Çok alındım ya :(

Oyledeguzel

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
752
8
16
İstanbul
Yeni bir işe başladım ben ve ortamda kadınlar var hep.
Erkek çalışan çok az.

Bana kilomla ilgili laf sokturlar iki kadın birden

Son düzenleme:
Neden alınıyorsun ki canım boyundan dolayı öyle gösteriyorsundur. Zayıflık daha iyi zaten kilolu olmaktansa. Sende öyle söyle kilolu olmaktansa zayıflık daha iyi hem ben o kadar zayıf değilim boyumdan dolayı öyle gösteriyorum eh bu da iyi bir şey yani de. Zayıfsın diye övünmen lazım alınman değil. Hem pigme kısa boylulara değil zayıf olanlara değil canımm herkes zayıf olmak için uğraşıyor diyetler yapıyor sen alındım diyorsun çok hoşsun yaa..

Alındım derken...? Forumda o kadar kilo vermeye çalışan kadın varken biz de açtığın bu konuya alındık. Ne tür bir destek bekliyorsun anlamadım ayrıca.

1- Kesinlikle kilonu gösteriyorsun.

2 -65 kilo gösteriyorsun.

3- 50 kilo göstermiyorsun.

Hangisini seçersin?

Son düzenleme:

ahh ahh keşke biri de bana dese zayıfsın diye nerdeee topik oldum gidiyorum kıskandım şimdi saçını çekerim bakk :52 :

hayır ama en yakın arkadaşımda dedi evet çok zayıfsın sen topluyken daha güzeldin çökmüşsün gibi dedi (
yüzümden verdim de biraz ama, fiziğim iyi bence (

ya hayır anlamadınız ordaki nüansı sanki ben çok çirkinmişim gibi alaycı konuştular hatta biri sen 59 san benim adımda ..... değil dedi.
sonra güldüler neyle tartılıosun die epey alaya aldılar

şu anda hamile ve 90 kilo çeken bi insan olarak bende bu konuyu açmana alındım...
etme eyleme sen bu halinle alınıyosan biz naapalım...

ahh ahh keşke biri de bana dese zayıfsın diye nerdeee topik oldum gidiyorum kıskandım şimdi saçını çekerim bakk :52 :

ama kendileri çok güzel fizikliler burdaki kadınların ve benimle dalga geçtiler bariz ( bi de en yakın arkadaşım da evet çok zayıfsın kilo al deyince çok üzüldüm

ama çok üzüldüm ya elimde değil ki.
bir insana nasıl şişmanlamışsın demek neyse aşırı zayıfsın demek de aynı şey.
çökmüş gibisin dediler (

ya cidden çok alaycı söylediler ( hemde iki kişi birden bi de güldüler falan

Çok afedersiniz ama şaka mısınız ? Kıyamam ya yazık çok alaycı söylemişler. Hanımefendi siz 1,55 boya 105 kilo olduğu için kocasının ettiği lafları ağlaya ağlaya burada paylaşan üyeyi okudunuz mu ? Ya da hastalık yüzünden aldığı kilolar yüzünden alay konusu olan ? Ya da benim gibi evlenince kilo aldığı için eşinin senden iğreniyorum dediği kadınlar var biliyor musunuz ?

Kendinize illa bir dert arayacaksanız bu saçma ergen hallerinize çare arayın bence

ama çok üzüldüm ya elimde değil ki.
bir insana nasıl şişmanlamışsın demek neyse aşırı zayıfsın demek de aynı şey.
çökmüş gibisin dediler (

Sende aynısını onlara yap ve onlara zayıflamışsın de. Eminim senin gibi tepki göstermeyecekler ve buna çok sevineceklerdir. Düşünce yapını değiştir canım biraz, yoksa 65 kilo (kafandaki ideal kilon) gostersende mutlu olamazsın.

bi sanıye ya bunda bı garıplık var.bende tam 170 boyundayım ve bugune kadar 55ı gecemedim.bı ara 56 olmustum sasırmıdtım ama yanlış anlamayın kendımı cok zayıf gormuyorum kılo almayada calısmıyorum ama anlamadıgım sey su,ben 170 boyunda 55 kıloda 38 beden giyiyorum kımsede bana zayıf oldugumu fln sölemiyor cunku hıcte asırı zayıf gorunmuyorum.sen 59 kılosun ve sana zayıfsın çöküksün fln mı dıolar? sen o boy ve kıloyla balık etlı olman lazım. bence ısyerındekı kadınlarda art nıyet olablr sendede hıc kendıne guven yokmu. bende 170 olmasam inanıcam ama o boy ve kıloyla asla zayıf gorundugune ınanmıorum asla.

buna mı alındın yani
zayıfısın diyolar daha ne istiyosun
herşeyi kendinize dert etmeyin

bakın hanımefendi ben kilo sorunu olanlarla alay etmedim dalga geçmedim aksine benimle dalga geçildi.
size çökmüşssün zayıflıktan deseler hoşunuza gider mi?
aynı şey bu da bunu anlamak bu kadar mı zor!

bende üzüldüm paylaştım neden çok ayıp birşey yapmışım gibi tepkiler veriliyor ki.
Hayır insan üzülüyor ya anlamak bu kadar mı zor.
kimsenin derdiyle dalga geçmedim ben burada!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…