- 9 Nisan 2010
- 1.576
- 38
- 158
- 37
- Konu Sahibi Oyledeguzel
-
Yeni bir işe başladım ben ve ortamda kadınlar var hep.
Erkek çalışan çok az.
Ben 170 boyunda ve 59 kilodayım ama, hem boyumdan dolayı hem de fizik yapımdan dolayı daha zayıf duruyorum fakat 38 giyiyorum.
hatta bi arkadaşım 50 gibi duruyorsun dedi.
ama, bana kilom gayet ideal geliyor ne bileyim ben böyle rahatım kalçam aşırı değil göbeğim yok fln.
fakat bugün kiloma inanmadı kimse çok zayıfsın dediler çok alındım ya sanki aşırı pigmeymişim gibi
Ya hu kilo vermeye çalışanlar bu konuya nasıl alınmayı başarmış hayret ettim.
Dünyada sadece sizler gibi kilo vermeye çalışan insanlar yok bunu bir bilin önce.
Ben de kendimi bildim bileli zayıfım ve insanların''bu ne böyle biraz kilo al zayıflıktan öleceksin'' vs gibi sözlerine her zaman alınmışımdır.
Çünkü benim elimde değil zayıf olmak metabolizmayla alakalı. Ne yaptıysam da alamıyordum. Aynı sizlere başkalarının 'ne kadar şişmanlamışsın'' demelerine alındıgınız gibi yaniŞimdi anladınız mı?
Allah başka dert vermesin denmiş de zaten zayıflık çoğu hastalığa davetiyedir daha nasıl dert olabilir sağlıktan başka merak ettim??
Biraz empati yapın sadece kilo vermeye calısan yok bu forumda sizler gibi, incelerseniz görürsünüz.
ya cidden çok alaycı söylediler( hemde iki kişi birden bi de güldüler falan
ben seni anlıyorum.
burada genelde herkes kilo vermek için çabaladığı için seni anlamamışlar.
ben de önceden çok zayıftım yok yemek ye derlerdi yok kilo al derlerdi üflesen uçar derlerdi acayip sinir olur moralim bozulurdu.
nasıl ki kilo vermek istenince verilmiyor almak isteyip alamayan insanlar da var.
ama ben o zaman ancak 34 bedendim. şuanda 34-36 arasıyım ve fiziğim kötü durmuyor.
senin 1.70 boy 38 bedenle öyle pigme, aşırı zayıf durma ihtimalim yok ya onların gözlerinde sorun var bence boşver.
ya cidden çok alaycı söylediler( hemde iki kişi birden bi de güldüler falan
insanların lafları bitmez takacak birşey bulurlar söyleyenler 90 60 90larmydı acaba?
1.70 boya bıraz daha kılo gıdeblr eger vucudunzda orantszlık yaratmıyorsa
ama aynada kendıne baktıgında mutluysan kıyafetlernı gydgnde mutluysan sorun yok..
aynı durum bendede mevcut cidden çok kötü bir hal 58 kiloyum ve bana daha bugün dediler yine zayıflayıp geldin suratın belin kaşık kadar felan diyorlar ki alt kısmımm basenim var kilo versemde gitmiyor alsam alıyorum bugün bir arkadaşta ay kilo almışsın dedi
bende artık masama geçtim biri zayıf biri kilo almışsın diyo dedim üstüme böyle gelmeyin ben halimden memnunum dedim cidden kızıyorum bende
Erkek çalışan çok az.
Ben 170 boyunda ve 59 kilodayım ama, hem boyumdan dolayı hem de fizik yapımdan dolayı daha zayıf duruyorum fakat 38 giyiyorum.
ama, bana kilom gayet ideal geliyor ne bileyim ben böyle rahatım kalçam aşırı değil göbeğim yok fln.
fakat bugün kiloma inanmadı kimse çok zayıfsın dediler çok alındım ya sanki aşırı pigmeymişim gibi
Erkek çalışan çok az.
Erkek çalışan çok az.
bakın bana zayıflamışsın demediler.
zayıflıktan çökmüşsün kilo al sen safinaz gibisin gibi alaycı cümleler ettiler..
anlamadığınız normal bi aaa sen zayıfladın mı durumu değil.
ya inanırmısın benim ölçülerim nerdeyse 90 60 90 ama benim duruşumda bi gariplik var hakikaten duruşum kilomu yutuyor yüzümün zayıf olmasından dolayı da olabilir
Arkadaslar sevgilimle birlikteyken etraftan kadinlar bana o kadar dikkatli bakiyor ki sevgilim kac sefer " bu kadini taniyor musun? " sorusunu sordu. Yalnizken de bakiyolar ama sevgilim varken icime dusecek gibi bakiyolar. Sevgilimle aramda oyle gorsel farklilik yok. Hatta iki sefer farkli ortamlarda cicekci kadinlardan biri " makyaj yapmamissin nasil guzel gozlerin var abi bu kizi kacirma bak makyajsiz" dedi. Bir digeri de "masallah size" dedi. Yalnizken bana bu kadar dikkat etmeyen insanlar sevgilim varken icime dusecek. Sizce bu kadinlar neden bakiyodur.
Ama, kac farkilli mekanda kac farkli kadin. Hatta camlica tepesinde kadinin teki oyle bi bakti ki sevgilim " yeseydin" dedi kadina. Millet erkekten bikar benim sevgilim kadinlardan bikti
:)) allahim millet erkeklerden bikar ben hatunlardan biktim.
Hatta gecen sevgilim bu kadinlar niye bakiyor sana ya bana bakmalari lazim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?