- 21 Kasım 2017
- 29.313
- 128.113
- 598
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Gördüğüm kadarıyla imlanızda, ifadenizde ve yazılanları kavramanızda problemler var.ne alaka şimdi
şuan aşagiliyorsunuz beni bilmem farkindamsnzGördüğüm kadarıyla imlanızda, ifadenizde ve yazılanları kavramanızda problemler var.
Diğer sorunlarınızı nasıl çözüme kavuşturabilirsiniz bilmiyorum ama bunun çözümü belli: Okumak.
Bir an önce salaha ermenizi diliyorum. (Umarım anlaşılabilmişimdir.)
sorun aslinda tam mutluyuz derken esimin biseyler doyleyip kafami karstrmasi ve burası umdugumdanda kötü cıktıBana daha çok mutsuzluğa bir çare arıyorsunuz ve bunu eve yüklemişsiniz gibi geldi.. olay ev değil, oraya gitseniz yine mutlu olmayacaksınız gibi geldi.. içsel olarak farklı şeylere yönelin derim..
Aşağılamıyor.şuan aşagiliyorsunuz beni bilmem farkindamsnz
pardon ama okumakla ne alakası var ben lise mevzunuyum tahsilliyim yazdiklarimi gayt net yazdım amaAşağılamıyor.
Size iyilik yapmaya çalışıyor.
oraya gecsek olur aslindaolan olmuş artık ben vazgeçtim evi geri verin denmez ama diğerini de satıp ev alabilirsiniz rahat edebileceğiniz bi semtte.
sorun aslinda tam mutluyuz derken esimin biseyler doyleyip kafami karstrmasi ve burası umdugumdanda kötü cıktı
Onu da açıkladı iştepardon ama okumakla ne alakası var ben lise mevzunuyum tahsilliyim yazdiklarimi gayt net yazdım ama
Nıye huzuru bulamıyorsunuz kı ? Evı satmıssın. Ben evı gerı ıstıyorım dıyemezsın, bir de sattıgın kısı oturuyorsa o evde. Ancak evın sahıbı "ben evıımı satısa cıkarıyorum" derse sız de talip olur anlasırsanız fıyatta alırsınız evı. Anlamanız gereken, o ev artık sızın degıl. Evımı gerı alayım deme hakkınız yok suan malesef. Evın oarasını pesın vermedılef mı? Ne yaptınız parayı?KISACA ESIM ÇOK KARIŞIK YAPTI HERŞEY O EVLERIN 2 SINI SATMAYIP KITAYA ÇIKARDI MADDI ZORLUKTA VE BEN GERI DÖNMEK ISTIYORUM AMA sizce satılan evimi geri alma sansim varmi yabancı degil sattığımız kişi yani orda huzur yok diyordum ama burdada aynı huzur yok orayı özledim resmen alt kat duruyor bizim ama eşim gurur yapıyor gitmeyi oda çok istiyor aslinda
o mantiksizligi eşim yaptı ben ona dedim 2 sini sat ev al öyle çıkalım yada kiraya ver oranın kirasıyla gittgmz yeri karşılayalım ama yapmadiNiye böyle saçma bir şey yaptınız anlamadım.
2 evi olan insan ya evleri kiraya verip çıkar ya ikisini de satar ev alır öyle çıkar. Siz şu an elinizde işe yaramayan bir parayla üzerine boş yere 1000 lira kira ödüyorsunuz. Mantıken 2 seçenek var bence (tabi evlerin değeri, kira ederini falan da bilmek lazım ama)
1-Alt katı kiraya vermek. Kredi çekerek ev alıp gelecek kira ile o evin kredisini ödemek.
2-Alt katı satmak ve ev almak.
bunu yabancıya satsaydın geri alma düşüncen asla olmayacaktı.Görümcenin oğlu yakının da olsa alamazsın,bu döneklik gibi bişey olur.Siz siz olun bunu aklınızdan çıkarın ,hem karşı tarafın size satacağı söz konusu dahi olmaz adam yeni almış evi niye satsın size geri.Eşini de sinir etme bu konuda benceKISACA ESIM ÇOK KARIŞIK YAPTI HERŞEY O EVLERIN 2 SINI SATMAYIP KITAYA ÇIKARDI MADDI ZORLUKTA VE BEN GERI DÖNMEK ISTIYORUM AMA sizce satılan evimi geri alma sansim varmi yabancı degil sattığımız kişi yani orda huzur yok diyordum ama burdada aynı huzur yok orayı özledim resmen alt kat duruyor bizim ama eşim gurur yapıyor gitmeyi oda çok istiyor aslinda
Elinize geçen parayla yine o ilçeden daha konforlu bir ev alın.En azından kalabalık şehir hayatından iyidirhani satsak bile taş catlasın 230 bin lira oluyor elimizde 80 bin lazm ev alabilmek için
Sizce eşinizin size ders vermesi gereken bir durum var mı?işte sorun orda eşim borca girmem artık ev almam diyor ama içi içini yiyor aslında bana dersmi vermek istiyor anlamadim ki
Derdini gayet güzel anlatmış. Siz anlamadıysanız o sizin sorununuz. Sanal ortam diye ağzınıza geleni söyleyemezsiniz. Ayıp ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?