- Konu Sahibi Oyledeguzel
-
Sende aynısını onlara yap ve onlara zayıflamışsın de. Eminim senin gibi tepki göstermeyecekler ve buna çok sevineceklerdir. Düşünce yapını değiştir canım biraz, yoksa 65 kilo (kafandaki ideal kilon) gostersende mutlu olamazsın.
Yeni bir işe başladım ben ve ortamda kadınlar var hep.
Erkek çalışan çok az.
Ben 170 boyunda ve 59 kilodayım ama, hem boyumdan dolayı hem de fizik yapımdan dolayı daha zayıf duruyorum fakat 38 giyiyorum.
hatta bi arkadaşım 50 gibi duruyorsun dedi.
ama, bana kilom gayet ideal geliyor ne bileyim ben böyle rahatım kalçam aşırı değil göbeğim yok fln.
fakat bugün kiloma inanmadı kimse çok zayıfsın dediler çok alındım ya sanki aşırı pigmeymişim gibi
bi sanıye ya bunda bı garıplık var.bende tam 170 boyundayım ve bugune kadar 55ı gecemedim.bı ara 56 olmustum sasırmıdtım ama yanlış anlamayın kendımı cok zayıf gormuyorum kılo almayada calısmıyorum ama anlamadıgım sey su,ben 170 boyunda 55 kıloda 38 beden giyiyorum kımsede bana zayıf oldugumu fln sölemiyor cunku hıcte asırı zayıf gorunmuyorum.sen 59 kılosun ve sana zayıfsın çöküksün fln mı dıolar?sen o boy ve kıloyla balık etlı olman lazım. bence ısyerındekı kadınlarda art nıyet olablr sendede hıc kendıne guven yokmu. bende 170 olmasam inanıcam ama o boy ve kıloyla asla zayıf gorundugune ınanmıorum asla.
Bene önceden çok zayıftım.Gerçekten ciddi ciddi.Şuan çok iyiyim çok şükür.Banada veremli derlerdi bende obezite gerçekten kötü şey deyip karşılık verirdim.Dııınnnkkk ses yok bu kadar basit işte
Yeni bir işe başladım ben ve ortamda kadınlar var hep.
Erkek çalışan çok az.
Ben 170 boyunda ve 59 kilodayım ama, hem boyumdan dolayı hem de fizik yapımdan dolayı daha zayıf duruyorum fakat 38 giyiyorum.
hatta bi arkadaşım 50 gibi duruyorsun dedi.
ama, bana kilom gayet ideal geliyor ne bileyim ben böyle rahatım kalçam aşırı değil göbeğim yok fln.
fakat bugün kiloma inanmadı kimse çok zayıfsın dediler çok alındım ya sanki aşırı pigmeymişim gibi
hayır ama en yakın arkadaşımda dedi evet çok zayıfsın sen topluyken daha güzeldin çökmüşsün gibi dedi(
yüzümden verdim de biraz ama, fiziğim iyi bence(
ya hayır anlamadınız ordaki nüansı sanki ben çok çirkinmişim gibi alaycı konuştular hatta biri sen 59 san benim adımda ..... değil dedi.
sonra güldüler neyle tartılıosun die epey alaya aldılar
Bende 1.70boy 57 kg. Oldum /: 54 kg. Olmak için yırtınıyorum .. Ayrıca Zayıfsın demeleri çok hoşuma gidiyor /: hatta 54 ken çok zayıfsın kilo al tipin kaymış dediklerinde bile , çok zayıf bulunmak hoşuma gidiyor . Diyet yapıcam 54 için
Ya hu kilo vermeye çalışanlar bu konuya nasıl alınmayı başarmış hayret ettim.
Dünyada sadece sizler gibi kilo vermeye çalışan insanlar yok bunu bir bilin önce.
Ben de kendimi bildim bileli zayıfım ve insanların''bu ne böyle biraz kilo al zayıflıktan öleceksin'' vs gibi sözlerine her zaman alınmışımdır.
Çünkü benim elimde değil zayıf olmak metabolizmayla alakalı. Ne yaptıysam da alamıyordum. Aynı sizlere başkalarının 'ne kadar şişmanlamışsın'' demelerine alındıgınız gibi yaniŞimdi anladınız mı?
Allah başka dert vermesin denmiş de zaten zayıflık çoğu hastalığa davetiyedir daha nasıl dert olabilir sağlıktan başka merak ettim??
Biraz empati yapın sadece kilo vermeye calısan yok bu forumda sizler gibi, incelerseniz görürsünüz.
Ya hu kilo vermeye çalışanlar bu konuya nasıl alınmayı başarmış hayret ettim.
Dünyada sadece sizler gibi kilo vermeye çalışan insanlar yok bunu bir bilin önce.
Ben de kendimi bildim bileli zayıfım ve insanların''bu ne böyle biraz kilo al zayıflıktan öleceksin'' vs gibi sözlerine her zaman alınmışımdır.
Çünkü benim elimde değil zayıf olmak metabolizmayla alakalı. Ne yaptıysam da alamıyordum. Aynı sizlere başkalarının 'ne kadar şişmanlamışsın'' demelerine alındıgınız gibi yaniŞimdi anladınız mı?
Allah başka dert vermesin denmiş de zaten zayıflık çoğu hastalığa davetiyedir daha nasıl dert olabilir sağlıktan başka merak ettim??
Biraz empati yapın sadece kilo vermeye calısan yok bu forumda sizler gibi, incelerseniz görürsünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?