- 25 Şubat 2016
- 31
- 12
- 3
- 35
- Konu Sahibi selennnnnnnnn
1 yıldır görüştüğüm insan evli çıktı ama bana çok umut vermişti ben ona çok aşığım görüşmüyorum konuşmuyorum ama içim içimi yiyor canın çok acıyor geçmedi geçmiyorda ne yapacağım ben..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşk bu beklemiyor güvenmeyi tanımayıÇok aşık olduğun sevgiline keşke çok aşık olmadan onun hayatını cevresini ailesini tanımaya çalışsaydın,güvenseydin ve öyle çok aşık olsaydın. Ne yapacağım ben diye sormuşun. Ne yapabilirsin adam EVLİ... otur ve başka taliplerini bekle.
Sonuna kadar destekliyorum:))Gebersin.
Yakında bir site açacağım ;evli ve aldatan erkekleri ve kadınları ifşa eden bir site.
Sonuna kadar destekliyorum:))
Hiçbir fikrim yok canım araştırmak lazım. Şahıs özel hayat ifşasina sokarsa işi evet suç olur :/Suç olur mu acaba ? Uzun zamandır aklımda böyle bir şey var , cezasından korkuyorum.
Ne mi yapacaksın1 yıldır görüştüğüm insan evli çıktı ama bana çok umut vermişti ben ona çok aşığım görüşmüyorum konuşmuyorum ama içim içimi yiyor canın çok acıyor geçmedi geçmiyorda ne yapacağım ben..
bir yıldır nasıl anlamazsınız gerçekten anlayamıyorum1 yıldır görüştüğüm insan evli çıktı ama bana çok umut vermişti ben ona çok aşığım görüşmüyorum konuşmuyorum ama içim içimi yiyor canın çok acıyor geçmedi geçmiyorda ne yapacağım ben..