çok aşık olduğum sevgilim evli çıktı ?

Ya bu konuyu niye sabote etmis olayim ki bn yeni uyeyim baska bir konu yuzunden uye oldum bakarken gordum sinir oldum yazdim ayrica hicte uzak degil sadece ayrintili yazdim onuda pespese yazdim bu konuyu acan arkadas hataya dussun istemedim bnmde kizim var yazik mi degil gorsun kac kisinin hayati karariyor erkeklere kiziyoruz ama onlara bu firsati veren biz bayanlariz

Baya da sabote ettin yani konuyu!!
Söylenenlere de kulak asmıyorsun!
Kime yazacaksan cevabını altında cevapla butonu var.
Kime ne cevap yazdığın belli değil.
Yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Forum kurallarını oku.

1 yıl boyunca hiç hissetmedin mi? ne bileyim ben sevgilimi her aklıma geldiğinde arayıp O'na O'nu sevdiğimi söylemek isterim. Karşılığınıda almalıyım elbette. Alamazsam bu işte bir iş var derim. Yani bi gariplik sezmiş olmalısın diye düşünüyorum. 1 ay değil 2 ay değil sonuçta
rahattı ama her zaman konuşabiliyorduk

arkadaşları tek tek cevap vermeye calıştım sanırım beceremedim herkez atıp tutuyor ben evli olduğunu bilmiyordum ev ona o şekilde aşık omuştum çünki çok güzel ilgileniyordu sürekli benim yanımdaydı mesajlarımız rezimlerimiz hep telefonunda duruyordu şüpheleneceğim hiç bir hareket yapmadı ben evli oldğunu öğrendim an onu bıraktım aslada grüşmedim görüşmemde çünki allahtan korkuyorum ama ona karşı için soğumadı geçmedi kendimi toparlayamıyorum onun eşi anlamamışmı diyenlerde bana bu kadar profesyonel oynadıysa onada oynamıştır herkezin başına gelebilir nasıl anlamadın salakmısın diyenlere söylüyorum okumuş aklı başında biriyim ama gönül girince araya demekki anlamıyormuşuz

• Beğen
Reactions: KV_
eşine sadakat sözü verdiği halde, hiç çekinmeden, eşini aptal yerine koyarak, saygısızlık ederek sizinle bambaşka bir boyutta tam bir yıldır ilişki yürütebilen "karakterde" bir adama nasıl aşık olunur ki? bunu yapabilen bir insan mutlaka hayatının başka alanlarında da saygısız ve güvenilmez bir tip çizer zaten, illa ki fire vermiştir, 1 yıl çok uzun bir süre. bu karakterde bir insana aşık olmanın sizde ki karşılığı nedir? bence kendinizi iyice bir yoklayın, böyle birine neden sevgi duyuyorum ben, neyin açığını kapatmaya çalışıyorum, bu bende neyi gösteriyor gibi konuları düşünün ve kendinizi toparlayıp hayatınıza devam edin...

Benimde başıma gelmişti 15 16 sene önce tabi o zamanlar cep telefonu falan yok böyle herkesin elinde herşeyide pat diye öğrenemiyorsun neyse öğrendikten sonra ağzıma geleni sayıp götüne tekmeyi basmıştım pislik insanlar
Ki bende bayağı aşıktım çok üzülmüştüm atlatmam uzun sürmüstü ama yapacak bişey yok öyle hayvanları seviyorum diye hayatımda tutamam

1 yıl evli olduğunu saklayabildiyse çok profesyonel herhalde ya da siz çok acemisiniz?
Veya netten tanışıp hiç yüz yüze görüşmediniz.
Aklıma başka ihtimal gelmedi.

Unutacaksınız yapacak başka bir şey yok.

Gebersin.

Yakında bir site açacağım ;evli ve aldatan erkekleri ve kadınları ifşa eden bir site.

+ destek
özellikle o bilip de görüşen ama beni seviyorcular varya hani onların ifşa etmek lazım, aldatan pisliklerde ayrı vaka

konu sahibi yanlışa yönelmeyip dönmen güzel
hem kazık yediğin için hemde 1 yılın alışkanlığı ile çöküş yaşanman normal ama dik dur asla açıklamalarını bile dinleme o pisliğin

arkadaşları tek tek cevap vermeye calıştım sanırım beceremedim herkez atıp tutuyor ben evli olduğunu bilmiyordum ev ona o şekilde aşık omuştum çünki çok güzel ilgileniyordu sürekli benim yanımdaydı mesajlarımız rezimlerimiz hep telefonunda duruyordu şüpheleneceğim hiç bir hareket yapmadı ben evli oldğunu öğrendim an onu bıraktım aslada grüşmedim görüşmemde çünki allahtan korkuyorum ama ona karşı için soğumadı geçmedi kendimi toparlayamıyorum onun eşi anlamamışmı diyenlerde bana bu kadar profesyonel oynadıysa onada oynamıştır herkezin başına gelebilir nasıl anlamadın salakmısın diyenlere söylüyorum okumuş aklı başında biriyim ama gönül girince araya demekki anlamıyormuşuz
sana bunca yalan söyleyen bi adamı hala seviyorum deme sakın.
aklım almıyor da.
böyle bir yalanın içinin soğumasına yetmesi gerekirdi oysa.

Back
X