Çok alındım ya :(

Bende 4 5 yıl öncesine kadar çok zayıftım.. boyum 170 kilom 45.. üzerimden ne espiriler ne şakalar yapılırdı.. alınırdım belli etmezdim bişey demezdim. Çok rüzgarlı bir memlekette okudum. Ay koluna girelimde havalanma çantana taş koy uçacaksın somaliden mi gelmiş sizin sülale vs.vs.. Sonra yıllar geçti ben kilo almaya başladım.. Şu an kilom 60.. Şimdi de aynı ve farklı kişilerden ayy ne kadar şişmanlamışsın.. kızım bu yaşta hiç iyi değil hamile kalsan nolcakk 100 kilomu olcaksınn, sen giderek şişiyorsun.. vs. vs.
Anladımki takmamak lazım.. insanlar laf etmek istedikten sonra zayıfta olsan kilolu da olsan esirgemiceklerdir sözlerini.. En güzeli ben halimden memnunum sizi neden rahatsız etti ki deyip işin içinden çıkmak.. Ben öyle yapıyorum bir kısmını susturmuş durumdayım.. Hala söyleyenler oluyor olmuyor değil ama zaten gözünden anlıyorum söyleyeceği zaman ay dimi çok şişmişimm çok kilo almışım ama halimden nasıl memnunum bir bilsen diyorum ağzına tıkıyorum. Ukalalık oluyor belki biraz böyle söylemem ama insanların üstümde psikolojik baskı kurmasına izin vermiyorum böylelikle.. sende bi denemelisin..

Tek derdin bu olsun arkadaşım :) Tamam hassas olduğun bir konu olabilir ama bu konuya bu kadar kendini üzebiliyorsan hayatında çok büyük dertlerin yok demektir Allah başka dert vermesin

aynı durum bendede mevcut cidden çok kötü bir hal 58 kiloyum ve bana daha bugün dediler yine zayıflayıp geldin suratın belin kaşık kadar felan diyorlar ki alt kısmımm basenim var kilo versemde gitmiyor alsam alıyorum bugün bir arkadaşta ay kilo almışsın dedi

bende artık masama geçtim biri zayıf biri kilo almışsın diyo dedim üstüme böyle gelmeyin ben halimden memnunum dedim cidden kızıyorum bende

bu yorumun altına imzamı atıyorum kilo almak isteyenler topiğine bakın o kadar çok kilo almak isteyen var ki.

şişmanlık gibi zayıflıkta insanın psikolojisini etkileyen bir durum.

herkesin çok zayıfsın kemiklerin sayılıyor, annen baban sana birşey yedirmiyor mu ve bunun gibi birçok söz yüzünden depresyona girdim.

kimse tarafından beğenilmemekte cabası...

evden dışarı çıkmak istemiyordum hatta o kadar moralim bozuktu ki kuzenimin düğününe bile üzerime göre elbise bulamadığım için gitmedim. zayıf olduğum için ağladığım günleri bilirim.

şuan azda olsa kilo alabildim ama hala zayıfsın bakışları gitmedi üzerimden ama eskisi kadar kafama takmamaya çalışıyorum.

ayrıca şöyle bir durumda var sadece başkaları zayıfsın dediği için değil ben kendimi aynada görünce beğenmediğim için de çok üzülüyordum.

Son düzenleme:
ya cidden çok alaycı söylediler ( hemde iki kişi birden bi de güldüler falan

kıskanmışlardır. Hem 1.70 boy hem de inceciksin. Kadınların çok olduğu yerde böyle şeyler olur. Bazı kişiliğini sindirememiş insanlar karşısındakiyle alay ettiği ölçüde kendisini yükselttiğini sanır, gül geç. Hatta dalga geç kendinle evde yemek vermiyorlar diye.

benim de boyum 172 kilo 55 ( zar zor 55 oldum, bir ay önce 52'ydim)
bizler ne yapalım peki?
sen alınmaya yer aramışsın bence...

Ya ben biraz kırsal bi bölgede çalışıyorum ve biliyorsun buralarda iki dirhem et kafasında oluyor insanlar.
Kadın kalçalı göbekli ve de gögüslü olunca güzel görünüyor sanırım onlara.

ya inanırmısın benim ölçülerim nerdeyse 90 60 90 ama benim duruşumda bi gariplik var hakikaten duruşum kilomu yutuyor yüzümün zayıf olmasından dolayı da olabilir

Bence alınmamalısınız bu tip durumlarda.

İnsanlar kilo verebilmek için ne kadar uğraşıyorlar.

Yalnız şuda var çok zayıfsanız insanların bu konudaki yorumlarını yadırgamamanız lazım. Ben üniversite yıllarındayken ciddi anlamda sivilce sorunu yaşamıştım. Etraftan bu duruma yönelik yorumlar alıyordum tabii .

Hiç rahatsız olmadım bundan, yani görünen köy kılavız istemez değil mi?

Dün de sevgilime sordum
"Hayır sen çok iyisin sen öyle diyenlere ne bakıyosun ben sana bayılıyorum" dedi.
Moralim düzeldi biraz ama, dün gerçekten çok üzülmüştüm en yakın arkadaşımda çok zayıfsın diyince üzüldüm ya.

Bende 1.72 boyunda 58 kiloyum çıta gibisin diyolar napıyım yani abarttıkları gibide değilim ama olsun ben mutluyum halimden

Siz kendinizi aynada begendikten sonra bu konularda baskalarin dediklerini umursamayiniz bence boy ve kilonuz gayet ideal

vay arkadaş, zayıflıktan yakınmak suç olmuş.

kimi insanlar kilo vermek isterken kimileri de almak ister. bunun neresi tuhaf anlamadım.

kilo almak için sabahları pekmez içen, hatta çok sağlıklı olduğunu düşünmesem de toz kilo aldırıcı karışımları içen insanım. bizim gibiler de var yani

bi de kilo vermeye çalışan kimi arkadaşlarımın " amaaan kilo almakta ne var, ye gitsin" demelerine de ayrı bir hayranlık duyuyorum.

canım 42 kiloyum.
her Allahın günü aynı iş arkadaşlarım "çok zayıfsın, çöp gibisin, küçük görünüyosun, rüzgar esse uçarsın" gibi kalıplaşmış sözlerini söylüyolar.
he he deyip geçiyorum. alınacak bişey yok boşver gitsin.

Bir zamanlar ki o zamanları pek özlüyorum :) 49 kiloydum. "Rüzgarlı havalarda aman dışarı çıkma" cümlesi, söylenen en hafif cümleydi. Lakin alınmıyor, bilakis bu geyiği sürdürüyordum. Ben takmıyordum da kadın anam fazlasıyla takmıştı bu duruma. "Acep ince hastalığı mı var bu kızın. Kesin kurt var kurt" diyerek türlü doktorları ziyaret ettik. Bir şey çıkmadı. Üşenmeden her sabah pirinç unu ve hatırlayamadığım bir sürü malzeme ile bana mama yapar sabahın köründe dayardı ağzıma. Nihayetinde çabaları sonuç verdi ve ben 65 kilo oldum. Yaşın kaç bilmiyorum ancak 25 yaşından sonra kilo vermek o kadar da kolay olmuyor. 25 yaş öncesinde kilo almakta zorlanırken şimdi veremiyorum. Gerçi çok da umurumda değil, tosuncuk halimi de pek sevdim.

Şimdilerde o rüzgarda dışarı çıkmamamı öğütleyen zatlar, "Bu yıl kurban kesmeyin siz ahauah" şeklinde bayağı esprilerle ortamı neşelendiriyorlar. Yine umurumda değil. Lakin kilo iyi bir şey değildir efenim. Görüntüyü geçtim kısa mesafe yürüyüşünde bile nefes nefese kaldığımı görünce zayıflamak istiyorum. Merdiven çıkmakta zorlanıyorum yahu. Zorlasam zayıflarım belki ama diyet yapmakla alakalı öylesine büyük konuşmalarım oldu ki henüz yeltenmedim buna :)

İnsanların ne düşündüğünü umursayacak olursak, pehey halimize. Sen memnunsan halinden daha ne. Bir de erkek arkadaşım ben memnunum dedi moralim düzeldi falan yazmışsın. Yahu herhangi birinin onayı mı gerekli kendinizi beğenmeniz için? Aynalar ne için var? He illa kilo almak istiyorum diyorsanız kadın anaların bebek mamasından her gün düzenli olarak yiyin. Bende işe yaramıştı. Yaramayaydı iyiydi :)

bakın bana zayıflamışsın demediler.
zayıflıktan çökmüşsün kilo al sen safinaz gibisin gibi alaycı cümleler ettiler..
anlamadığınız normal bi aaa sen zayıfladın mı durumu değil.

ya inanırmısın benim ölçülerim nerdeyse 90 60 90 ama benim duruşumda bi gariplik var hakikaten duruşum kilomu yutuyor yüzümün zayıf olmasından dolayı da olabilir

Öteki konunuzdan 3 alıntı:

Ama, kac farkilli mekanda kac farkli kadin. Hatta camlica tepesinde kadinin teki oyle bi bakti ki sevgilim " yeseydin" dedi kadina. Millet erkekten bikar benim sevgilim kadinlardan bikti

:)) allahim millet erkeklerden bikar ben hatunlardan biktim.
Hatta gecen sevgilim bu kadinlar niye bakiyor sana ya bana bakmalari lazim dedi

Hem kendini çok beğenme hemde kendini kötüleme. Değişik bir ruh haliniz olduğu kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…