- 4 Mart 2012
- 15.982
- 37.198
- 798
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Ay siz de pek bilmişsiniz yahu!@Sinem989 Anlamasını beklemek saçmaydı. Tam bir cehl-i mürekkeb örneği.
Ben anladım derdini ama o iyi anlatabildiği için değil, parçaları birleştirebildiğim için.Derdini gayet güzel anlatmış. Siz anlamadıysanız o sizin sorununuz. Sanal ortam diye ağzınıza geleni söyleyemezsiniz. Ayıp ya. @Mune
Alkışlayalım o zaman sizi..Ben anladım derdini ama o iyi anlatabildiği için değil, parçaları birleştirebildiğim için.
Biraz daha anlaşılır yazmasını isteyen üyelere konuyu gayet açık yazdığını söylüyor, onlarda sorun varmış gibi. Açık, anlaşılır bir dille yorum yazan üyenin yazdıklarından da hiçbir şey anlamadığını ifade ediyor konu sahibi. Ben de sorunun bu olduğunu düşünüp fikrimi dile getirdim bir öğretmen olarak. Türkçe konusunda hassasım. Herkesten bu hassasiyeti beklememem lazım belki ama işte...Ay siz de pek bilmişsiniz yahu!
Kadın derdini anlatmaya çalışıyor kitap oku,yazılanları anlaman da sorun var vs. .diyorsunuz
Ayıp ya.. bu da sizin eğitimli, okumuş haliniz mi?
Bilmem,belirtir miydiniz? Valla ruyasina yatmadim bilemem calisip calismadiginizi. Ben size bir suru sey sordum, hesap kitap yaptiniz mi tarzinda. Zararin neresinden donseniz kar, esinizle oturup konusun,kar zarar durumunu degerlendirin. Esinizin istedigi dusundugu baska bir sey vardir belki. Hayat evli olunca iki kisilik hatta cocuklarla beraber yasanir,sadece sizin istekleriniz gecerli degildir. Huzur deyip de surekli mekan degistirilmez. Bir oturun konusun esinizle,belki baska bir care dusunulur el birligiyleonu eşiniz ise nasıl gidip gelicek diye cevapladım çalışmıyorum çalışsaydım belirtirdim degilmi
Anlayın ve anlamayın, her şeyi anlamak, her konuya yorum yapmak gibi bi zorunluluğunuz yok.Ben anladım derdini ama o iyi anlatabildiği için değil, parçaları birleştirebildiğim için.
Tıpkı sizin de öyle bir zorunluluğunuz olmadığı gibi...Anlayın ve anlamayın, her şeyi anlamak, her konuya yorum yapmak gibi bi zorunluluğunuz yok.
Bir cehl-i mürekkeb örneği de burada görüyorum.@Sinem989 Anlamasını beklemek saçmaydı. Tam bir cehl-i mürekkeb örneği.
Siz o örneği “pardon ama OKUMAKLA NE ALAKASI VAR ben lise mevzunuyum tahsilliyim yazdiklarimi gayt net yazdım ama” cümlesinde değil de bende görüyorsanız artık diyecek hiçbir sözüm yok.Bir cehl-i mürekkeb örneği de burada görüyorum.
Atalar der ki "Abdal ata binince bey oldum sanır,şalgam aşa girince yağ oldum sanır"
laf kalabalığı yapıyorsunuz şuan.Tıpkı sizin de öyle bir zorunluluğunuz olmadığı gibi...
İnşallah benim çocuklarımın okullarında değilsinizdir...Biraz daha anlaşılır yazmasını isteyen üyelere konuyu gayet açık yazdığını söylüyor, onlarda sorun varmış gibi. Açık, anlaşılır bir dille yorum yazan üyenin yazdıklarından da hiçbir şey anlamadığını ifade ediyor konu sahibi. Ben de sorunun bu olduğunu düşünüp fikrimi dile getirdim bir öğretmen olarak. Türkçe konusunda hassasım. Herkesten bu hassasiyeti beklememem lazım belki ama işte...
Sizi siteye mi atadılar öğretmen olarak?Siz o örneği “pardon ama OKUMAKLA NE ALAKASI VAR ben lise mevzunuyum tahsilliyim yazdiklarimi gayt net yazdım ama” cümlesinde değil de bende görüyorsanız artık diyecek hiçbir sözüm yok.
yorumlarınızı hayranlıkla okudum çok teşekkür ederim galiba haklisiniz inşalalh düzelir durumumKonu sahibi,biraz daha iyi bir muhitte ev bulun.
Siz de kurslara kaydolun.
Çevreniz genişler.Ben olsam pes etmezdim.
Komşuluk nerede kaldı ki zaten.
Bir kaç arkadaşınız olsun kafa dağıtacağınız,bir kahve içebileceğiniz,yeter.
Bence ev bunaltmış sizi,değiştirin,düzelir birçok şey...
yani maddi şeyler toparlanır ama ya maneviyat yanlızlık teklikEvi satmissiniz artik, biz vazgectik evi geri istiyoruz diyemiyceginize gore, en makulu sanirim diger evi de satip, ustune kredi cekip ev almak, ya da o evi kiraya verip.. ay bilemedim; ikinci opsiyonu toparlayamadim sanirim
Bi de 4ncu cocuk icin ugrasiyorsunuz sanirim, maddi sikintilariniz varken bir daha gozden gecirin bence.
Umarim gonlunuzce olur her sey.
ayyy ne çok abarttınız size rüyaya yatin diyen olmadı ama anlamış olmanız lazım çalışsaydım belirttrdim sonuçta maddi yondende açıklama yapmıştı degilmi huzur neredeyse insan oradadır huzur yok diye sırf mekan değiştirmemek adına da çekilmez hayatBilmem,belirtir miydiniz? Valla ruyasina yatmadim bilemem calisip calismadiginizi. Ben size bir suru sey sordum, hesap kitap yaptiniz mi tarzinda. Zararin neresinden donseniz kar, esinizle oturup konusun,kar zarar durumunu degerlendirin. Esinizin istedigi dusundugu baska bir sey vardir belki. Hayat evli olunca iki kisilik hatta cocuklarla beraber yasanir,sadece sizin istekleriniz gecerli degildir. Huzur deyip de surekli mekan degistirilmez. Bir oturun konusun esinizle,belki baska bir care dusunulur el birligiyle
çocuğumun ağlaması dışardan hirpalandigi icin ama orası çocukların için daha güvenliydi yada burda tasindigimm muhitten kaynaklı bir huzursuzluk var eşim bana demişti yapamayız diye acaba o yöntemi ders veriyor dedimSizce eşinizin size ders vermesi gereken bir durum var mı?
Siz şimdi pişmansınız peki çocuğunuz giderseniz eğer,
Yine ağlamayacak mı?
tasindigim yerdenmiElinize geçen parayla yine o ilçeden daha konforlu bir ev alın.En azından kalabalık şehir hayatından iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?