Çok alındım ya :(

bakın bana zayıflamışsın demediler.
zayıflıktan çökmüşsün kilo al sen safinaz gibisin gibi alaycı cümleler ettiler..
anlamadığınız normal bi aaa sen zayıfladın mı durumu değil.

Bene önceden çok zayıftım.Gerçekten ciddi ciddi.Şuan çok iyiyim çok şükür.Banada veremli derlerdi bende obezite gerçekten kötü şey deyip karşılık verirdim.Dııınnnkkk ses yok bu kadar basit işte

ya benim yüzüm zayıfladı son zamanlarda biraz çöktü sanki bir de en yakın arkadaşım da dahil kimse 59 kiloma inanmıyor cidden.
benimm kalçam göbeğim birazda ondan sanırım anlamadım ama, en yakın arkadaşıma sordum evet çok zayıfsın dediler.

mesela bi ara 62 kiloydum o zamanda 58 duruyorsun diyorlardı (
benim fizik kilomu 5 kilo saklıyor
yüzümden de zayıflayınca öyle dediler.
safinaz gibisin çökmüşsün falan dediler kilo al dediler.

ama burdaki kadınların fizikleri çok güzel hemde çoğunun öyle bana bunu diyenlerde bu güzeller zaten.

Bende 1.70boy 57 kg. Oldum /: 54 kg. Olmak için yırtınıyorum .. Ayrıca Zayıfsın demeleri çok hoşuma gidiyor /: hatta 54 ken çok zayıfsın kilo al tipin kaymış dediklerinde bile , çok zayıf bulunmak hoşuma gidiyor . Diyet yapıcam 54 için

Dediğiniz gibi aşırı zayıfsanız belki iskelet gibi duruyorsanız kilo alın anlamında demişlerdir.
Alay ettiklerinden değildir bence. Cidden iskelet gibiyseniz nasıl aşırı şişmanlık nasıl nahoşsa iskelet gibi olmakta nahoş bir görüntü ortaya çıkartıyor. Bence takılmanıza gerek yok. Sıkmayın canınızı

Niye bu kadar abarttın ki anlamıyorum? Bu kadar mı önemli insanların ne düşündüğü, kaç yaşındasın ki?

Son iki seneye kadar senle aynı boyda 4 kiloda azdım, insanlar zayıfsın dediğinde hiç alınmamıştım...38 ideal bir beden, hint fukarası gibi durmadına eminim. Takma insanları bu kadar, bir ömür kendini çok yıpratırsın sonra.

bana zayıflık yakışmıyor sevmiyorum o halimi yüzüm çok çöküyor malesef

Ya hu kilo vermeye çalışanlar bu konuya nasıl alınmayı başarmış hayret ettim.
Dünyada sadece sizler gibi kilo vermeye çalışan insanlar yok bunu bir bilin önce.
Ben de kendimi bildim bileli zayıfım ve insanların''bu ne böyle biraz kilo al zayıflıktan öleceksin'' vs gibi sözlerine her zaman alınmışımdır.
Çünkü benim elimde değil zayıf olmak metabolizmayla alakalı. Ne yaptıysam da alamıyordum. Aynı sizlere başkalarının 'ne kadar şişmanlamışsın'' demelerine alındıgınız gibi yani Şimdi anladınız mı?
Allah başka dert vermesin denmiş de zaten zayıflık çoğu hastalığa davetiyedir daha nasıl dert olabilir sağlıktan başka merak ettim??
Biraz empati yapın sadece kilo vermeye calısan yok bu forumda sizler gibi, incelerseniz görürsünüz.

Son düzenleme:
ben seni anlıyorum.

burada genelde herkes kilo vermek için çabaladığı için seni anlamamışlar.

ben de önceden çok zayıftım yok yemek ye derlerdi yok kilo al derlerdi üflesen uçar derlerdi acayip sinir olur moralim bozulurdu.

nasıl ki kilo vermek istenince verilmiyor almak isteyip alamayan insanlar da var.

ama ben o zaman ancak 34 bedendim. şuanda 34-36 arasıyım ve fiziğim kötü durmuyor.

senin 1.70 boy 38 bedenle öyle pigme, aşırı zayıf durma ihtimalim yok ya onların gözlerinde sorun var bence boşver.

seni en iyi anlayanlardan biri de benimdir heralde..
illa birilerine alınmak için kilolu olmak gerekmiyor..
bu zamana kadar bende zayıflığım hakkında söylenenlere çok alınıyorum kırılıyorum..
ben kilo almaya çalışıorum çünkü, tıpkı kilo vermeye çalışanlar gibi..
yok tığ gibisin, kopacaksın, hiç yemiyo musun, safinaz,bi 5 kilo daha alsan vs vs...
ben bilmiodum sanki 5 kilo almam gerektiğini.. öyle ısmarlama kilo alınsaydı oooo.... artık daral geldi yani...

Son düzenleme:
Onlar öyle derken siz de olduğumdan daha zayıf görünmek iyi birşey o zaman deyip geçebilirsiniz. Ne var bu kadar alınıp kafanıza takacak..

insanların lafları bitmez takacak birşey bulurlar söyleyenler 90 60 90larmydı acaba?

1.70 boya bıraz daha kılo gıdeblr eger vucudunzda orantszlık yaratmıyorsa

ama aynada kendıne baktıgında mutluysan kıyafetlernı gydgnde mutluysan sorun yok..

cnm alınmaya yer aramışsın ben bundan 3 sene öncesine kadar 45 kiloydum neler duydum inanamazsın bunları duysaydın yaşam sevincini kaybederdin heralde...

ayağına taş bağla uçacaksın 1 torba çimento bile 50 kilo o kadar bile değilsin çocuğun olmayacak taşıyamıyacaksın en zoruma gidende sarılık mısın hastalıklı mısın demeleri olmuştu şimdi ideal kilomdayım ilk kilo almaya başlayınca yeter artık çok kilo aldın diyorlardı cnm insanlar böyle hiç takma kafanı sen iyi hissettiğin kilodaysan sorun yok

ayrıca sen 170 boyundasın pigme olarak nasıl gördün kendini anlayamadım:44::44:

Bende çok kiloluyum şimdi bu konuya ne yorum yapsam bilemedim ama okuyunca sinirlendigim kesin yazık sana

çok çok sağol gerçekten bende yeniyim zaten anlayamadım bir çok arkadaşın bu tavrını (
bende 23 yaşıma kadar 43 kilo bir insandım ve gerçekten afrika çocuklarının beyazıydım düşün. şimdi daha iyiyim ama, azıcık zayıfladığım zaman hemen panik yapıp üzülüyorum.
anlatasmadım bunu arkadaşlara resmen ağzıma tıktılar

çok çok sağol gerçekten bende yeniyim zaten anlayamadım bir çok arkadaşın bu tavrını (
bende 23 yaşıma kadar 43 kilo bir insandım ve gerçekten afrika çocuklarının beyazıydım düşün. şimdi daha iyiyim ama, azıcık zayıfladığım zaman hemen panik yapıp üzülüyorum.
anlatasmadım bunu arkadaşlara resmen ağzıma tıktılar

ben konu sahibini anlıyorum hak ta veriyorum. bir insana ne guzel zayıfsın demek baska ay bu ne boyle cok zayıfsın demek baska.. bir insana cok kilolusun demek nasıl moral bozuyorsa aynı sekilde cok zayıfsın demekte moral bozabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…