Çok beceriksizim :,( boşanma sebebebim olacak

bence de sorun eşinde canım... yani daha ne yapacaksın iki çocukla. ne demek ilişkiden önce banyo yap ağda yap.kendisi de yapıyor mu acaba?? benim eşim de dikkat eder vücut temizliğine falan ama sizinki abartı.resmen hakaret.kokuyorsun demeye mi getiriyor yani......çok sinirlendim eşinize kusura bakmayın.yıkan da gel ne demek yaaaa.benim bahsettiğim şey ayda haftada bir mevzusu değil.yanlış anlamayın.bazen iki hafta olmaz o kadar yoğun olursun ki.bazen de her hafta mı olur.her gün mü olur neyse artık....sorun eşinizin takıntılı olması.nişanlıyken falan nasıldı acaba.yani elinizi nasıl tuttu, nasıl öptü sizi.illaki belli eder insan

bence eşinizi doktora gitmeye ikna edin .yoksa sizi özgüvensiz kendinden tiksinen bir kadına çevirerek sizin psikolojinizi bozacak.

Biliyorum onun sıkıntılı olduğunu inanın Keşke bende obsesif olsam diyorum bazen

Bence de eşin senden boşanmak için bahane arıyor

Beğenmiyorsa 1 hafta otursun evde sende hiç yerinden kalkma 2 çocuk baksın evide dört dörtlük yapsın nasılmış görsün o işler lafla halledilmiyor belkide başkası vardır hayatında bunlarda bahanesi olabilir yoksa cinsellikle ev işleri ne alaka

Canım benim çok sevdiğim bi teyzem var, öz teyzem gibidir.
Eşi rahmetli de obsesifti. Kapı kollarını peçeteyle tutar, ıslak mendille temiz olan çatal-bıçağı tekrar siler vs vs...
Aynı senin gibi, teyzem de çocuğum var dedi bırakmadı. Kötü adam da değildi eşi, elinde değil, adam hasta.
Ama tedaviye de yanaşmadı... Sonra ne oldu? Romatoid artrit hastası oldu kadın, kendini sıkmaktan, her şeye yetişmeye çalışmaktan. Eklemleri eğildi, ağrılar çekiyor ilaç almazsa... Tedavisi de yok.

De kocana canım, beni seviyorsan gidelim doktora diye.İkna et bir şekilde. Yoksa kendini bitirirsin, hem fiziken hem ruhen...

Cinsellik sorununun psikolojik olduğunu söylüyor psikolojiside düzene bağliymiş
Ilk bakista kocanizda sorun var gibi gozukuyor ama benim fikrim şöyle bende biraz esiniz gibiyim olmayinca cok sorun etmem ama hersey yolunda yerlesik temiz ve duzenliyse cinsellikte daha iyi olabiliyo çünkü kafam rahat oluyor.siz yapiyosunuzdur temizlik duzen falan ama bazilari mesela benim bi arkadasim temizim der ama bana gore degil,herkesin kendine gore bi temizlik duzen anlayisi var,bence esinizin istedigi dogrultuda yapmaya calisin ondan sonra hala devam ederse ya bu evliligi gozden gecirin yada esinizi dr goturmeye ikna edin

Defalarca konuştum imkânsız diyo yedi yıldır söylüyorum tatlı bi dille o sorunun bende olduğundan emin

evt arkadaşların da dediği gibi sorun sende diil eşinde, muhtemelen obsesif bozukluk var eşinde ve bunu sana kıllık olsun die de yapmıo aslında, kendini durduramıo bu konuda, mutlaka tedavi olmalı hatta dr gerekli görürse ilaç kullanmalı. yani bi şekilde ikna etmelisin çünkü sen ne kadar mükemmel olmaya çalışsan da ona yetmiycek yaptıkların. eşin için de çok zor bi durum bu aslında, bununla başedebilmek çok zor, tabi çevresindekiler için de aynı şekilde. çocuklara da yazık olur eşin tedavi olmazsa, kendini düzeltmek için değil ama eşini dr a götürmek için bi yol bulmalısın. umarım eşin ikna olur tedavi olmaya

Kusura bakmayin hanimlar ama daginik bir ev benimde modumu dusuruyor sanirim esini anliyorum kizmayinda
Dusa temizlige bende takarim terli yemek kokan bir teni istemem sanirim

Bilmiyorum artık çok Yoruldum ruhen keşke çooook titiz olsaydimda böyle mutsuz olmasaydik
Biliyorum o sorunlu ama benim gücün ancak kendime yetiyo ondan bu şekilde çözmeye çalişmam

Öpüşmeyi hiç sevmez zaten önceden de böyleydi

Evet gurum çok kiriliyor bu duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…