- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- 333
Aynen öyle. Kendinde kusur arama eminim siz çok düzenlisinizdeir ama bu tarz insanlara dağınık ve tertipsiz gelirsinizBence sorun sende degil esinde,sen neden kendini duzeltmeye calisiyosun ki o gitsin tedavi olsun
Keşke dağınık pis bi kadınla evli olsaydı da bilseydi senin kıymetiniBiliyorum onun sıkıntılı olduğunu inanın Keşke bende obsesif olsam diyorum bazen
Ilk bakista kocanizda sorun var gibi gozukuyor ama benim fikrim şöyle bende biraz esiniz gibiyim olmayinca cok sorun etmem ama hersey yolunda yerlesik temiz ve duzenliyse cinsellikte daha iyi olabiliyo çünkü kafam rahat oluyor.siz yapiyosunuzdur temizlik duzen falan ama bazilari mesela benim bi arkadasim temizim der ama bana gore degil,herkesin kendine gore bi temizlik duzen anlayisi var,bence esinizin istedigi dogrultuda yapmaya calisin ondan sonra hala devam ederse ya bu evliligi gozden gecirin yada esinizi dr goturmeye ikna edinCinsellik sorununun psikolojik olduğunu söylüyor psikolojiside düzene bağliymiş
Öpüşmeyi hiç sevmez zaten önceden de böyleydibence de sorun eşinde canım... yani daha ne yapacaksın iki çocukla. ne demek ilişkiden önce banyo yap ağda yap.kendisi de yapıyor mu acaba?? benim eşim de dikkat eder vücut temizliğine falan ama sizinki abartı.resmen hakaret.kokuyorsun demeye mi getiriyor yani......çok sinirlendim eşinize kusura bakmayın.yıkan da gel ne demek yaaaa.benim bahsettiğim şey ayda haftada bir mevzusu değil.yanlış anlamayın.bazen iki hafta olmaz o kadar yoğun olursun ki.bazen de her hafta mı olur.her gün mü olur neyse artık....sorun eşinizin takıntılı olması.nişanlıyken falan nasıldı acaba.yani elinizi nasıl tuttu, nasıl öptü sizi.illaki belli eder insan
bence eşinizi doktora gitmeye ikna edin .yoksa sizi özgüvensiz kendinden tiksinen bir kadına çevirerek sizin psikolojinizi bozacak.
Evet gurum çok kiriliyor bu durumaBosan o zaman, kim ceker o adamı ya .herkes dört dörtlük olacak diye bişey yok çoğu kadinin da senden farkı yok zaten.hepimizin evi eminim çoğu zaman dağınık oluyordur. ne saniyor o hastalikli kocan kendini. Nasil pis pasaklı kadınlar var kocalari peşlerinden ayrilmiyor, bu işin evin duzeniyle alakası neymiş, yok banyo yapacakmissin o işi yapmadan, senin de başka işin yok zaten hem öncesinde hem sonrasında. Adam senden tiksiniyor resmen yaa.Çok sinirlendim kusura bakma,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?