Canim bence senin kocan tam bir ruh hastası. O ne be öyle o kadar anlatmış sin daha napcaksin sen canim ay okurken gözlerim Büyüdü yerlerinden cikcak gibiMerhaba ben 7 yıllık evliyim iki çocuk annesiyim.Benim sorunum beceriksizliğim ve dağinikliğim.Ben her hafta koltuk kanape kaldırır detaylı temizlik yaparim. İnanın akşama pestilim çıkmış olur.onun dışında günlük ev süpürme silme vs yaparım ama nedense ben başkaları gibi düzenli olmaz benim evim mutfak dolabim ve kıyafet dolabı en çabuk dağılan yerler ve maalesef eşim hep bundan şikayetçi kendisininde simetri ve düzen takıntısı var dolabinda artik hiç biseye dokunmuyorum katladiğim zaman beğenmez bozar yeniden katlar yaptığım ütüyü giymez kendi yeniden yapar inanın çocuklar ayakkabısını çıkarsa neden yamuk bırakmışlar ona bile takar
Cinsel sorunlarimizda var ayda bir kere benim zorumla olur ve her seferinde önce duş almış ve epilasyonumu yapmadan asla yaklaşmaz ilk evlendiğimiz dede haftada bir olurdu duş almadan dokunmazdi ben bakımlı bir kadınım normalde bakimimi hiç ihmal etmem iki günde bir kışın yazında her gün duş alırım ilk zamanları iki günde bir çıkan kıl köklerine kadar alir öyle yaklaşirdim gerçi hoş genellikle red edilirdim bu gibi problemlerimiz var eşim hep benim düzensizliğimden söylenir durur hatta bu durumun cinselliği de etkilediğini söyler defalarca Dr gitmeyi teklif ettim hep reddetti bende sorunu kendi açımdan halletmeyi istiyorum nasıl daha tertipli düzenli olurum ev işlerinde günlük yaptıklarıniz neler nasıl titiz temiz bir bayan olurum eşim artik boşanmaktan bahseder oldu iki çocuğum var ve meslek sahibi değilim bu sebepten boşanamam iki çocuğu aileden yoksun yetiştirmekte istemiyorum bi akıl verin lütfen
Lütfen eleştirip Üzmeyin zaten yeterince mutsuzum
Merhaba ben 7 yıllık evliyim iki çocuk annesiyim.Benim sorunum beceriksizliğim ve dağinikliğim.Ben her hafta koltuk kanape kaldırır detaylı temizlik yaparim. İnanın akşama pestilim çıkmış olur.onun dışında günlük ev süpürme silme vs yaparım ama nedense ben başkaları gibi düzenli olmaz benim evim mutfak dolabim ve kıyafet dolabı en çabuk dağılan yerler ve maalesef eşim hep bundan şikayetçi kendisininde simetri ve düzen takıntısı var dolabinda artik hiç biseye dokunmuyorum katladiğim zaman beğenmez bozar yeniden katlar yaptığım ütüyü giymez kendi yeniden yapar inanın çocuklar ayakkabısını çıkarsa neden yamuk bırakmışlar ona bile takar
Cinsel sorunlarimizda var ayda bir kere benim zorumla olur ve her seferinde önce duş almış ve epilasyonumu yapmadan asla yaklaşmaz ilk evlendiğimiz dede haftada bir olurdu duş almadan dokunmazdi ben bakımlı bir kadınım normalde bakimimi hiç ihmal etmem iki günde bir kışın yazında her gün duş alırım ilk zamanları iki günde bir çıkan kıl köklerine kadar alir öyle yaklaşirdim gerçi hoş genellikle red edilirdim bu gibi problemlerimiz var eşim hep benim düzensizliğimden söylenir durur hatta bu durumun cinselliği de etkilediğini söyler defalarca Dr gitmeyi teklif ettim hep reddetti bende sorunu kendi açımdan halletmeyi istiyorum nasıl daha tertipli düzenli olurum ev işlerinde günlük yaptıklarıniz neler nasıl titiz temiz bir bayan olurum eşim artik boşanmaktan bahseder oldu iki çocuğum var ve meslek sahibi değilim bu sebepten boşanamam iki çocuğu aileden yoksun yetiştirmekte istemiyorum bi akıl verin lütfen
Benimde basimda oldugundan ben anladim canim. Benim biricik kocacigimda boyle mesela eve seni deli gibi arzulayarak gelir. Guleryuzle kapiyi acar buyur edersin sonra o kafayi uzatir ve masayi kurarken dogal olarak dagilmis tezgahi gordugu an podyumdaki manken olsan butun cekiciligini yitirirsin. Bende konu sahibi gibi bu konudan muzdaribim ve belki artik piskolojime islediginden kendimi surekli pis,pasakli,daginik ve igrenc hihissediyorumBu sebepden bende sogudum cinsellikten yaklassam veya bana yaklassa yeni dustan cikmis olsam bile kendimi pis kokuyormus gibi benden tiksinecekmis gibi hissedip ya kendimi cekiyorum yada alel acele yapip bitiriyorum.Eve misafir almak hatta misafirlige bile gitmek istemiyorum cumku birkeresinde arkadasa gittik eve donerken yolda sohbet "arasinda evleri cok guzel duzenliydi " dedi bana inanilmaz kirildim cunku evde gordugu tek yer yilda birkac kez kullanilan o buyuk satafatli misafir odasiydi.Ev düzeni cinsellik ne alaka onu anlamadım??
Evet ama anneside öyle olduğu için sorun yokmuş ablalariyla tartisirmişMisafir gelse bile evimiz dd hersey tam olmuyor. Esin kesinlikle doktora gitmeli. Kendinde kusur bulma. Bekarliginda da boylemiymis peki?
Bende cok daginigim bir turlu duzenli olamiyorumMerhaba ben 7 yıllık evliyim iki çocuk annesiyim.Benim sorunum beceriksizliğim ve dağinikliğim.Ben her hafta koltuk kanape kaldırır detaylı temizlik yaparim. İnanın akşama pestilim çıkmış olur.onun dışında günlük ev süpürme silme vs yaparım ama nedense ben başkaları gibi düzenli olmaz benim evim mutfak dolabim ve kıyafet dolabı en çabuk dağılan yerler ve maalesef eşim hep bundan şikayetçi kendisininde simetri ve düzen takıntısı var dolabinda artik hiç biseye dokunmuyorum katladiğim zaman beğenmez bozar yeniden katlar yaptığım ütüyü giymez kendi yeniden yapar inanın çocuklar ayakkabısını çıkarsa neden yamuk bırakmışlar ona bile takar
Tmm yazın YouTube den bakarimbak bununla ilgili bi program var, trt hd de çikiyor galiba
bu sekilde hasta olan insanlarin hayatlarini aktariyor, yabanci bi program ama alt ayzili galiba ben kanaldaki halmine hiç dnekgelmedim
mesela adamin biri çocugu uyutup oyuncakalri boy sirasina gore diziyordu
kapiyi kilitliyor ya 10 kere basip kontrol ediyor yoksa içi rahat etmiyor falan boyle degisik takintilar
senin için ogrenip yazicam o programin adini yabanci oldugu için unuttum simdi
Aynı durum ya allah sabır versin bizeBenimde basimda oldugundan ben anladim canim. Benim biricik kocacigimda boyle mesela eve seni deli gibi arzulayarak gelir. Guleryuzle kapiyi acar buyur edersin sonra o kafayi uzatir ve masayi kurarken dogal olarak dagilmis tezgahi gordugu an podyumdaki manken olsan butun cekiciligini yitirirsin. Bende konu sahibi gibi bu konudan muzdaribim ve belki artik piskolojime islediginden kendimi surekli pis,pasakli,daginik ve igrenc hihissediyorumBu sebepden bende sogudum cinsellikten yaklassam veya bana yaklassa yeni dustan cikmis olsam bile kendimi pis kokuyormus gibi benden tiksinecekmis gibi hissedip ya kendimi cekiyorum yada alel acele yapip bitiriyorum.Eve misafir almak hatta misafirlige bile gitmek istemiyorum cumku birkeresinde arkadasa gittik eve donerken yolda sohbet "arasinda evleri cok guzel duzenliydi " dedi bana inanilmaz kirildim cunku evde gordugu tek yer yilda birkac kez kullanilan o buyuk satafatli misafir odasiydi.
Iste bundan mütevellit seni cok iyi anliyorum konu sahibi ama cozum varmi bilmiyorum.
Bu msjlari okumayı düşünüyorum ona bakalim ne diyecekçok titizse sana haftada temizlikçi tutsun genel olarak siler süpürür sende yüzeysel işleri yaparsın ,kıla tüye takıyosa lazer epilasyona para kıysın,çok takıntılıysa gitsin tedavi olsun.Sen boşa dertlenme ya eşinden kaynaklanan sorun,bunları söyle ona ne diycek bakalım
Takıntılı Temizlik hastalarıTmm yazın YouTube den bakarim
Bunu demeye kalksam direk kapıyı gösterir eminimmadem boşanmakla tehdit ediyor. sen rest çeksen, tedavi olmazsa boşanma davası açacağını, 7 yıldır uyguladığı psikolojik şiddet ve kocalık görevini ihmal ettiği (cinsel hayat evlilikte temel hak) için maddi manevi tazminat isteyeceğini falan söyle. belki korkar, işe yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?