattım 4 hafta kaldım sonra çıktım ilaçlara devam ettim ama hep kötüydüm. Özel çok pahalı olduğu için devam edemedim oraya devlete gittim devlette de ilgilenmediler tedavim yapılamadı. Ataklar geliyor hiçbir şeye konsantre olamıyorum. Neden böyle oldun derseniz bir ayrılık yaşadım benim hatalarımdan bitti ama sonra onun ne kadar iyi ve eşsiz bir insan olduğunu anladım dönmek istedim ama o istemedi ve ondan sonra hayattan koptum. Kimseyle görüşemiyorum, hiçbir yere çıkamıyorum, asla gezmek süslenmek içimden gelmiyor ve erkeklerden nefret ediyorum onun kadar iyi bir insan dünya üzerinde olduğuna inanmıyorum ve ben o insanı kaçırdım diye kendimi suçluyorum sürekli kendimden nefret ediyorum. O insan gibi benim olduğum gibi kabul eden biri asla bulunmaz çok merhametli tertemiz bir insandı. Piyasadaki erkeklerden çok farklıydı ve bundan sonra kimse olmayacak olamaz zaten ben bu haldeyken. Ömür boyu yalnız kalıcam ve yaşananların geçmişin ağırlığıyla ölicem biticem. Önüme falan bakamıyorum çünkü o insanı kaybetmenin telafisi yok burda neler okuyorum o asla bunları yapacak biri değildi. Yaşamak bana zul geliyor ve kendimden nefret ediyorum. Size içimi dökmek istedim. Saolun okuduğunuz için.
Hayatımda bu kadar iyi bir erkek tanımadım ve gözümle görüşende inanmam..bence siz elde edemediğiniz için bu kadar yücelmişsiniz gözünüzde..halbu ki gecen giden zamanların geri gelmeyecegini kendiniz bos yere uzdugunuzu ilerde düşünüp çok pişman olacaksınız kimse sizden değerli değilMerhaba,
Takıntı yapmışsın adamı hepsi bu
O da tüm erkekler gibi tv karşısında elinde kumanda göbeğini kaşıyan adam. Geyiren, gaz çıkaran, mıçan bir insanoğlu. Ve her beşer gibi şaşar, yanlış yapar, hayatından çıkıp gitmiş, sevseydi çıkmazdı inan, hiç bir depresyon, kapris seven adama engel olmaz, kendini suçlamaktan vazgeç artık. Hayat çok çok kısa, aşk için üzülmeyecek kadar kısa unutma, sadece doktorlar tedaviler sana yardımcı olmaz, iyileşmeyi istemelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?