- Konu Sahibi Oyledeguzel
-
Alınmaya yer aramışsınız.
Alındım derken...? Forumda o kadar kilo vermeye çalışan kadın varken biz de açtığın bu konuya alındık. Ne tür bir destek bekliyorsun anlamadım ayrıca.
Yeni bir işe başladım ben ve ortamda kadınlar var hep.
Erkek çalışan çok az.
Ben 170 boyunda ve 59 kilodayım ama, hem boyumdan dolayı hem de fizik yapımdan dolayı daha zayıf duruyorum fakat 38 giyiyorum.
hatta bi arkadaşım 50 gibi duruyorsun dedi.
ama, bana kilom gayet ideal geliyor ne bileyim ben böyle rahatım kalçam aşırı değil göbeğim yok fln.
fakat bugün kiloma inanmadı kimse çok zayıfsın dediler çok alındım ya sanki aşırı pigmeymişim gibi
Neden alınıyorsun ki canım boyundan dolayı öyle gösteriyorsundur. Zayıflık daha iyi zaten kilolu olmaktansa. Sende öyle söyle kilolu olmaktansa zayıflık daha iyi hem ben o kadar zayıf değilim boyumdan dolayı öyle gösteriyorum eh bu da iyi bir şey yani de. Zayıfsın diye övünmen lazım alınman değil. Hem pigme kısa boylulara değil zayıf olanlara değil canımm herkes zayıf olmak için uğraşıyor diyetler yapıyor sen alındım diyorsun çok hoşsun yaa..
ahh ahh keşke biri de bana dese zayıfsın diye nerdeee topik oldum gidiyorumkıskandım şimdi saçını çekerim bakk :52 :
şu anda hamile ve 90 kilo çeken bi insan olarak bende bu konuyu açmana alındım...
etme eyleme sen bu halinle alınıyosan biz naapalım...
Alındım derken...? Forumda o kadar kilo vermeye çalışan kadın varken biz de açtığın bu konuya alındık. Ne tür bir destek bekliyorsun anlamadım ayrıca.
1- Kesinlikle kilonu gösteriyorsun.
2 -65 kilo gösteriyorsun.
3- 50 kilo göstermiyorsun.
Hangisini seçersin?
ya cidden çok alaycı söylediler( hemde iki kişi birden bi de güldüler falan
ama çok üzüldüm ya elimde değil ki.
bir insana nasıl şişmanlamışsın demek neyse aşırı zayıfsın demek de aynı şey.
çökmüş gibisin dediler(
Yeni bir işe başladım ben ve ortamda kadınlar var hep.
Erkek çalışan çok az.
Ben 170 boyunda ve 59 kilodayım ama, hem boyumdan dolayı hem de fizik yapımdan dolayı daha zayıf duruyorum fakat 38 giyiyorum.
hatta bi arkadaşım 50 gibi duruyorsun dedi.
ama, bana kilom gayet ideal geliyor ne bileyim ben böyle rahatım kalçam aşırı değil göbeğim yok fln.
fakat bugün kiloma inanmadı kimse çok zayıfsın dediler çok alındım ya sanki aşırı pigmeymişim gibi
Çok afedersiniz ama şaka mısınız ? Kıyamam ya yazık çok alaycı söylemişler. Hanımefendi siz 1,55 boya 105 kilo olduğu için kocasının ettiği lafları ağlaya ağlaya burada paylaşan üyeyi okudunuz mu ? Ya da hastalık yüzünden aldığı kilolar yüzünden alay konusu olan ? Ya da benim gibi evlenince kilo aldığı için eşinin senden iğreniyorum dediği kadınlar var biliyor musunuz ?
Kendinize illa bir dert arayacaksanız bu saçma ergen hallerinize çare arayın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?