Çok beceriksizim :,( boşanma sebebebim olacak

İnanın sadece kötü günler için olurda boşanirsak diye açıktan liseyi 3 yılda bitirdim şimdide 4 yıllık sosyoloji okuyorum yine açıktan bilmiyorum nasip ben isterdimki çocuklarim aileyle büyüsün ama inceldiği yerden koparsa diye hiç olmazsa elimde bi diploma olsun dedim

Canım kıyafet dolabını ve mutfak dolaplarını düzenli tut. Dolap kapağını açınca üstüne yıkılacak gibi bir görüntüyü kimse sevmez. Evi 5 günde temizliyorsan 7 günde temizle 8 günde temizle ama ortalıktaki dağınıklığı bırakma çünkü dağınık ev gıcır gıcır da olsa göstermez. Ben de farkediyorum eşimde eğer düzenliysem daha çok saygı duyduğunu hissediyorum resmen. Erkekler evi düzenli görmeyi seviyorlar genellikle. Amaaan çeşit çeşitler işte. Boşanmak istemiyorum diyorsan tatlım hem bunlara dikkat et, hem de çek kendini eşinden biraz.

Helal olsun size! Helal olsun. Daha dün okuldan çıkanlar bugün veremiyorlar açıktan sınavları. Demekki düşündüğünüz gibi bir kadın değilsiniz.

Teşekkürler tavsiyeleriniz için :)

Sorsan kendileri herseyi dörtdörtlük yapıyo benim eşim biraz dağınık hatta baya bi dağınık arada bana ben senin yerinde olsam aksama kadar yatarım diyo

Sen çok temizsin boşver yapma diyodu çok kızıyodum

Burayı okuyunca gerçekten fikrim değişti erkeklerin böyle islere karışması çok itici

Allah yardımcınız olsun

Ama ev düzeni özel hayat başka bunla mukayese edilemez

Eleştirilecek bir durumun yok ki arkadaşım
Eşin az oturup şükretsin boşanmak için böyle sebep mi olur

Eşiniz obsesif kompulsif var bence araştırın aynı onun sorunlarını kapsıyor

Canım sen kendini etiketlemissin beceriksizim diye, kocan bunu hissediyor doğal olarak ve hatayı sende goruyor. Benim evimde dağınık çoğu zaman esim bu yüzden benden boşanmak istese caktirmadan kendimi düzeltmeye calisir ama yüzüne karşı keyfin bilir bosanalim ozaman derim. Bunu su nedenle söylüyorum erkeklere çok alttan aldikca böyle saçma şeylerle üstüne gelirler, bunun sonu yok. Tamam elinden geleni yap ama sana boşanmaktan filan bahsederse tamam nasılsa sen tedaviyi kabul etmiyorsun bende yiprandim artık bosanalim de. Ezilip büzülme sakin karsisinda. Merak etme bosanma laflari Fasa fiso. İş ciddiye bindiginde tedaviyi bile kabul eder. Yeterli sen eşine kendine deger verdiğini ve ondan da aynı şeyi beklediğini emin bir sekilde belli et. Sen kendine saygı duymayip beceriksiz olduğunu düşünürsen agzinla kus tutsan yaramazsin kocana. Umarım herşey gönlünce olur.

Sorun sende degil arkadaşım eşinde onun takıntılarında sen ne kadarda düzenli temiz olsan yaranamazsın çünkü eşinin sorunu pskilojik allah yardımcın Olsun

Bende temizlik ve simetri hastasiyim su an inanin kk yazarken bi yandanda camasir katliyorum kesinlikle evi toplamadan gece uyuyamam dolaplarimda bir tane bile daginik esya bulamazsin mutfak dolaplarimda dahil kii bu bir hastalik esinin ki de oyle bnce ama ayakkabi duzgun degil falan o kadar takintili degilim sukur bnce sende degil esinde sorun herkes asiri tertipli duzenli olamaz temizligini yapiyormussun haa yetmiyorsa kendisi yapsin birak bosver

Eşin obsesif hastası..bir adam vardı sırf bu hastalık yüzünden boşanmıştı ve kendi çocuklarını evi dağıtacaklar yatağı bozacaklar diye eve almıyordu...ama o adamı karısı boşamıştı,yani bence sen bu adamı boşa.ömür mü geçer bununla

sende hic problem yok canim benim..
senin kocan sorunlu,kendini suclamayi birak.
iki gunde bir kil tuy nasil alinir Allahaskina.
oyle yaklasacak adam hic yaklasmasin daha iyi.

Esin abartmis ama ben de daginik ortamdan nefret ederim duzene bayilirim mesela oda daginiksa konsantre olup ders calisamazdim, illa once toparlardim.

Adam bildigin takintili sen istersen dort dortluk ol istersen dunyanin en mukemmel insani ol kocan asla memnun olmayacak karsisinda ezikde durmussun ki evi Nazi kampina cevirmis. Bacim sen mutlumusun bu adamla bence sen bosa gitsin onu sirf meslegim yok die gencligini bitirme cocuklarda ilerde eslerine onun gibi davranacak emin ol!

Aferin kendini suçla ki kocan da nasıl olsa suçlayacak birini bulmuş iyice tepelesin seni.Sakın kocana suç bulma melek o çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…