Çok bozuldum

cileklilink

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2023
359
841
18
Selam kızlar. Bugün erkek arkadasima çok sevdiği katmer poğaçadan yaptim. Normalde öyle bir şeyler yapıp verme huyum yoktur. İş yerinde zorlu bir gün geçirdiği için mutlu olsun dedim içimden geldi. Neyse iş çıkışı verdim teşekkür bile etmedi. Hadi o anlik havada kalmış oldugunu varsayiyorum çünkü anında pogacayla ilgili bir şeyden bahsetmeye basladik. Neyse ayrildik o eve geçince yiyecekti. Ama sonrasında da ne bir eline sağlık ne bir yedim güzel olmuş/kotu olmuş vs hiçbir tepki yok. Çok bozuldum. Abartıyor muyum?

Sordun mu, nasıl olmuş, beğendin mi, diye?

Hayır bence abartmıyorsunuz sanırım ben olsam ben de biraz bozulurdum. Ama çok yoğun ve yorgunsa unutmuş olma ihtimali de var. Bence siz mesaj atın yedin mi poğoçaları diye :)

Ben kasıtlı yaptığını zannetmiyorum insan teşekkür eder yani nolursa olsun. Aklına gelmemiş olabilir sen konuyu açıp sorabilirsin beğendin mi falan diye

Erkeklerin beyni bizimki gibi değil, biz olsak cenazemize yemek getirseler tabuttan kalkar teşekkür ederiz, kafası bozuk olduğu içindir. Takma bence, trip kötü birşey. Şöyle düşün evlenince de her yemekten sonra teşekkür etmeyecek nasıl olsa ☺

Dogum gununde hediye aldığımda da etmemişti. (O zaman takilmamiştim) Genel olarak teşekkür etme huyu yok galiba parcalarini şuan birleştiriyorum
Düşüncesiz demekki. teşekkür bir nezakettir ne kadar üzgün sıkkın olursa olsun eline sağlık teşekkürler demek zor olmamalı. düşüncesiz olmasına bence büyük eksi. Bugün teşekkür etmez yarın başka başka şeyler çıkar

Kesinlikle katılıyorum bir de nezakete ekstra önem veren biriyimdir

Zıkkım ye bundan sonra diyin o kadar yapmisimds çok beklersin artık diyi.

Tek bir olayda teşekkür etmediyse onemseme ama başka olaylarda da teşekkür etmediyse o zaman bil ki çok bencil biri ile birliktesin ve bu bencilliği senden gizliyor.Bu sana işaret olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…