Çok bozuldum

Ailesi seni tanıyor ilişkinizi biliyor hatırladığım kadarıyla evine yemeğe de geldiler.
Sevgilinin ve ailesinin davranışını çok itici buldum.
Önceden birde görümceyle ilgili sorun olmamış mıydı?
O zaman sevgilinin duruşunda tavrında skıntı vardı.
İki mevzu da aile ile ilgili ikisinde de bozulan taraf sensin.
İyi düşün derim.
Astoria

Haksizsiniz!
Önce ailesi!!! Evli değilsiniz nişanlı değilsiniz, ne bu aileye zıtlık?

5 günlük seyahat için mi bu vedalaşma isteği
Sürekli ölüm var kalım var demişsin, ölüm burada da olabilir Allah korusun
Basit bir seyahati fazla büyütmüşsün sanki

5 günlük seyahat için mi bu vedalaşma isteği
Sürekli ölüm var kalım var demişsin, ölüm burada da olabilir Allah korusun
Basit bir seyahati fazla büyütmüşsün sanki
Totel de 1 ay gibi bir süre görüşemiyeceklermiş.
Konu sahibini asıl üzen önceden yapılmış bir plana son anda uğrarım demesi

Ben olsam "hii dogru ilk sana ugrarim o zaman" demesine bozulurdum.
"Hayatim durum boyle. Sana pazar sabah geliyim gunduzu beraber gecirelim, aksam gideyim" deseydi bozulmazdim

Sadece yılbaşı kutlaması gibi bakamadım olaya
Aile fazlaca dominant belli
Yerinde olsam bu oğlana bir çizgi çekerim, bugün sevgili modundasınız yarın işler ciddiye bindiği zaman her şekilde öncelik onların olduğunda çok sıkıntı yaşarsın.

Bozulmakta haklisin, kendi açımdan düşündüm ve hak verdim..
Plan program bozulmasina cok sinirlenirim, elde olmayan durumlarin dışında.. Hele son dakika..
Hem orda yemeğini yiyip sizlerin yanina gelmesi daha mantikliydi bence ama "aa dogru senin de parti vardi, once bi ugrarim yaniniza, ordan gecerim madem" tavrı yanlış..
Insan arada kalabilir, iki tarafin da gönlünü etmek isteyebilir ama bu durumda yaklaşımda sıkıntı var..

Aile dominant, cocuk da hemen itaate hazır.. Aile kirilmasin elbet ama evlilik oldugu zaman başını hic alamiyorsun iste dominant ve kendini surekli önde gormek isteyen ailelerden..

Bencede haklısınız bozulmakla
Yıllarca ailesiyle kutlamış zaten çocuklugundan beri ve hayatında bi kız var yeter büyümüş artık bırakın dimi

Bu sene mi cikmis bu totem?
Sen plan yaparken ve o da söz verirken nerdeymis yılbaşı geleneği?
Gazlamak istemiyorum ama gercekten rahatsiz edici..

Senin yerinde olsam, sevgilimi annesinin evine tika basa tok gönderirdim. Ailesi mesajı alır o zaman

Ben bozulurdum ve "gemilere" benzin dökerdim. Asla uğramasına izin vermezdim... sen tren istasyonu degilsin.. şöyle bi uğrasin.

Kac yaşında erkek arkadaşın?

Bak canim, burda 1000000lerce aileci erkek diye konu aciliyor sende azcik kendine pay cikart bu konulardan. Sevgilin şimdi ailesine bir laf diyemiyorsa evlendikden sonra seni ikinci değil 5inci poziyosna yerleştirir..

Tamam size ayıp ama aile bağlarını kazanmaya çalışıyor olabilir. 1 yaşında terk edilmiş birisi olarak ailesinin ilgisine ihtiyacı vardır belki. Ben ona da hak verdim, üzüldüm de.

Rusya ya gidiyormuş yav
İçi geçmeyen insanın bile içini geçirir
Niye canım gidin Rusya'ya Rus kadınlarının burda Türk erkeklerinden gördüğü ilginin aynısını orda Rus erkekleri tarafından görürsünüz. Abartmıyorum esmerleri beğeniyorlar onlar da ehehe hoş bence Ukraynalı erkekler onlardan daha yakışıklı

Adam hem seninle olucak o gece hemde ailesile yani iki tarafinda gonlunu yapiyor ortada olan adama oluyor. . Ağaç kavugundan cikmadi o adam hatirlatiyorum aileside var sevgilisi oldugu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…