- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Totel de 1 ay gibi bir süre görüşemiyeceklermiş.5 günlük seyahat için mi bu vedalaşma isteği
Sürekli ölüm var kalım var demişsin, ölüm burada da olabilir Allah korusun
Basit bir seyahati fazla büyütmüşsün sanki
Hayır sonra da adı "Ben uğradım sana" oluyor ama lütuf minnet yapılacak bir şey değil ki bu. Ailen de bu seferlik ikinci planda olsa ölmezler sanırım, 40 yılda bir. Benimle aynı evde kalsa yemin ederim git ailenle geçir hatta birlikte gidelim orada geçirelim falan derdim. Yani yine de haksız bulunuyorum bilemedim.
Aile dominant, cocuk da hemen itaate hazır.. Aile kirilmasin elbet ama evlilik oldugu zaman başını hic alamiyorsun iste dominant ve kendini surekli önde gormek isteyen ailelerden..Sadece yılbaşı kutlaması gibi bakamadım olaya
Aile fazlaca dominant belli
Yerinde olsam bu oğlana bir çizgi çekerim, bugün sevgili modundasınız yarın işler ciddiye bindiği zaman her şekilde öncelik onların olduğunda çok sıkıntı yaşarsın.
Bu sene mi cikmis bu totem?Gelmesini istemiyorum zaten. Şu an telefonda 14 cevapsız arama, 8 mesaj var. Bakmıyorum, telefonu da uçak moduna aldım.
Aynen katılıyorum size. Gitsin babacığının dizinin dibinde otursun, lades kemiği tutuştursunlar hatta.
Aylar öncesinden planlıydı ya benimki de son dakika işi değil. Ailesinden sevgi görmeden yetişen bir çocuk, 1 yaşında terk edilmiş falan. Şimdi ailesinden en ufak ilgi görünce fabrika ayarlarına dönüyor, ne yapacağım bilmiyorum cidden.
Zaten gelmesin -ki şimdi ben böyle yapıyorum diye ailesini ekmeye çalışacak, "Bak senin için geliyorum" falan. Cidden istemiyorum.
Söyledim. Yok, babası tüm çocuklarıyla bir arada yeni yıla girmek istiyormuş totem motem uğur muğur zırvaladı bir şeyler. Artık suratına kapattım çünkü daha fazla dinleseydim okkalı bir küfür sallardım kendimi tutamayıp.
ahhaaa noop cok guldum bu yorumuna
benim italyada gercekten yildirim askina tutulmuslugum var
ah anilar ah genclik
astoria ablalarini dinle , tatilin keyfini cikar
Rusya ya gidiyormuş yavhiç içi geçmiş bu ast ın
Niye canım gidin Rusya'ya Rus kadınlarının burda Türk erkeklerinden gördüğü ilginin aynısını orda Rus erkekleri tarafından görürsünüz. Abartmıyorum esmerleri beğeniyorlar onlar da eheheRusya ya gidiyormuş yav
İçi geçmeyen insanın bile içini geçirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?