ÇOK AMA ÇOK PISMANIM KEŞKE ZAMANI GERI GETIREBILSEM

@Sinem989 Anlamasını beklemek saçmaydı. Tam bir cehl-i mürekkeb örneği.
Ay siz de pek bilmişsiniz yahu!
Kadın derdini anlatmaya çalışıyor kitap oku,yazılanları anlaman da sorun var vs. .diyorsunuz
Ayıp ya.. bu da sizin eğitimli, okumuş haliniz mi?

Geri dönmeyin. Dönüp ortak yaşamak çok zor olur. Çevresel faktorlerde iyi değilmiş.

Herseyin hayırlısı deyin ve devam edin yolunuza. Düzelir merak etmeyin.

Ay siz de pek bilmişsiniz yahu!
Kadın derdini anlatmaya çalışıyor kitap oku,yazılanları anlaman da sorun var vs. .diyorsunuz
Ayıp ya.. bu da sizin eğitimli, okumuş haliniz mi?
Biraz daha anlaşılır yazmasını isteyen üyelere konuyu gayet açık yazdığını söylüyor, onlarda sorun varmış gibi. Açık, anlaşılır bir dille yorum yazan üyenin yazdıklarından da hiçbir şey anlamadığını ifade ediyor konu sahibi. Ben de sorunun bu olduğunu düşünüp fikrimi dile getirdim bir öğretmen olarak. Türkçe konusunda hassasım. Herkesten bu hassasiyeti beklememem lazım belki ama işte...

onu eşiniz ise nasıl gidip gelicek diye cevapladım çalışmıyorum çalışsaydım belirtirdim degilmi
Bilmem,belirtir miydiniz? Valla ruyasina yatmadim bilemem calisip calismadiginizi. Ben size bir suru sey sordum, hesap kitap yaptiniz mi tarzinda. Zararin neresinden donseniz kar, esinizle oturup konusun,kar zarar durumunu degerlendirin. Esinizin istedigi dusundugu baska bir sey vardir belki. Hayat evli olunca iki kisilik hatta cocuklarla beraber yasanir,sadece sizin istekleriniz gecerli degildir. Huzur deyip de surekli mekan degistirilmez. Bir oturun konusun esinizle,belki baska bir care dusunulur el birligiyle

@Sinem989 Anlamasını beklemek saçmaydı. Tam bir cehl-i mürekkeb örneği.
Bir cehl-i mürekkeb örneği de burada görüyorum.
Atalar der ki "Abdal ata binince bey oldum sanır,şalgam aşa girince yağ oldum sanır"

Bir cehl-i mürekkeb örneği de burada görüyorum.
Atalar der ki "Abdal ata binince bey oldum sanır,şalgam aşa girince yağ oldum sanır"
Siz o örneği “pardon ama OKUMAKLA NE ALAKASI VAR ben lise mevzunuyum tahsilliyim yazdiklarimi gayt net yazdım ama” cümlesinde değil de bende görüyorsanız artık diyecek hiçbir sözüm yok.

İnşallah benim çocuklarımın okullarında değilsinizdir...

Siz o örneği “pardon ama OKUMAKLA NE ALAKASI VAR ben lise mevzunuyum tahsilliyim yazdiklarimi gayt net yazdım ama” cümlesinde değil de bende görüyorsanız artık diyecek hiçbir sözüm yok.
Sizi siteye mi atadılar öğretmen olarak?
Öğrencilerinizin öğretmenisiniz sadece,bunu unutmayın...

Konu sahibi,biraz daha iyi bir muhitte ev bulun.
Siz de kurslara kaydolun.
Çevreniz genişler.Ben olsam pes etmezdim.
Komşuluk nerede kaldı ki zaten.
Bir kaç arkadaşınız olsun kafa dağıtacağınız,bir kahve içebileceğiniz,yeter.
Bence ev bunaltmış sizi,değiştirin,düzelir birçok şey...

Evi satmissiniz artik, biz vazgectik evi geri istiyoruz diyemiyceginize gore, en makulu sanirim diger evi de satip, ustune kredi cekip ev almak, ya da o evi kiraya verip.. ay bilemedim; ikinci opsiyonu toparlayamadim sanirim

Bi de 4ncu cocuk icin ugrasiyorsunuz sanirim, maddi sikintilariniz varken bir daha gozden gecirin bence.

Umarim gonlunuzce olur her sey.

yorumlarınızı hayranlıkla okudum çok teşekkür ederim galiba haklisiniz inşalalh düzelir durumum

yani maddi şeyler toparlanır ama ya maneviyat yanlızlık teklik

ayyy ne çok abarttınız size rüyaya yatin diyen olmadı ama anlamış olmanız lazım çalışsaydım belirttrdim sonuçta maddi yondende açıklama yapmıştı degilmi huzur neredeyse insan oradadır huzur yok diye sırf mekan değiştirmemek adına da çekilmez hayat

Son düzenleme:
Sizce eşinizin size ders vermesi gereken bir durum var mı?
Siz şimdi pişmansınız peki çocuğunuz giderseniz eğer,
Yine ağlamayacak mı?
çocuğumun ağlaması dışardan hirpalandigi icin ama orası çocukların için daha güvenliydi yada burda tasindigimm muhitten kaynaklı bir huzursuzluk var eşim bana demişti yapamayız diye acaba o yöntemi ders veriyor dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…