ÇOK AMA ÇOK PISMANIM KEŞKE ZAMANI GERI GETIREBILSEM

Gördüğüm kadarıyla imlanızda, ifadenizde ve yazılanları kavramanızda problemler var.
Diğer sorunlarınızı nasıl çözüme kavuşturabilirsiniz bilmiyorum ama bunun çözümü belli: Okumak.
Bir an önce salaha ermenizi diliyorum. (Umarım anlaşılabilmişimdir.)

şuan aşagiliyorsunuz beni bilmem farkindamsnz

Bana daha çok mutsuzluğa bir çare arıyorsunuz ve bunu eve yüklemişsiniz gibi geldi.. olay ev değil, oraya gitseniz yine mutlu olmayacaksınız gibi geldi.. içsel olarak farklı şeylere yönelin derim..
sorun aslinda tam mutluyuz derken esimin biseyler doyleyip kafami karstrmasi ve burası umdugumdanda kötü cıktı

Huzur bulamıyosanız evde suç aramayacaksınız taşınmışsınız yine huzursuzsunuz demekki sorun sizde.
Kendi evin varken bin tl kira vermekte ayrı bi saçmalık.
Bence siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz kocanızda yeterki susun diye istediğinizi yapmış.
Eşinin bir suçu yok evde istediğin gibi 2 kat birden satılmayabilir onun bir garantisi yoktu zaten kocanda hazır müşteri çıkınca üst katı satmış. Şimdi hiç boşuna eşinizi suçlamayın hatanın büyüğü sizde.

olan olmuş artık ben vazgeçtim evi geri verin denmez ama diğerini de satıp ev alabilirsiniz rahat edebileceğiniz bi semtte.

Niye böyle saçma bir şey yaptınız anlamadım.
2 evi olan insan ya evleri kiraya verip çıkar ya ikisini de satar ev alır öyle çıkar. Siz şu an elinizde işe yaramayan bir parayla üzerine boş yere 1000 lira kira ödüyorsunuz. Mantıken 2 seçenek var bence (tabi evlerin değeri, kira ederini falan da bilmek lazım ama)
1-Alt katı kiraya vermek. Kredi çekerek ev alıp gelecek kira ile o evin kredisini ödemek.
2-Alt katı satmak ve ev almak.

Nıye huzuru bulamıyorsunuz kı ? Evı satmıssın. Ben evı gerı ıstıyorım dıyemezsın, bir de sattıgın kısı oturuyorsa o evde. Ancak evın sahıbı "ben evıımı satısa cıkarıyorum" derse sız de talip olur anlasırsanız fıyatta alırsınız evı. Anlamanız gereken, o ev artık sızın degıl. Evımı gerı alayım deme hakkınız yok suan malesef. Evın oarasını pesın vermedılef mı? Ne yaptınız parayı?

o mantiksizligi eşim yaptı ben ona dedim 2 sini sat ev al öyle çıkalım yada kiraya ver oranın kirasıyla gittgmz yeri karşılayalım ama yapmadi

bunu yabancıya satsaydın geri alma düşüncen asla olmayacaktı.Görümcenin oğlu yakının da olsa alamazsın,bu döneklik gibi bişey olur.Siz siz olun bunu aklınızdan çıkarın ,hem karşı tarafın size satacağı söz konusu dahi olmaz adam yeni almış evi niye satsın size geri.Eşini de sinir etme bu konuda bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…