- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
Bık bık ne demek ya ailesi onlar onun ve senin icin üzgünüm ama evet senden daha değerli ve kiymetliler bunu kabul et! Sen sevgisisin karısı falan olunca ailesi olursun şuan değilsin yaşlılarmış bık bık diyosun ya sende yaşlanınca evladın olursa sana da onlar öyle der ayrica yaptigin yorumlarda da salak seyler zirvaliyor demissin sevgilin icin sen hayatinda ki adam için böyle konuş saygıyı hice say sonra öncelik bekle bekle bekle empati mempati zoraki sempatiiiiii bık bık bye.Herkese merhaba, elimden geldiğince kısa özet geçeceğim.
31 Aralık'ta evimde minik bir davet veriyorum, hem yeni seneyi iyi dileklerle karşılamak hem de 1 hafta sonra yurt dışına gittiğim için küçük bir veda kutlaması gibi. (Döneceğim Türkiye'ye ama yine de vedalaşıyoruz ehehe) Birkaç yakın arkadaşım, kız kardeşim, erkek arkadaşım falan olacaktık. Her hazırlığımı yaptım, evi falan ayarladım. Şurada kaldı 2 gün, erkek arkadaşım beni arayıp çok uzun kalamayacağını, babasının hindi falan aldığını, ailecek kutlama yapmaya çok "heveslendiklerini" falan söyledi. Tamam olabilir ama ailesi benim de hazırlık yaptığımı ve gideceğimi biliyor. Erkek arkadaşım "İlk sana gelirim sonra oraya geçerim" diyor. Babası yeni yılı oğluşuyla kutlamak istiyormuş. Ben de 1 hafta sonra ülke dışına çıkıyorum, onun da finalleri falanı filanı derken 1 aya yakın görüşemeyeceğiz eğer yeni yılda görüşemezsek. Bozulmakta haksız mıyım şimdi? Cidden moralim bozuk, cümleleri de tam toparlayamadım. Eksik bıraktığım ya da anlayamadığınız bir yer olursa sorun lütfen. Şimdiden teşekkür ederim cevaplayacaklara.
Not: Son dakika haber verdi ve "Babam hindi almış yieeaa şimdi beni de yanlarında istiyorlar ben gelemeyeceğim" dedi. "E benim yaptığım hazırlık ne olacak" deyince, "Hıı doğru sana uğrarım önce o zaman sonra bizimkilere giderim" dedi. Sırf yeni yıl değil, yurtdışına gidiyorum, ne olur ne olmaz ölüm var kalım var. İnsan bir vedalaşmak istemez mi en azından, bozulduğum bu oldu daha çok. Zaten her sene ailesiyle kutluyor, bir gününü de bana ayırabilir. Neymiş babası çok bozulurmuş, yaşlılarmış onlar bik bik.
Amin teşekkürler. Aynen fragman film hakkında ipucu verir. Hele ablanın soğukluğu çok iticiymis. Sanki kardeşini yiyecekler. Erkekler neyse de, kadının kadına yaptığını kimse yapmazAyy kolaylıklar dilerim, işiniz zor. İşte ben şu an fragmana bakıyorum bakalım filmi beğenirsem sinemaya gireceğim. Ama şu sıralar pek beğenemiyor gibiyim bakalım. Umarım beni yanıltır.
ahhaaa noop cok guldum bu yorumunaazıcık hayal gücünü kullan film falanda mı seyretmiyon :))
yıldırım aşkı diye birşey var.
inşallah italyaya gidiyorsundur:)
Bık bık ne demek ya ailesi onlar onun ve senin icin üzgünüm ama evet senden daha değerli ve kiymetliler bunu kabul et! Sen sevgisisin karısı falan olunca ailesi olursun şuan değilsin yaşlılarmış bık bık diyosun ya sende yaşlanınca evladın olursa sana da onlar öyle der ayrica yaptigin yorumlarda da salak seyler zirvaliyor demissin sevgilin icin sen hayatinda ki adam için böyle konuş saygıyı hice say sonra öncelik bekle bekle bekle empati mempati zoraki sempatiiiiii bık bık bye.
Canını sıkacak bir durum yok, ne güzel her iki tarafında gönlünü etme derdinde. Senin yanına gelmemezlik yapmayacaksın, sizde üzülmeyin o günün tadını çıkarın. Heranınız her dk önemli olarak düşünün.Herkese merhaba, elimden geldiğince kısa özet geçeceğim.
31 Aralık'ta evimde minik bir davet veriyorum, hem yeni seneyi iyi dileklerle karşılamak hem de 1 hafta sonra yurt dışına gittiğim için küçük bir veda kutlaması gibi. (Döneceğim Türkiye'ye ama yine de vedalaşıyoruz ehehe) Birkaç yakın arkadaşım, kız kardeşim, erkek arkadaşım falan olacaktık. Her hazırlığımı yaptım, evi falan ayarladım. Şurada kaldı 2 gün, erkek arkadaşım beni arayıp çok uzun kalamayacağını, babasının hindi falan aldığını, ailecek kutlama yapmaya çok "heveslendiklerini" falan söyledi. Tamam olabilir ama ailesi benim de hazırlık yaptığımı ve gideceğimi biliyor. Erkek arkadaşım "İlk sana gelirim sonra oraya geçerim" diyor. Babası yeni yılı oğluşuyla kutlamak istiyormuş. Ben de 1 hafta sonra ülke dışına çıkıyorum, onun da finalleri falanı filanı derken 1 aya yakın görüşemeyeceğiz eğer yeni yılda görüşemezsek. Bozulmakta haksız mıyım şimdi? Cidden moralim bozuk, cümleleri de tam toparlayamadım. Eksik bıraktığım ya da anlayamadığınız bir yer olursa sorun lütfen. Şimdiden teşekkür ederim cevaplayacaklara.
Not: Son dakika haber verdi ve "Babam hindi almış yieeaa şimdi beni de yanlarında istiyorlar ben gelemeyeceğim" dedi. "E benim yaptığım hazırlık ne olacak" deyince, "Hıı doğru sana uğrarım önce o zaman sonra bizimkilere giderim" dedi. Sırf yeni yıl değil, yurtdışına gidiyorum, ne olur ne olmaz ölüm var kalım var. İnsan bir vedalaşmak istemez mi en azından, bozulduğum bu oldu daha çok. Zaten her sene ailesiyle kutluyor, bir gününü de bana ayırabilir. Neymiş babası çok bozulurmuş, yaşlılarmış onlar bik bik.
Hayır sonra da adı "Ben uğradım sana" oluyor ama lütuf minnet yapılacak bir şey değil ki bu. Ailen de bu seferlik ikinci planda olsa ölmezler sanırım, 40 yılda bir. Benimle aynı evde kalsa yemin ederim git ailenle geçir hatta birlikte gidelim orada geçirelim falan derdim. Yani yine de haksız bulunuyorum bilemedim.
damdan sadece anne baba ve ablasi varmis , babasi oglan hindi sevmiyo diye ona kirmizi et almis , oglan da babam benim icin hazirlik yapti gitmemezlik yapamam demis9 sayfayı okuyamadım da ailesi ilk defa mı hindi alıyormuş
Bir de ailesi denilen geniş katılımlı mı yoksa üçü mü
Yani evli kardeşler kuzenler vs falan da var mı
Sevgilisiyle dememek için baskı yapmışlardır buraya gel diye eğer kalabalık ise
Senin planın aşamasında var ise yani önceden biliyorsa ayıp olmuş evet hatta onun da senin partinin bir ucundan tutması ne bileyim içecek çerez vs bir şey benden demesi hatta hatta eve gelip yardım etmesi lazımdı
Bu aşamada sıkma canını olmuş artık
ahhaa damdan yaKız az ayıplı yorum olacak kusura bakma
Bu ailecik oğlanı özellikle gece göndermiyor olmasın
Yani git gel vakitlice evine, gece 12 de geri sayım yapacağız vs ile gece seninle kalıp bir şeyler yapmasını mı engelliyor acaba
Ben geceyi birlikte sonlandırmak istediğini düşünüyorum konu sahibinin ondan bu bozulmalar.Bence bozulcak bir durum yok.
Sonucta ilk size ugrayacak sonra ailesinin de gonlunu yapacak.
ahhaa damdan ya
ayol kiz zaten yanliz yasiyor , ailesi biliyodur cocugun ona gidip geldigini , illa yilbasi gecesi mi olur o isler
alla alla cok enteresanmis senin esin ailesi de :)Ne bileyim bence olağan da ailelerin var böyle cinslikleri
Biz eşimle birlikte yaşıyoruz bir sene kurban Bayram'ı ve yeni yıl aynı güne geldi
Bayram diye gittik hatta kv'ler kurban da kesmişlerdi yardım falan ettik
Neyse akşama doğru Kp viskiyi aldı ikram ediyor yok içmesinler bu gece moduna girdi Kv
Her zaman içki içeriz evlerinde de var ikram ediyor
Yılbaşında içmeyin tüm yıl içersiniz gibi garip bir gerekçe
10 yıl sonra geçen sene de onlarda yiyip içtik gidelim dedik görümcem eşi vs ile birlikte yine başladı içki içmeyin bu gece diye
Acaba onlar da bu gece diye birşeylere mi takıyor dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?