- 30 Haziran 2022
- 2.597
- 4.140
- 63
bu kafa yapısının bilinç altını yukarda yazdımBence asıl kendine enayi bakanlar çalışmayanlar ama neyse. Herkesin enayisine kimse karışamaz sonuçta. Bu kadar ataerkil kafa yapısına bir şey diyemem, benim açımdan kadın erkek eşittir, ikisinin de çalışmıyorum deme haklı yoktur. Alt tarafı da ev isi yapıp bunu da dışarı işiyle bir tutulmasından gına geldi burda, hiç ev isi yapmasak inanacağız yani.
daha da sizinle tartışmaya gerek duymuyorum
analarımız çalışarak mı büyüttü bizi
kendi içinizdeki eksiklikleri başkalarına atmayın
kadın erkek eşit değil mi dedik
kadın çalışınca erkekle eşit olmuyor ,hem evde hem dışarda çalışan kadının yükü erkeğe göre daha ağır , o yüzden eşit olmaları mümkün değil ,öyle ise eğer hem çalışıp hem ev işi yapıyorum çocuk bakıyorum diye ağzı açılmasın hiçbir çalışan kadının ,eşitizya.
mantık mantık ,biraz mantık
klişe feminizm peşinde koşmak bu.
keşke hiçbir kadın çalışmak zorunda kalmasa ,devlet destek verse ,ben dakika durmam ,işi bırakırım,evlatlarımla daha bol vakit geçirirdim, aile kavramının içi boşaldı boşalacağı kadar ,siz ataerkil kelimesini sözlükten bulmuşsunuz ,her fırsatta bunu oraya buraya yazıyorsunuz,bu meseleyi kurtarmıyor.
ataerkillik asıl ,kadını çalışmaya mecbur bırakıp hem işte hem evde ezilmesine sebebiyet vermektir.
günümüzde bu yapılıyor işte .