Çok beceriksizim :,( boşanma sebebebim olacak

Misafir gelse bile evimiz dd hersey tam olmuyor. Esin kesinlikle doktora gitmeli. Kendinde kusur bulma. Bekarliginda da boylemiymis peki?

Ayyy erkeğin böyle herşeye karışıp mana bulanından nefret ediyorum sanki kadın doğmalıymışta yanlışlıkla erkek olmuş gibi. Bacım ne üzülüp duruyon sen tee allahım senin herifin kafada çatlak var sızıntı yapıyor. Bahane arıyor bence sana kulp bulmak için.

Canim bence senin kocan tam bir ruh hastası. O ne be öyle o kadar anlatmış sin daha napcaksin sen canim ay okurken gözlerim Büyüdü yerlerinden cikcak gibi

oncelıkle sorun sende degıl esınde...sen gene benden ıyısın benım 1 çocukla evın halını görsen ınanmazsın...napayım olmuyor yetemiyorum..dağınık olsun umrumda degıl kızım mutlu olsun yeter...esım soylensede arada bende derım napayım tek basıma bukadar yapabılıyorum o zaman sende herseye yardım edeceksın derım bır daha bırsey diyemez.....ya esınız yardım etsın yada kadın alsın...ama herseyden once gıtsın tedavı olsun...cınselllıkte yasadıgı sorun yüzünden bence böyle hasta bırı olmuş çıkmış....çok bılıyo boşanacakms oyle manyagı ( afedersınız ama hakkettı) hangı kadın alır acaba

dr deilim ama çagin vebasi gibi bisey olan okb bozukluguna benziyor esin anlattiklarin kadariyla
benimde evim dort dortluk deil,dolapalri duzenlerim hop yine ayni olur, uç çocuk var, oyuncak toplarim bes dk yi bulmaz dagilir, supurrum arkamdan dokerler :)
ayakkabilig gorsen korkarsin, her gelen atiyor biseyler vs :)
ha esim memnun mu hayatindan deil ama seninki kdr sorun etmez , yarisi kdr bile etmza hatta
temizligi duzeni sever hatta arada soylenir soyle boyle olsa diye ama bunu ne cinsellige nede bosanmaya getirdigini bi kere bile duymadim agzindan,8 senelik evliyiz

herkes ayni seyi soyluyor biliyorum ama inan bana gerçketen hiç bi sekilde seninle ilgisi yok , esinin tedavi olmasi lazim

bak bununla ilgili bi program var, trt hd de çikiyor galiba
bu sekilde hasta olan insanlarin hayatlarini aktariyor, yabanci bi program ama alt ayzili galiba ben kanaldaki halmine hiç dnekgelmedim

mesela adamin biri çocugu uyutup oyuncakalri boy sirasina gore diziyordu
kapiyi kilitliyor ya 10 kere basip kontrol ediyor yoksa içi rahat etmiyor falan boyle degisik takintilar
senin için ogrenip yazicam o programin adini yabanci oldugu için unuttum simdi

Ev düzeni cinsellik ne alaka onu anlamadım??
Benimde basimda oldugundan ben anladim canim. Benim biricik kocacigimda boyle mesela eve seni deli gibi arzulayarak gelir. Guleryuzle kapiyi acar buyur edersin sonra o kafayi uzatir ve masayi kurarken dogal olarak dagilmis tezgahi gordugu an podyumdaki manken olsan butun cekiciligini yitirirsin. Bende konu sahibi gibi bu konudan muzdaribim ve belki artik piskolojime islediginden kendimi surekli pis,pasakli,daginik ve igrenc hihissediyorumBu sebepden bende sogudum cinsellikten yaklassam veya bana yaklassa yeni dustan cikmis olsam bile kendimi pis kokuyormus gibi benden tiksinecekmis gibi hissedip ya kendimi cekiyorum yada alel acele yapip bitiriyorum.Eve misafir almak hatta misafirlige bile gitmek istemiyorum cumku birkeresinde arkadasa gittik eve donerken yolda sohbet "arasinda evleri cok guzel duzenliydi " dedi bana inanilmaz kirildim cunku evde gordugu tek yer yilda birkac kez kullanilan o buyuk satafatli misafir odasiydi.
Iste bundan mütevellit seni cok iyi anliyorum konu sahibi ama cozum varmi bilmiyorum.

Boyle adamla ömür mü gecer ?? Yeterince temizsiniz kac yillik ev hanimisiniz sizde bir problem yok. 6 aylik evliyim 2 sefer agdaya gittim bekarken nasilsam suan da oyleyim tuylerim cikar umursamam esim de hic laf etmez ne varki neden laf etsinki?? Problem sizde degil sorunlari olan kocaniz

Misafir gelse bile evimiz dd hersey tam olmuyor. Esin kesinlikle doktora gitmeli. Kendinde kusur bulma. Bekarliginda da boylemiymis peki?
Evet ama anneside öyle olduğu için sorun yokmuş ablalariyla tartisirmiş

Bende cok daginigim bir turlu duzenli olamiyorum

çok titizse sana haftada temizlikçi tutsun genel olarak siler süpürür sende yüzeysel işleri yaparsın ,kıla tüye takıyosa lazer epilasyona para kıysın,çok takıntılıysa gitsin tedavi olsun.Sen boşa dertlenme ya eşinden kaynaklanan sorun,bunları söyle ona ne diycek bakalım

Tmm yazın YouTube den bakarim

Aynı durum ya allah sabır versin bize

Bu msjlari okumayı düşünüyorum ona bakalim ne diyecek

Tmm yazın YouTube den bakarim
Takıntılı Temizlik hastaları
Obsesif compulsive clenears

bu isimlerle arat bi bakalim

mesajdan once bu videolari goster
beni gidip millete sikayetmi ettin diye kizmasin bu sferde

Bunu demeye kalksam direk kapıyı gösterir eminim

Benim bu konuda en dikkatimi çeken sürekli kendinizi suçlamanız ve eşinize şartlamanız. Şartlar koyarak istediğini yaptırma derdinde anlaşılan ve bir insan sevdigi insanı nasıl öpmek istemez yani öpüşmeyi sevmiyormuş ya çözemedim.

Sorun kesinlikle sizde degil, aslinda o kadar normalsiniz ki. Sahsen kendimi normal gorurum ben bile her hafta detayli temizlik yapmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…