Sonraki yazdıklarına bakınca sen haklısın, o baya haksızYurtdışına çıkıyor olmasam belki bu kadar önemsemezdim. Tamam döneceğim de olsun yine de insan bir vedalaşmak istemez mi sevgilisiyle? Babanı anneni her gün görüyorsun, biz her gün görüşemiyoruz bile onun sınavları dersleri falan yüzünden.
Bence haksız değilsin.
Zaten 20 küsür senedir ailesiyle girmiyor mu yeni yıla? Bu yıl seninle birlikte girsin.
Olay böyle ilerlediyse haklısın canım
Rica minnet seni görmeye gelecekmiş gibi bir tavır takınmış.
Hoş değil..
Bozulacak birşey yok arada bırakmayın adamı bence
Canim başta erkek arkadaşına hak vermistim neticede ailecek kutlamak isteyebilirler ama şu mesajini okuduktan sonra sonuna kadar sana hak verdim.böyle birsey bana yapilsa bende cok bozulurdum mesela.cok ayıp etmis cidden.önceden haber etseymis son dakika babam hindi almış yieeaaaa diyosa o zaman sende tamam muhattab olmayalim yiieeeaaa deseydin keskeDaha uğramayacaktı "Babam hindi almış yieeaa o kadar hazırlık yapmış beni de istiyorlar yanlarında" dedi, "Benim yaptığım hazırlık ne olacak" deyince "Hıı doğru sana da uğrarım o zaman" yaptı cidden bozuldum. Ay yok gelmesinler zaten benim iki kayınvalidem var ehehe biri öz biri üvey
Yahu kocaman adamların ailesi "ayyy yılbaşını bizle kutlayacaksin bana ne bana ne ben anlamam" yapıyor ya gülme tutuyor beni :) hey allahım ya... sevgilisi bir süre ortalarda olmayacak, paşamiz ailesiyle hindi kesmeyi seçiyor. Siz de afiyet olsun diyin eğlenmenize bakın. Belki dışarı çıkınca (Avrupa'ya mi gidiyorsunuz bilmiyorum ama) medeni erkekleri görünce soğursunuz sevgilinizden belli olmaz
Bu teklifte de bulundum. Babası yeni yılda onunla girmek istiyormuş. Hayır yani oğlunuz zaten her an sizinle birlikte, ben üstüne üstlük yurtdışına gidiyorum her şey var ölür müyüm kalır mıyım görüşür müyüz görüşemez miyiz. Benim de hazırlık yaptığımı biliyorlar, son dakika bunu çıkarmalarına cidden bozuldum. En başta söyleseler en azından ona göre ayarlardım kendimi.
Yurtdışına çıkıyor olmasam cidden önemli değildi. Ama insan yine de bir vedalaşmak istemez mi sevgilisiyle, bilmiyorum. Ölüm var kalım var. Babasıyla her gün birlikteler, bir güncük benimle oluverse ne olur? Ailesiyle yemek yiyip bana gelebilir sonra ama yok babası inatla geri sayım yapacakmış. 27 sene geri sayım yapmışsınız zaten.
Sonraki yazdıklarına bakınca sen haklısın, o baya haksız
Ayıp etmiş. Bunları böyle söylesen ne der?
Canim başta erkek arkadaşına hak vermistim neticede ailecek kutlamak isteyebilirler ama şu mesajini okuduktan sonra sonuna kadar sana hak verdim.böyle birsey bana yapilsa bende cok bozulurdum mesela.cok ayıp etmis cidden.önceden haber etseymis son dakika babam hindi almış yieeaaaa diyosa o zaman sende tamam muhattab olmayalim yiieeeaaa deseydin keske
Otoriter bir aile yapısı var sanırım.Bence de haklısın gibi.Ailenin haberi yok mu sizden neden sizi davet etmemişler.
ya kusura bakma ama güldüm..
kaç yaşında bu oğlan?
babacığı yeni yıla onla girmek istiyormuş:))
Kesinlikle katılıyorum insallah gerceklesir buinşallah yurtdışında gördüğün bir erkeğe ilk görüşte aşık olursun:)
dönüncede sen ona bir yeahh çekersin
inşallah yurtdışında gördüğün bir erkeğe ilk görüşte aşık olursun:)
dönüncede sen ona bir yeahh çekersin
Kesinlikle katılıyorum insallah gerceklesir bu
Babasını kıramıyorsa ohooo işin zor. 4 yılını da vermişsin ne diyim. Aileye merhamet duymak hep yanlarında olmak ayrı. Benim eşim de anne babasınin herşeyine kosar ama flört dönemimizde asla beni boşlamadı, yılbaşında kız arkadaslarimlaydim hiç gocunmadi sirf benden ayri kutlamamak icin tek erkek olarak yanımızda oturmustu tüm gece canım benim :) insan değer görmek istiyor esimden önceki erkek arkadasimsa sevgililer gününde bile annesini bi yerlere götüren beni ertesi gün yemeğe davet eden bir tipti. Cok sukur onunla fazla vakit kaybetmedigime. Hala bekar ve annesiyle yaşıyor. Koca adamlarin bu anneye yapışık hali beni deli ediyorBir de her sene yaptıkları şey. 4 senedir birlikteyiz, yeni yıla bir kere bile başbaşa girmişliğimiz yok. Artık yurtdışına gidiyorum, bari vedalaşmaya gel. Söyleyince de "E babam da kıramıyorum da bik bik de vik vik"
Açıkçası tehlikeli bir sülale gibi geldi :) Hislerimde yanılmıyorsam.4 yıllık bir ilişkide hiç mi bir yılbaşında olunmaz beraber.Aileye fazlaca düşkün veya korkuyor.Resimlerini görüyorsunuz değil mi daha sonra yılbaşında çekinilen?Söyledim. Babam yaşlı ya bana özel hazırlık yapmışlar falan bir sürü şey zırvalıyor. Hazırlık yapmışlar dediği de hindi sevmediği için babası ona özel kırmızı et almış, bu. Dalga mı geçiyor ben anlamıyorum. "Seni de göreceğim sonuçta ne var" falan diyor da yani her gün gördüğü ailesiyle kendimi bir tutmuyorum. Kırmızı etini de başka zaman yiyiversin babasıyla.
Var. Davet ettiler "bu son dakika haberiyle" (ben o kadar hazırlık yapmışken). Gerçi ablası da benden pek hoşlanmıyor, açıkçası onun nemrut suratını da çekmek istemiyorum.
27
Ben de bozulurdum değer verdiğim kişi tarafından degersiz hissettirilmek beni de etkisi altına alirdi ve kırardı o yüzden ben size hak verdim.Babasiyla girsinler yeni yila yapacak birşey yok yani öyle değil mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?