çok aşık olduğum sevgilim evli çıktı ?

selennnnnnnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
31
12
3
35
1 yıldır görüştüğüm insan evli çıktı ama bana çok umut vermişti ben ona çok aşığım görüşmüyorum konuşmuyorum ama içim içimi yiyor canın çok acıyor geçmedi geçmiyorda ne yapacağım ben..

Çok aşık olduğun sevgiline keşke çok aşık olmadan onun hayatını cevresini ailesini tanımaya çalışsaydın,güvenseydin ve öyle çok aşık olsaydın. Ne yapacağım ben diye sormuşun. Ne yapabilirsin adam EVLİ... otur ve başka taliplerini bekle.

Hayir yani 1 yil bu 1 ay degilki neyini anlamadiniz. IcinizDe yansa nefeste alamasaniz olseniz bile hatta bu is olmaz !

Gerekirse o seven kalbi sokersin gene de umut beklemzsin !
Kimsenin umutlarini elinden alan biri olmayin!!

Son düzenleme:
Yaş kaç ?
Nerde tanıştınız, nasıl öğrendiniz evli olduğunu ?

• Beğen
Reactions: KV_
HALA UMUT VERDİ DİYOSUN YAA. ŞEREF YOKSUNU BİRİ İÇİN YANIYORSUN. ETME.

Koy .ütüne gitsin şükret Allah'a ki önceden gördün aşk felan hikaye yaptığı şerefsizlikden sonra anca kalbin sızlasın ne özle nede adını an.

• Beğen
Reactions: KV_
1 yıldır görüştüğüm insan evli çıktı ama bana çok umut vermişti ben ona çok aşığım görüşmüyorum konuşmuyorum ama içim içimi yiyor canın çok acıyor geçmedi geçmiyorda ne yapacağım ben..
Ne mi yapacaksın
1-1 yıldır görüştüğün insanın evli olduğunu nasıl anlamadın bilmiyorum ama iyice tanıyıp etmeden kimseye gönül bağlamayacaksın
2-Kendi karısını aldatan seninle 1 yıl görüşen,seni de bekarım diye kandıran adamdan kurtulduğuna dua edeceksin.

Tavrınızı yumuşak buldum.
Sayıp sövmek lazım, belki öyle soğursunuz..
Aman ha, sakın iletişime geçmeyin..
Hatta eşine haber uçurun ve silin gitsin bu adamı hayatınızdan, zihninizden..

bir yıldır nasıl anlamazsınız gerçekten anlayamıyorum
geçer her şey geçer şükredin ki geç de olsa gerçek yüzünü görmüşsünüz
böyle biriyle yapamayacağınızı varsayarak uğraş bulun kendinize düşünmemeye çalışın çıkın arkadaşlarınızla gezin tatile gidin vs vs

Back
X