Çok bozuldum

Sonraki yazdıklarına bakınca sen haklısın, o baya haksız
Ayıp etmiş. Bunları böyle söylesen ne der?

Bence haksız değilsin.
Zaten 20 küsür senedir ailesiyle girmiyor mu yeni yıla? Bu yıl seninle birlikte girsin.

Olay böyle ilerlediyse haklısın canım
Rica minnet seni görmeye gelecekmiş gibi bir tavır takınmış.
Hoş değil..

Ben de böyle düşündüm. Ailesiyle kutlamasın diye bir şey söylemiyorum asla ama hem son dakika bunu çıkarması, hem "Ay sana da bir kapıdan uğrarım" tavırları hoşuma gitmedi. Ailenle yemek ye, saat 11-12de de benle ol, sabah gene ailenlesin.

Yeni yıl bu Ramazan Bayramı değil ki babasıyla kutlasın. İnsan yeni yıla imkan varsa sevgilisiyle girmek istiyor. Sizin de imkanınız varken böyle saçma bir şey çıkarması çok sinir bozucu.

Bozulacak birşey yok arada bırakmayın adamı bence

Yurtdışına çıkıyor olmasam cidden önemli değildi. Ama insan yine de bir vedalaşmak istemez mi sevgilisiyle, bilmiyorum. Ölüm var kalım var. Babasıyla her gün birlikteler, bir güncük benimle oluverse ne olur? Ailesiyle yemek yiyip bana gelebilir sonra ama yok babası inatla geri sayım yapacakmış. 27 sene geri sayım yapmışsınız zaten.

Canim başta erkek arkadaşına hak vermistim neticede ailecek kutlamak isteyebilirler ama şu mesajini okuduktan sonra sonuna kadar sana hak verdim.böyle birsey bana yapilsa bende cok bozulurdum mesela.cok ayıp etmis cidden.önceden haber etseymis son dakika babam hindi almış yieeaaaa diyosa o zaman sende tamam muhattab olmayalim yiieeeaaa deseydin keske

Bir de her sene yaptıkları şey. 4 senedir birlikteyiz, yeni yıla bir kere bile başbaşa girmişliğimiz yok. Artık yurtdışına gidiyorum, bari vedalaşmaya gel. Söyleyince de "E babam da kıramıyorum da bik bik de vik vik"

Otoriter bir aile yapısı var sanırım.Bence de haklısın gibi.Ailenin haberi yok mu sizden neden sizi davet etmemişler.

ya kusura bakma ama güldüm..
kaç yaşında bu oğlan?
babacığı yeni yıla onla girmek istiyormuş:))

yoo yurtdışına çıkıyor olmasan bile önemli.
bu insanlar seni biliyor insan biraz saygı gösterir.

Konunu ilk okuyunca sevgiline hak verdim, sonra sana “e tamam o zaman sana da ugrarim” gibi tavrini okuduktan sonra tamamen sana hak verdim. Sonucta sen de hazirlik yapmissin ki önceden bunu biliyor. Bende acikcasi sevgilimle gecirmek isterim hele ki yurtdisina gidiyorsam. Gitmesem bile yine beraber olmak isterim, sonucta sürekli ailesiyle kutlamis zaten. Kisacasi bende kirilirdim..
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Sonraki yazdıklarına bakınca sen haklısın, o baya haksız
Ayıp etmiş. Bunları böyle söylesen ne der?

Söyledim. Babam yaşlı ya bana özel hazırlık yapmışlar falan bir sürü şey zırvalıyor. Hazırlık yapmışlar dediği de hindi sevmediği için babası ona özel kırmızı et almış, bu. Dalga mı geçiyor ben anlamıyorum. "Seni de göreceğim sonuçta ne var" falan diyor da yani her gün gördüğü ailesiyle kendimi bir tutmuyorum. Kırmızı etini de başka zaman yiyiversin babasıyla.

Düzenledim mesajı o yüzden. Vallahi ne yapacağım bilmiyorum, hala sinirim geçmedi.

Otoriter bir aile yapısı var sanırım.Bence de haklısın gibi.Ailenin haberi yok mu sizden neden sizi davet etmemişler.

Var. Davet ettiler "bu son dakika haberiyle" (ben o kadar hazırlık yapmışken). Gerçi ablası da benden pek hoşlanmıyor, açıkçası onun nemrut suratını da çekmek istemiyorum.

ya kusura bakma ama güldüm..
kaç yaşında bu oğlan?
babacığı yeni yıla onla girmek istiyormuş:))

27

Ben de bozulurdum değer verdiğim kişi tarafından degersiz hissettirilmek beni de etkisi altına alirdi ve kırardı o yüzden ben size hak verdim.Babasiyla girsinler yeni yila yapacak birşey yok yani öyle değil mi...

Babasını kıramıyorsa ohooo işin zor. 4 yılını da vermişsin ne diyim. Aileye merhamet duymak hep yanlarında olmak ayrı. Benim eşim de anne babasınin herşeyine kosar ama flört dönemimizde asla beni boşlamadı, yılbaşında kız arkadaslarimlaydim hiç gocunmadi sirf benden ayri kutlamamak icin tek erkek olarak yanımızda oturmustu tüm gece canım benim :) insan değer görmek istiyor esimden önceki erkek arkadasimsa sevgililer gününde bile annesini bi yerlere götüren beni ertesi gün yemeğe davet eden bir tipti. Cok sukur onunla fazla vakit kaybetmedigime. Hala bekar ve annesiyle yaşıyor. Koca adamlarin bu anneye yapışık hali beni deli ediyor

Açıkçası tehlikeli bir sülale gibi geldi :) Hislerimde yanılmıyorsam.4 yıllık bir ilişkide hiç mi bir yılbaşında olunmaz beraber.Aileye fazlaca düşkün veya korkuyor.Resimlerini görüyorsunuz değil mi daha sonra yılbaşında çekinilen?

İçinden gelerek yapsa o gün sizle geçer zaten hindi bahane.
Senelerce gelenekse bile aileyle kutlanmak siz de dahil olabilirdiniz yada o gün bir güncük ailesinden anlayış beklemesini isteyebilirdi bana göre hiçte zor olmazdı.
Kendisi sözünün değerini o güne kadar ölçsün , biçsin o gün için verilen sözün hükmü var ise pek ala gelip sizi de üzmez...

Ben de bozulurdum değer verdiğim kişi tarafından degersiz hissettirilmek beni de etkisi altına alirdi ve kırardı o yüzden ben size hak verdim.Babasiyla girsinler yeni yila yapacak birşey yok yani öyle değil mi...

Hayır sonra da adı "Ben uğradım sana" oluyor ama lütuf minnet yapılacak bir şey değil ki bu. Ailen de bu seferlik ikinci planda olsa ölmezler sanırım, 40 yılda bir. Benimle aynı evde kalsa yemin ederim git ailenle geçir hatta birlikte gidelim orada geçirelim falan derdim. Yani yine de haksız bulunuyorum bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…