- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Kilo fazlası özgüvenini düşürmüş kilolarını ver sonra zaten bakımlı olursun çünkü bu konuda isteğin varKızlar çok ıbakimsizim.Kendime saç kremleri,kremler losyonlar vs.aliyorum sonra sürmeye bile üşeniyorum.Cokbakimsizim böyle sikir sikir süslü bakımlı kadınlara çok özeniyorum . Çok kilo fazlam var giydiğini yakıştıramıyorum bekarım da .Nasıl kendime gelebilirim hiç içinden gelmiyor
Ne gibi mesela ne yapmak istiyorsun bakım olarak?Tsk ederim kızlar . Içimden geliyor kilo vermek spora yazılıcam bu haft içi . Bakım için önerileriniz var mi baska
Sac bakımı cilt bakımı gibiNe gibi mesela ne yapmak istiyorsun bakım olarak?
bazı şişman kadınlar görüyorum, taytınıda giyiyor, askılısınıda, makyaj, takı o biçim.. okadarda güzel yakışıyor ki, insanın şişman olası geliyor...Kızlar çok bakimsizim.Kendime saç kremleri,kremler losyonlar vs.aliyorum sonra sürmeye bile üşeniyorum.Cokbakimsizim böyle sikir sikir süslü bakımlı kadınlara çok özeniyorum . Çok kilo fazlam var giydiğini yakıştıramıyorum bekarım da .Nasıl kendime gelebilirim hiç içinden gelmiyor
Sac bakımı cilt bakımı gibi
Maddi imkanın varsa iyi bir yerde cilt bakımı yaptır yoksa evde yapılanlarda var onları araştır yap sacın boyalımı evde çok güzel yağ bakımları yap yada profesyonel bir markanın bakım setini al saçın için ,ve herşeyden önce sağlık için kilo vermeye çalış ve en önemlisi kendini sevTsk ederim kızlar . Içimden geliyor kilo vermek spora yazılıcam bu haft içi . Bakım için önerileriniz var mi baska
Uzum çekirdeği yagi ne için kullanılıyor ? Bir de killanma falan yapmadi mi hiçSaçıma Hindistan cevizi yağı sürüyorum,yüzüme de üzüm çekirdeği yağı :)
Hayr yapmadı, benim yüzümde hiç kıl yoktur. Cildimi lekelerden arındıran tek şey diyebilirim. Tertemiz bakımlı nefes alan bir cilt yapıyor.Uzum çekirdeği yagi ne için kullanılıyor ? Bir de killanma falan yapmadi mi hiç
Daha önce de duymuştum bu yagi. Bir sürü markanın var internette. Siz hangi markayı kullanıyorsunuz ?Hayr yapmadı, benim yüzümde hiç kıl yoktur. Cildimi lekelerden arındıran tek şey diyebilirim. Tertemiz bakımlı nefes alan bir cilt yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?