- 21 Haziran 2016
- 263
- 56
- 53
- Konu Sahibi zamanlizamansiz
-
Hayır bekarım ve üniversite öğrensiyimSizin çocuğunuz var mı?
Hayır bekarım ve üniversite öğrensiyim
Şu cevabınıza karşılık yazıyorum. Kabullenecek misiniz geçmişini? Eşimin 2. Nişanlısıyım ben bile pişmanım dediğim şey ‘adam olsaydı o kadın ayrılmazdı bundan başına kaldı işte’ diyerek ömür geçiriyorum. Bence acele etmeyin önünüze bir sürü insanlar çıkacaktır.Hayır bekarım ve üniversite öğrensiyim
Nişanlılık olabilir ya bence uyuşamayabilir insanlar ama evlenip boşanmak ayrıŞu cevabınıza karşılık yazıyorum. Kabullenecek misiniz geçmişini? Eşimin 2. Nişanlısıyım ben bile pişmanım dediğim şey ‘adam olsaydı o kadın ayrılmazdı bundan başına kaldı işte’ diyerek ömür geçiriyorum. Bence acele etmeyin önünüze bir sürü insanlar çıkacaktır.
Bende bunu diyorum daha farklı ortada bir çocuk var ve siz daha çok çok gençsiniz kabul edecek misiniz? Bence engelleyin her yerden hem sizi üzüp mutsuz da ediyor birlikte olmanızın anlamı yok. Koskoca günü içinde size yarım saat ayıran adam evlenince ne yapacak? Ben söyleyeyim eve geldiğinde direk uyuyacak ya da evine geç gelecek.Nişanlılık olabilir ya bence uyuşamayabilir insanlar ama evlenip boşanmak ayrı
Allah seni. Bitir canım . İlerde evlilik bu . Dönüş yok. Boşanmak için evlenmiyor kimse. Sende hep boşanmak istiycen sonra hep neden bulucan duzelcek diye . Daha başında bitirmek istiyorum ama bitmiyor diyorsun. Çok basit. Ayriliyorum senden de. Telefonlarını açma mesaja cevap verme . Kendi yoluna bak. Zaten geri kalan konuda cevap yazmaya gerek yok. Çocuğu var kendisi zaten yaşamış yasicagini bu senin ilk evliliğin cicim biçim hicbirsey gormiycenm bunları düşünmüşsundur. Hatta direk ailene anlat . Onlar seni uzaklastirsin. Böylelikle bitirmek için nedenin kalmaz. Eger birşeyler yaşadım diye kendin bitiremiyorsan. Hayatın sonu değil emin ol. Evlenirsen işte o zaman sonu olur .Hayır bekarım ve üniversite öğrensiyim
Aileme diyemem ki benim yüksek lisans yapmamı bekliyorlar evlenmek istiyorum desem hele böyle bir işe başına yıkılır dünyaAllah seni. Bitir canım . İlerde evlilik bu . Dönüş yok. Boşanmak için evlenmiyor kimse. Sende hep boşanmak istiycen sonra hep neden bulucan duzelcek diye . Daha başında bitirmek istiyorum ama bitmiyor diyorsun. Çok basit. Ayriliyorum senden de. Telefonlarını açma mesaja cevap verme . Kendi yoluna bak. Zaten geri kalan konuda cevap yazmaya gerek yok. Çocuğu var kendisi zaten yaşamış yasicagini bu senin ilk evliliğin cicim biçim hicbirsey gormiycenm bunları düşünmüşsundur. Hatta direk ailene anlat . Onlar seni uzaklastirsin. Böylelikle bitirmek için nedenin kalmaz. Eger birşeyler yaşadım diye kendin bitiremiyorsan. Hayatın sonu değil emin ol. Evlenirsen işte o zaman sonu olur .
En mutlu olmaniz gereken zamanlarda huzursuz ve mutsuzsaniz yanlis kisi ile ve yanlis yerdesinizdir. Bunlari sizde biliyorsunuz,sadece bitirmiyorsunuz. Hayat sizin,karar sizin.Aileme diyemem ki benim yüksek lisans yapmamı bekliyorlar evlenmek istiyorum desem hele böyle bir işe başına yıkılır dünya
Zaten neden evlenm k istiyorsun ben orasını çözemedim ?.Aileme diyemem ki benim yüksek lisans yapmamı bekliyorlar evlenmek istiyorum desem hele böyle bir işe başına yıkılır dünya
Evlenmek istemiyorum ben şuanda istesem şimdiye nişanlı olurduk farkındayım sorumluluklarınZaten neden evlenm k istiyorsun ben orasını çözemedim ?.
Tamam o zaman hayatını çiz. Kimseye sorumluluğun yükümlülüğün de yok. Canını sıkma herşey yoluna girer .Evlenmek istemiyorum ben şuanda istesem şimdiye nişanlı olurduk farkındayım sorumlulukların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?