çok ani oldu patronumla ilişki yaşadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
dün açtığım konuyu bilenler vardır kendimi tutamadım çok uzun zamandır yolunu dolaylı yollarla yapan patronumla ilişki yaşadım yarın işe nasıl gidicem hiçbirşry yaşanmamış gibimi yapmalıyım ay bu daha çok yakama yapışmaya kalkmasın bide kızlar başıma belamı aldım acaba

trol vs diyen lütfen uzak dursun arkadaşlar fazlasıyla ciddiyim makara yapıcak halim yok gerçekten
Mesela nasıl çok ani oldu? Bir anda kendini yatakta iş üstünde mi buldun? Ani bilinç kaybı mı yaşadın? Ya da Nuri alço gibi gazozuna hap mı attı patron? Ayrıntı versene anlayamadık? 😂😂

Bir yerde de benzer olay olmuştu. Kıza en son mobbing yapıp işten istifaya zorladılar.
İstifa sonrası kız yıkılınca destek olmaya gitmiştim. Duyunca birkaç gün kendime gelemedim. Şantaj yapılmıştı. Mesele de haliyle yayılmıştı iş yerinde. Olan kıza oldu. Patronun hala başı dik.

Güzellik salonunda çalışmıyor muydunuz
patron erkek miydi
Hadi yemiş gibi görüneyim dedim ondan soruyorum
Ya Feyza Altun Polatgiller olayından beri güzellik salonu deyince bi tırsıyorum. Abi bu güzellik salonları ne iş paralel evren gibi. En marjinal hayatlar burdan mı çıkıyor?

Bir yerde de benzer olay olmuştu. Kıza en son mobbing yapıp işten istifaya zorladılar.
İstifa sonrası kız yıkılınca destek olmaya gitmiştim. Duyunca birkaç gün kendime gelemedim. Şantaj yapılmıştı. Mesele de haliyle yayılmıştı iş yerinde. Olan kıza oldu. Patronun hala başı dik.
mobbing yapıp istifaya zorlayacak kadar akıllı kişilerle çalışmıyorum ama ben 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X