çok aşık olduğum sevgilim evli çıktı ?

Yaslariniz kac bilmiyorum. Ama aynisini yasamis biri olarak söylüyorum uzak durmak zorundasin. Cok can yakan bir durum. Acısı geciyor mu dersen hep bir yerde sizliyor o hayal kırıklığı. 3 yıl gecti uzerinden baska birine aşığım ama o ofke o kirginlik hala icimde bir yerlerde. O kisidense sadece igreniyorum. Sen de o gecirdiginiz yalanlar ustune kurulmus 1 yili degil, o adamin igrencligini dusuneceksin mecbursun. Gidip karisindan bosansa bile, ki hic umutlanma oyle bir sey kolay kolay olmaz, o adamla sana mutluluk yok. Karisina bunu yapan sana neler yapar karaktersizin teki

Hayır anlamıyorum kıza yüklenenleri.
Gayette kadın erkek biri isterse aldatabilir.
Bir yılda evli olduğunu illaki nasıl öğrenecekki arayıp sorup şüpheli davranışları yoksa.
Vukuatlı nüfus kayıt istemiyor kız sonuçta.
Ayrıca ayrılmış

Yaşadığın ağır bir şey bir anda sevgini,nefretini silemezsin.
Ama zamanla hafifleyecektir.
Kendine yedirememiş olabilirsin Haklısın,ama. Zaman her şeyin ilacı.

Allah o aldatan insanların da cezasını versin

1 sene çıktınız ve anlamadın öyle ni nasıl anlamadın. Evli adam akşam olunca konuşamaz, seninle akşam bir yere gidemez. Mesajlarına cevap bile veremez. Bayramda seyranda seninle görüşemez hiç mi sormadın niye böyle diye. Peki sonunda nasıl anladın? evliymiş işte daha ne için içini yiyor boşver gitsin bundan sonra da biraz daha dikkat edin.

Kizlar adam haddinden fazla serefsiz ise, cok güzel kandirabiliyor.

Bir tanidigim, hic evlenmemis genc bir kiz, konserde tanisip sevgili oldugu adamin 3 yil sonra (!) evli ve cocuklu oldugunu ögrendi. Ve ortak tanidiklari olmus zamanla, kimse birsey söylememis kiza.

Ancak sabit gittikleri mekanin sahibi yasli bir adam, hep aciyarak bakarmis kiza. Kiz bir gün kadinsal ic güdülerini dinleyerek, mekan sahibi yasli adamin yakasina yapismis! Ne biliyorsan anlat demis, ve mekan sahibi yasli adam anlatmis durumu.

Düsünün adam o kadar serefsiz ki, büyük ihtimalle ortak tanidiklarina, kiz durumu biliyor ve kabul ediyor (metresligi) diye yansitmis olacak ki, kimse bahsetmemis bu konudan. Bu sekilde egosunu tatmin ediyor igrenc adam, hava atiyor resmen kizin üzerinden.

Erkeklerden igrenmeye basliyorum :kusmuk:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar adam haddinden fazla serefsiz ise, cok güzel kandirabiliyor.

Bir tanidigim, hic evlenmemis genc bir kiz, konserde tanisip sevgili oldugu adamin 3 yil sonra (!) evli ve cocuklu oldugunu ögrendi. Ve ortak tanidiklari olmus zamanla, kimse birsey söylememis kiza.

Ancak sabit gittikleri mekanin sahibi yasli bir adam, hep aciyarak bakarmis kiza. Kiz bir gün kadinsal ic güdülerini dinleyerek, mekan sahibi yasli adamin yakasina yapismis! Ne biliyorsan anlat demis, ve mekan sahibi yasli adam anlatmis durumu.

Düsünün adam o kadar serefsiz ki, büyük ihtimalle ortak tanidiklarina, kiz durumu biliyor ve kabul ediyor (metresligi) diye yansitmis olacak ki, kimse bahsetmemis bu konudan. Bu sekilde egosunu tatmin ediyor igrenc adam, hava atiyor resmen kizin üzerinden.

Erkeklerden igrenmeye basliyorum :kusmuk:

Allah belasını versin. iğrendim resmen. pislik mi bu erkekler. Allah uzak tutsun bunları bizden

kadınlar kendilerini aldatan kocalarını affetmeye ve hep ikinci kadınları yuva yıkmakla suçlamaya devam ettikleri sürece bu problem çözülmez. burada konu sahibi kızcagız icin söylenmeyen sey kalmamıs, kız yasadıgı soku paylasıyor, yok yuva yıkıyorsun yok gül gibi karısı yok kimsenin umutlarını elinden alma neler neler. sacmalık bastan asagı. sanki kız adamı nasıl elimde tutabilirim demis.

1 yıldır görüştüğüm insan evli çıktı ama bana çok umut vermişti ben ona çok aşığım görüşmüyorum konuşmuyorum ama içim içimi yiyor canın çok acıyor geçmedi geçmiyorda ne yapacağım ben..
evli bir bayan olarak bence otur oturduğun yerde aşkını kalbine göm ve kimsenin yuvasını yıkma o sevdiğin de gebersin Bi zahmet

1 yıldır görüştüğüm insan evli çıktı ama bana çok umut vermişti ben ona çok aşığım görüşmüyorum konuşmuyorum ama içim içimi yiyor canın çok acıyor geçmedi geçmiyorda ne yapacağım ben..
Benzer bir durum arkadasimin basina gelmisti.o adamin esini arayil herseyi anlatip adami rezil etmisti ve adamla tum bagini koparmisti.
Zor bir durum size dusen o adamla asla gorusmemk.allah yardimcin olsun.

Bizi de haberdar et; bekar halimle ilk üyelerinden biri olacağım :KK66:

Madem çok kadınlı bir hayat istiyorsunuz evlenmeyin ya. Karısının yıkayıp ütelediği gömlekle başka bir kadına giden her erkek tez zamanda iktidarsız olur inşallaaah.
Çok güzel bir dua Amin inşallah

Kesinliklee bu konuyu kapat sen 1 yilini o kadin kim bilir kac yilini verdi adamin serefsizligi karaktersiz herif unut ve hemen unut ara bozan ucuz kadinlardan olma karakterli ol o kadinin ve varsa cocuklarinin hic bir sucu yok ve tabiki seninde suclu belli

nasil yaaa koskoca 1 sene hicmi farkina varamadin??

S selennnnnnnnn Unutursun .

Yani unutmayıpta ne yapacaksın ?

Evet kabul zor , sonuçta adam eşini fiilen sadakatsizlikle aldatmış tamam ama seni de gizlediği evliliği ile aldatmış .

Şuan hissetmen gereken tek his "nefret"

Ayrıca 1 yılda nasıl anlamadın diyenler olmuş , sende anlamış , şüphelenmişsin ki nüfus bilgilerini araştırmışsın . Yani bi şekilde hissediliyor ama kondurulamıyor sanırım .

Bu arada adamın eşi ile ile ilgili çok küçük , daha çocuk demişsin . Kusura bakma ama ben çok buna takıldım . Ve en çok o "çocuk geline" üzüldüm .

1 sene çıktınız ve anlamadın öyle ni nasıl anlamadın. Evli adam akşam olunca konuşamaz, seninle akşam bir yere gidemez. Mesajlarına cevap bile veremez. Bayramda seyranda seninle görüşemez hiç mi sormadın niye böyle diye. Peki sonunda nasıl anladın? evliymiş işte daha ne için içini yiyor boşver gitsin bundan sonra da biraz daha dikkat edin.
Yapamaz denilenleri yapmış belli ki...

kızlar bunları unutun yok ole seler
akşamda arıolar akşamda cıkıolar gece de sabah da her saatte yazıolar bayramda geliolar oel bişi yok hiç anlamıosun tecrube ettim
(karısıyla arası ıı olmayan tıpler olabilir ole bayram seyran akşam bırlıkte oturma ritüelleri olmayan bilmiyorum ama dedikleirnizin hepsini yapabılıolar)

Back
X