Çok arada kaldım bir yanımda ailem bir yanımda o..

Küçük yerlerde herkes birbirinin bir şekilde akrabası çıkıyor bizim memlekette kime sorsam dıdımın dıdısı çıkıyor iyi mi işi garantiye alıp bambaşka bir şehirden koca aldım ben

Yaa daha çok gençsiniz:) şahsen ailemin bu kadar istemediği biriyle olsam bir de sizin yaşınızda olsam asla ileriyi düşünmezdim. Ailelerin arasındaki sorun asla çözülmez, sizin aranız bozulur düzelir o mesele değil ama böyle yıllardır süregelen sorunları karşınıza almanızı asla tavsiye etmem. Her şey aşk değil çok daha iyileri de çıkar karşınıza. Benim babam da dediğim dedik biridir ordan pay biçiyorum asla babama böyle bir konuyu açmak istemezdim.

bende zamana bırakmaktan yanayım aslında. bana umutlanmıyorum demişti bugün. Ben de emin misin yazdım cevap yazmadı sanırım cevap da vermeyecek ben de çok uzatmayacağım. Akışına bırakmak zamana bırakmak en iyisi sanırım..

Koptum 2005 doğumlu, dar paça kot pantolon giyen, instada takılan birine de bey denmez ama ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…