Çok bozuldum

Babası eserekli, durup durup ortaya yeni gelenekler atan tarzda biri mi? Yoksa böyle bir aile gelenekleri var da son dakikaya kadar erkek arkadaşının aklına gelmedi mi?

Ben yerinde olsam angarya savarcasına bana uğramasını kabul etmem. Ekecekse tam eksin bende ona göre tavrımı koyayım sonra o düşünsün nasıl telafi edeceğini isterim ama bunun çok olgun bir tavır olmadığını kabul ediyorum.

tamam bunu söylerdin de niye?
ona duyduğun saygıdan mı, sevgiden aşktan mı, ailenle olmak yerine onunla olmayı tercih edeceğinden mi yoksa önceden söz verdiğin için mi?

Saygımdan, haliyle saygımdan dolayı söz verdiğim için sözümü tutmam gerektiğinden, sevgimden... Ailemle olmayı da elbette isterim ama sevgilim yurtdışına gidecekse ve yılbaşı harici 1 aya yakın bir süre görüşemeyeceksek bu seferlik ailemi geri plana atabilirdim. Ailemle yaşıyorum sonuçta ama sevgilimi her an göremiyorum.

Sevgilinize de acıdım bir yandan... annesizlik, babadan ilgi yok, anne üvey. Yine de çözüm öyle basit ki. Baba günler öncesinden astoria'ya söz verdim ortada bırakırsam erkekliğime sığmaz. Babası da diyecek ki haklısın bal oğlum şeker oğlum çağır astoria da gelsin hindimizi keselim sonra siz aranızda eğlenin. Hepsi bu kadar basit

Ailesiyle toplamda 2 kez karşılaştım. Birinde ayak üstüydü, bir diğerinde hep birlikte dışarıda yemek yedik. Babası biraz patavatsız bir adam ama aile gelenekleri olup olmadığını bilecek kadar tanımıyorum ailesini.

hah işte hikayedeki eksik bu
zira normal olanı bu.

Onu söyledi sağ olsun yani lütuf gibi, o kadar hazırlık yapmışım gecenin 10'unda beyefendi ben gelemeyeceğim de istersen sen kardeşini alıp gel falan diyor. Yeni yılı açıkçası "nemrut" bir yılbaşı ortamında kutlamak yerine arkadaşlarımla gülüp eğlenerek kutlamayı tercih ederim. Bir kere ailesiyle dışarıda yemek yedim, babası çok patavatsız, densiz densiz konuşan biri. Ablasıyla biri erkek arkadaşımla birlikte, biri de ailecek olmak üzere iki kez görüştük. Ablası benden nefret ediyor, çevremizde birileri olmadıkça suratıma bile bakmıyor. Beni bir tür "küçük kardeşini elinden almaya çalışan rakip" gibi görüyor sanırım.

Ben de bozulurdum herhalde.

Normal bir zaman olsa, bir ay görüşmesek hani şartlar öyle gerektirse sorun etmezdim sevgiliyken ne de olsa bilirim ayağım taşa çarpsa, alo desem yanıma gelebilirdi ama yurtdışı bu, öyle ha deyince gidilmez de. O yüzden son fırsatını -ki siz bir de özenmiş, veda etmek için organizasyon yapmışsımız- "yeaa bi uğrarım sana" diyerek geçiştiremezdi. Geçiştirmeye çalışan sonuçlarına da katlanmalı bence

Hayırlısı olsun ne diyeyim. Aile sevmiş sevmemiş çok takma. Ben senin sevgilindeki zayıflığı sevmedim. Erkek yumruğu masaya vurur şu kişiyi alıcam der biter. Gerisi tinnn...ama seninki diyebilecek mi bakalım. Tek tek aile bireylerinin gönlü yapılması gerekiyorsa yolun uzun.

Kesinlikle katılıyorum. :)

Ailesiyle yemek yediğimizde çok çırpındı yemeğin iyi geçmesi için. Ama sonrasını ben de bilemiyorum. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, umarım hayırlı olan olur. Çok yoruyor beni bunlar.

Amaan boşver sonuçta o finaller öncesinde kafasını dağıtabileceği bir fırsatı hergünkü evinde kalabilmek için tepmiş oldu. Sen sevdiklerinle güzel bir akşam geçirip ardından seyahate çıkıyorsun. Her türlü karlı konumda olan sensin burada. Yolculuk nereye?

Yalnız yılbaşı kutlamak kültürümüzde yok. ahahahs şaka şaka
Bence bu kişiyle evlilik düşünüyorsanız iki kere düşünün. Ya ailesine söz geçiremiyor ya çok umursamaz. İkisi de evlilikte zor. Siz haklısınız valla bozulmakta. Gıcık.

Evlenince de aileler çok karışıyor. Karışma değil de benim kv kumandanın pili bitse, pil taktırmaya eşimi çağırır. Hep içli dışlıyiz. Kv tam seninkinin babası gibi patavatsizdir. Hatta bildiğin bunamis malesef. Topluluk içinde bizi rezil ediyor dışarı pek çıkaramıyoruz. Sokaktaki insanlarla, taksicilerle, marketcilerle dalaşıyor. Ogluna bana ters konusuyor. Sacma konusuyor. Başta çok cekinmistim nasıl olacak bu kv ile diye. Ama işte oluyor. Oğlunu sevince anasını babasını da seviyorsun bir şekilde. Sevgilin sevgisini kanitlayabilirse, sen de sevdiğine emin olursan ailesine çok aldırma. Onun davranışlarına odaklan

düşünebilecek kafada değilse de sorun, düşünebilecek kafada olduğu halde uygulayamıyorsa da sorun..
seviyorsun anlıyorum ama mutsuz olursun bu çocukla..

Gittiği yere kadar o zaman da ne diyeyim. Ama şu an çok üzgünüm, gözüme uyku girmedi.

Yani ikinci planda olduğumu bu kadar yüzüme vurmasaydı keşke. "Ailesi tabi birinci planda olacak" diyenler olabilir evet ama ben de onun ailesi sayılırım ayrıca yılbaşında güzel bir gün geçiremezsek 1 aya yakın görüşemeyeceğiz tekrar. Babanla etini hindini ye çok meraklıysan gece gel. Totem motem bir sürü salak şey zırvaladı. Ya ailesini benden baya önde tutuyor ya da dolduran birileri var. Yolculuk Rusya bu arada. :)

Şu anda sinirden hiçbir şey düşünemiyorum vallahi.

Ayy kolaylıklar dilerim, işiniz zor. İşte ben şu an fragmana bakıyorum bakalım filmi beğenirsem sinemaya gireceğim. Ama şu sıralar pek beğenemiyor gibiyim bakalım. Umarım beni yanıltır.

Bozulurdum.
Önce "gelmeyeceğim" demiş. Bu şu demek, sen yurt dışına gitmeden önce seni görmeyeceğim. Araya 1 ay zaman girecek.
Yoksa tabi ki yıl başı kiminle kutlandı, herkesin gönlü yapıldı mı mesele bu değil. Arkadaş sonradan "Hazırlık mı yaptın, tamam o zaman." Demiş.
Burada hazırlığa istinaden gidip gönül alma imajından çok, seni görmezsem olmaz imajı çizmeliydi. Yine herkesin gönlünü yapardı. Bence kırılmakta haklısınız.

Tavsiyem, ailesiyle geçireceği zamana olan anlayışınızı dile getirip oradan bir sıyrılıp, sizi kıran durumu paylaşmanız. Çünkü içinizde kalmasın. Açıklasın, içinizde kırıklık kalmasın. Çözülmeyecek bir problem değil :) bence biraz da tipik erkek hareketi, düşünmeden konuşma, ifade edememe.. :)

Sevgili kv klasik kvlik yapiyor. Baba falan hikaye annesi baski yapmistir azcik da duygu sömürüsü! Aman oglum zaten evlenicen ilerde hep onunla olacaksin. Hizim surda beraer kutlayacagimiz kac yilimiz kaldi seklinde cumlelerle sevgili oglusunu kafalayivermis. Seninki de biraz safca ve yufka yurekliyse cilekes anasina kiyamamistir.

Benzer seyleri dusundum ama kiyamamak mi yoksa cok konusup adamin icini sisirip yeter sussunlar modu mu?
Ailesi simdiden oflumuzdan kopartamaz buna izin vermeyiz modu mu karar veremedim

Evli olmadiklari icin istedikleri yerde istedikleri kisiyle kutlayabilirler bunda darilicak kizicak pozisyon yok ama burda yilbasi ve yolculuk var

Sirf bununicin yaninda olmaliydi

yurtdışına çıkacağım gideceğim deyince ben upuzun bir süre sandım, 5 gün :)
Ama farketmez, hiç gitmeyecek olsan da farketmez. Saygısızlık yapmış.
Verdiği sözü önemsememesine bozulurdum ben de olsam.
Sana söylerken hani yanında olmak istediğini daha çok hissettirse, aalında ilk tercihinin sen olduğunu bilsen bu kadar sıkılmazdı canın...
Bence hiç kendini ailesi şöyle, ablası böyle diye doldurma. Hele ki ilişkin gelecek vaad ediyorsa.
Kocaman adam.
Babasına bu yıl yemekten sonra arkadaşlarla olacağım diyebilirdi.
Hele de söz vermişken. Burnundan getir de en azından sözünü tutmayı yada tutabileceği sözü vermeyi öğrensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…