Son olarak
Dedi ve Kudra jet hızıyla uçuruldu.
Doğru söyleyen eskiden kovulurdu şimdilerde uçuruluyor, uçurtanlar utansın.
haydaa ne alaka şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son olarak
Dedi ve Kudra jet hızıyla uçuruldu.
Doğru söyleyen eskiden kovulurdu şimdilerde uçuruluyor, uçurtanlar utansın.
Valla bende anlamadım en son onu yazdı sonra uçuruldu, muhtmeeln metres mütrüs yazdı diye metres seviciler şikayet etmiştirhaydaa ne alaka şimdi
Sanırım bir çok aldatılan kadıncağızın gazabını yaşıyorum şuan. Aslında masum bir arkadaşlıktan bahsetmek istemiştim ama gerçekten linç malzemesi oldum. Metres bile olmuşum aman yarabbi...
E bakıyorlar adamın külfeti fazla, karısından boşanır gelirse başına dert olacak, eşi ile arasını iyi tutsun diye uğraşıyorlar. Biliyorlar ki bu heriflerin anca manit olarak bir gideri var, kocalıkları 5 para etmez. Akıllı kadınlar, tebriks.Napiyosun mesela?Evli adamlarla takılan kişiler bir de bu cümleyi kurmuyor mu ifrit oluyorum.Kadina iyilik yapmak istiyorsan kocasıyla konuşma...
Hayır aşkım, konu sahibi aldatılmıyor. Aldatılacak bir konumda değil kendisi, dış kapının mandalı.Yalnız o "aldatılan kadincagiz"diye küçümsemeye çalıştığınız kadinlara sizde dahilsiniz..Adam sizi de karısıyla aldatıyorsize aşk cümleleri kurup karısıyla yatıyor,ona da aynılarını söylüyor..Uyanık olun az..Kanmayın bu heriflere hemen...Ne aşkı ya hahahahhaha
Ben eşimin dostça da olsa bir kadınla özellikle kendisine ilgi duyan bir kadınla konuşmasını asla kabul etmem, edemem! Bunu doğruymuş gibi lanse etmeyin.Söylemek istediğim paylaştığımız her şey dostça. Kötü bir niyet yok. Bir yanlış da yok.
Aaa adam aşık amaaaaaHayır aşkım, konu sahibi aldatılmıyor. Aldatılacak bir konumda değil kendisi, dış kapının mandalı.
ne kadar komiksiniz....Defalarca iletişimi kesmeyi denedim. O da bir kere denedi bu çabalarımız sadece birkaç saat sürdüo bana her gün komik şarkılar söylüyor Türkçe konuşmaya çalışıyor, bana eşek sıpası demeyi öğrettim
![]()