Çok beceriksizim :,( boşanma sebebebim olacak

adama bak kendi sorununun üzerini kapatmak için güzel bi yöntem bulmuş.. dağınıksın deyip uzak duruyor..
sende bir sorun yok.. eşin kendi problemli..

Olmuyor işte imkânsız dr götürmem kapıya kadar gittikte geri döndükten kapidan ondan başka çıkış yolu bulmak istiyorum

İşte burdan anlayın eşinizin ne kadar hasta olduğunu..Ancak ciddi derecede psikolojik hasta insanlar bu derece kaçarlar psikologtan/psikiyatriden..

Sizinle ilgili bir durum göremedim ben..

Ay tatlım sende bı srun yok sorun esınde kusura bakma ama adam usutmuş kesın pskologa gıtmesı ve sorunun kendınde oldugunu anlaması lazım cocuklu ev tabı dagılacak ya kadın her zaman ıkı cocukla mukembel temızlıgı ve kendıne bakımı saglayamazsın bunu esıne syle care arıyorsa care bosanmak degıl bosanacagına bıraz daha calıssında sana bı yardımcı tutsun sende bı ınsansın sanada yazık

Ada'm kafadan hasta ya Allah yardımcın olsun bahane arıyor o bişeylere sen gayet duzenlısın ben sen gibi olsam eşim el üstünde tutar da indirmez yere :)

Ayrıca ne kadar az esya o kadar az dagınıkdemek ve ne kadar cok dolap o kadar toplu ev demek

canim ya sen beceriksiz degilsin esin sorunlu

Evet yani kendine beceriksiz falan deme sakın. Asıl beceriksiz olan o.baksana çoğu erkegin gözü kapalı yapabildiği ışi bile beceremiyor.

Cinsellik sorununun psikolojik olduğunu söylüyor psikolojiside düzene bağliymiş

Bence o işin bahanesi. Kimin evi 7/24 düzenli olabilir?
Sorun sende olmadığı için sen kendini ne kadar kasarsan kas sonuç farklı olmayacak.
Zaten en başından beri sen çabalamışsın. Eşin hep direktif vermiş.

İlişkiden önce duş almak nedir ya? Eziyet resmen.

Sorunun sizde olduğuna emin misiniz ? Bu yazıya gore siz gayet sağlıklı bir ruh haline sahipsiniz. Kusura bakmayın haddimi aşarak söylüyorum belki ama esinizin bence ağır problemleri var Allah kolaylık versin :/

madem boşanmakla tehdit ediyor. sen rest çeksen, tedavi olmazsa boşanma davası açacağını, 7 yıldır uyguladığı psikolojik şiddet ve kocalık görevini ihmal ettiği (cinsel hayat evlilikte temel hak) için maddi manevi tazminat isteyeceğini falan söyle. belki korkar, işe yarar.

Açtığınız başlık hatalı lütfen kendinize beceriksiz demeyin.bu adam kocalık görevini yerine getiremediği için bunları bahane olarak öne sürüyor.
Boşanma olayı da sizi korkutmaya çalışıyor boşansa napıcak onun ve anasının arkasını kim toplayacak acaba? Boşanmak onun aleyhine bence sizin için kurtuluş oolur boşanmak.
Bir meslek edinmeye çalışın nafaka da alırsınız bu ruh hastasından kurtulun üstelik annesi de sizinle kalıyormuş böylece annesinden de kurtulmuş olursunuz.

Bir taraftan hergün evi temizlerim vs .diyorsunuz . Bir taraftan ben dağınım diyorsunuz .

Böyle koca evlerden ırak size bahane bulcagina kendine baksın ilk önce sorunlu olan o, ne yapsan yaranamazsin böyle tipler konuşmaktan da anlamaz hih

Öpüşmeyi sevmez ve haftada bir hatta ayda bir ilişki, 2 çocuk. Çocuk konusunda şanslıymışsınız.

Cinsel konuda ise yaramadığı için olayı temizliğe titizliğe getirip zeytinyağı gibi üste çıkıyor. .
Acilen tedavi olmalı. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…