- 23 Ağustos 2012
- 51.199
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.323
- 898
Afganistan, Pakistan konulari da baydi.
+++
Aynısını yazacaktım ne Afganmış Pakiymiş arkadaş bizim kadınlar yemeyio içmeyip bunları beklemiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afganistan, Pakistan konulari da baydi.
Çünkü son zamanlarda tepkiler var ya burdada ekşin olur tutar kabul görür.. iyi tasarlanmışAfganistan, Pakistan konulari da baydi.
Evet ayrica bugun bir essek sipasi kolay yetismiyorBence siz asiksiniz. Gidin pakistana karisi olucak o kadinla adami ayririn. Kimse essek sipasi demeyi ogrettiginiz pakiyi sizden alamaz. Bi de cocuk yapmis utanmaz kadin. Gidin ve o kadina haddini bildirin. Ben size inandim![]()
Aslinda araplar da duskunmus Türk kadinlarina babanem 30 sene evvel hactayken araplarin Türk kadinlarina yan baktigini kacirmak istediklerini sezdigini anlatmisti (ya da dedeme kur yapmak istemisti hahaha)Çünkü son zamanlarda tepkiler var ya burdada ekşin olur tutar kabul görür.. iyi tasarlanmış
Ay ben birine essek sipasi demeyi ogretsem asla kaptirmazdim yani…Evet ayrica bugun bir essek sipasi kolay yetismiyor![]()
Seyma subasi bile araptan yana.
Romantizmi abartmayin. Bu kadar ölüyorsunuz bosansin evlenin.Herkese hayırlı, mutlu günler.
Ben Ankara'da Doktora öğrencisiyim. 4 ay önce Almanya'dan 1 yıllık bir eğitimi bitirerek döndüm. Bu sürede bir yazılım mühendisiyle tanıştım. Kendisi Pakistan'lı. Tanışmamız da aynı okulda ve aynı iş yerinde çalıştığımız için dostça başladı. Çok terbiyeli, kendini bilen, ahlaklı bir insan. Benimle bu süre boyunca yıllardır tanıyormuş gibi arkadaşlık etti, bu sadece arkadaşlık olarak kaldı.
Onu gördüğümden beri bana da bir şey oldu. Ben asla ilk görüşte aşka inanmazdım ama sanki yıllardır tanıdığım birini tekrar görmüşüm gibi oldu. Çok yakınlık duydum, aştan da öte tuhaf bir histi. Hatta günlerce yemek yiyemedim, işime odaklanamadım, şoka girmiş gibi dolaştım öylece. Şimdi bu söylediklerim mantıksız geliyor olabilir ama onunla konuşurken sanki kendimle konuşuyormuşum gibi geliyordu. Ne düşündüğünü bile anlayabiliyordum. Öylece 1 sene boyunca ikimiz de aynı şeyleri hissettik, dostça aynı ortamlarda bulunduk, birkaç kere oturup sohbet ettik bu kadar. Sonra bu 1 senenin sonunda ben döneceğimde bana beni ilk gördüğünden beri şokta olduğunu, beni uzun süredir tanıdığı hissine kapıldığını, hatta beni göremeyince, konuşamayınca nefes alamadığını, bana karşı çok yoğun bir sevgi hissettiğini söyledi. Ben de kendisine karşı aynı hislerim olduğunu gizlemeden yapamadım. O benden daha sonra ülkesine döndü, ben de 4 ay önce Türkiye'ye geldim.
Ama bir sorun var ki bütün bunları söyledikten sonra ağlayarak, özürler dileyerek evli olduğunu bir de kızı olduğunu söyledi. 2 yıl önce evlenmiş 11 ay sonra staj için Almanya'ya gelmiş vs... Şimdi her an, her dakika bana mesaj yazıyor. Boş zamanlarında arıyor. Ankara'ya gelmek istediğini söylüyor. Bu süre boyunca eşi iki kere evi terk etti. Ancak yeni evliyken de defalarca aynı şeylerin olduğunu söylüyor. Eşi ve ailesi ile ilgili bir çok şey paylaştı. Ben de kendisiyle birçok şey paylaştım. Yaptığımın doğru olmadığını, masum bile olsa hislerimin bile doğru olmadığını biliyorum. Kilometrelerce öteden yuvasını asla yıkmak istemiyorum. Sürekli eşiyle arasını düzeltmeye bile uğraşıyorum... nasıl tuhaf bir durum anlayamıyorum. benden kimsenin haberi yok, ondan da kimsenin haberi yok. ama biz belki de bu dünyada birbirimize en yakın insanlarız.
Sürekli bana benimle evlenmek istediğini, görmek istediği insanın ben olduğumu söylüyor. Bana bazıları kızabilir biliyorum. Türkiyeye gelmek için uğraştığını hissediyorum ama bir şey söylemiyor. Ne yapmam gerekir bana fikirlerinizi söyler misiniz... Defalarca iletişimi kesmeyi denedim. O da bir kere denedi bu çabalarımız sadece birkaç saat sürdüo bana her gün komik şarkılar söylüyor Türkçe konuşmaya çalışıyor, bana eşek sıpası demeyi öğrettim
herkese eşek sıpası diyor... şimdi ben ne yapacağım
Uluslararasi metres olmayı kabul etmiş biri seviyeden bahsetmesin bir zahmet.Çok yaşayın estafurullah. Seviye yerlerde