- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Tsk ederim kızlar . Içimden geliyor kilo vermek spora yazılıcam bu haft içi . Bakım için önerileriniz var mi baska
saç beyazlamasına nasıl kullanılır biliyor musunuz?Evet gercekten yilandan elde edilir
Eklem agrilarina iyi gelir
Egzamaya ve sac beyazlamasina iyi gelir
Seluliti onler
En onemlisi sac sakal kas kirpik guclendirir dökülmesini onler ve uzatir.
Biz bebeklere pek kullanmayiz ama kullanilabilir mi bilmiyorum :)
Ben İstanbuldayım özelden bu kuaförün adını,yerini yazar mısınız?Istanbuldsysan bir yer soyliym git sacini kestir.
Adam efsane kesiyor. Taramadan bile ciksan saclarin cok guzel duruyor. Yasina kilona sac yapina yuz tipine uygun yapiyor.
Alti ustu 20 lira da bisey. Oyle pahali luks yerler gelmesin aklina. Yaslica bi adam. Bu isin kurdu olmus artik :)
Her gun bol su, abur cubur yok, 1 saat yuruyus. 1 ay sonra kendini taniyamazsin :)
Sagligin yerindeyse baska hic bir sey icin canini sıkma.
çok haklısın ayyy ben 34 bedenım 36 bol gelıyorrrrrr diye konuşanlara bakıyorum hiç çıkıntı yok vücutta kemirilmiş gibi yüz soluk beniz ne abiye yakışıyor ne spor giyim .mankenler yakından o kadar güzel degıller defılede askı olarak kullanıldıklarında güzel duruyorlar .özge u......soy u bilirim çok gördüm yakından.valla mağazalar da çalışan çoğu kızımız ondan güzelOnce kilodan kurtulup vucuduna bakmalisin. Bazilari vucudunu onemsemeden disina bakim yaparak rahat ediyor. Ben edemiyorum mesela. Bu donem fazla zayiftim tamamen salmamistim ama hic alisveris, kiyafet alasim gelmiyordu Spor yapiyorum yillardir ve toparlandim simdi daha fazla kiyafet bakiyorum ve aliyorum...
Evet kimse manken veya kusursuz degil ama biraz objektif bakiyorum ve fazla kilo, fazla zayiflik gercekten hos gorunmuyor, giyilende yakismiyor istedigi kadar giyinip suslense de gercek bu.
Sadece spor olmaz diyetisyene gıdın aynı zamandaTsk ederim kızlar . Içimden geliyor kilo vermek spora yazılıcam bu haft içi . Bakım için önerileriniz var mi baska
çok haklısın ayyy ben 34 bedenım 36 bol gelıyorrrrrr diye konuşanlara bakıyorum hiç çıkıntı yok vücutta kemirilmiş gibi yüz soluk beniz ne abiye yakışıyor ne spor giyim .mankenler yakından o kadar güzel degıller defılede askı olarak kullanıldıklarında güzel duruyorlar .özge u......soy u bilirim çok gördüm yakından.valla mağazalar da çalışan çoğu kızımız ondan güzel
30 yaşına kadar ben de çok zayıftım kılo almak için bebek mamasına benzer bır urun kullanıyordum hatta eczane ürünü aha haa.tek avantajı yaşımdan çok çok kucuk göstermemdi o da iş hayatımda hiç te avantaj değildi.şimdi 38 bedenim daha çok begenıyorum kendimi .32 beden 36 beden bıkınılı mayolu harıka duruyor ama .Ben de 34 bedenim hatta bazi markalarda 32 giyiyorum ama kup kuru kemik gibi degilim kilom eskiye gore daha fazla ama sıkıyım tabi ki sporun etkisi var.spor yapmiyorken ben de pek saglikli gorunmuyordum.
Konuyla alakası yok ama dayanamıycam. Ya sizin selülitiniz gidicek kaşınız gürleşecek diye masum hayvanların allah bilir be korkunç yöntemlerle çıkarılan yağını nasıl kullanabiliyorsunuz nasıl böyle tatlı tatlı anlatabiliyorsunuz aklım almıyor. Envai çeşit bitki var yetmiyor mu yani yılanın örümceğin yağını kullanıyorsunuzCanim o baska bir urundur. Bu bildigin yilam yagi. Bitkisel degil.
Karinca yumurtasi yagi modasi vardi ya bir aralar da...
Orumcek yagi da kullaniriz ama ben turkiyeye geldigim beri hic almadim. Burda sanirim yok.
Konuyla alakası yok ama dayanamıycam. Ya sizin selülitiniz gidicek kaşınız gürleşecek diye masum hayvanların allah bilir be korkunç yöntemlerle çıkarılan yağını nasıl kullanabiliyorsunuz nasıl böyle tatlı tatlı anlatabiliyorsunuz aklım almıyor. Envai çeşit bitki var yetmiyor mu yani yılanın örümceğin yağını kullanıyorsunuz
Şaka yapıyor olmalısınız.
Yılana herhangi bir sekilde zarar veren bir islem yok ki bunda. Degistirdigi derisinden ve yumurtadan yavrusu cikinca kabukta kalan sıvıdan çıkartılıyor.
Alakasiz olacak ama siz hic deri canta ayakkabi, yun kazak kullanmiyor musunuz? Et yumurta süt ürünü kullanmıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?