Çok bozuldum

Babamın kuzeni birkeresinde baklava yapıp getirdi bize bayramda.Gelen az oldu babamla ikimiz vardık işyerine götürdüm bir tepsi baklavayı ki.Kimse teşekkür bile etmedi.İnsanlar haketmiyor.
Çok ilginç ya halk olarak nezaketsiziz galiba biraz
Teşekkür etmek, özür dilemek vs güzel şeyler aslında

Yani seviyorsan ve başka kötü huyları yoksa Bi konuş. Senin için teşekkür etmenin nezaketini önemli olduğunu, düzelmesini vs.

Zıkkım yesin. Begenmemiştir kesin

12 yıllık evliyim her yemekten sonra eşim teşekkür eder.Eden ediyor demek ki.
Benimki de ediyor teşekkür 6 yıllık evliyim bende, ama bazen etmiyor, canı sıkkın oluyor kafası bozuk oluyor ya da kafası birşey ile meşgul oluyor ( ticaret) ben anlıyorum ruhsal olarak beyninin içindekiyle konuşuyor. Bu onu kötü yapmaz . Normal zamana bakıyorum bende o an tartışma yaratmanın ya da can sıkmanın alemi yok.. Ama flört döneminde tabiki genellikle erkekler daha bi farklı oluyolar. Bu kızımızın ki biraz hödük ellam zaar

Nasil sormadan durabildin bu saate kadar
Esim yemekten sonra eline saglik der ama bazen de unutur
Bende o eline saglik diyene kadar yuzune bakip "afiyet olsun" derim
Sonra hee eline saglik hayatim, dedim saniyorum ben ya k.bakma falan der
Dus aldigimda da bazen bakarim telefonla oynar farketmez
Sagol canim diye dolasirim evde sihhatler olsun diyecek oyle suscam

Ben olsam direk bi teşekkür yokmu derim o an.
Hadi o an demedim aynı akşamına kesin sorarım.
Okadar emek vermişsin sonuçta.
Genel anlamda nasıl? Sana karşı düşüncelimidir incemidir?

Adam genel olarak nezaketsizse, yemek icin bile tesekkur etmemisse ki yemek erkeklerin can evidir, cok da yaninda durmaktan keyif alinacak bi tip degil anlasilan. Tesekkur etmeyi bilmeyen adamlarin evlerinin ici neye benziyor az cok tahmin edebiliyorum. Gelecekte zorlanirsniz bu bi karakter cunku. Genele vurun bu konuyu. Nezaketsiz olusuyla alakali kac yerde caniniz sikildi dusunun

Sevgililerinize "anne görevleri" yapmayın.
Ben de yaptım gençliğimde.
Hem kıymet bilmiyorlar, hem de bir süre sonra bizim fazla "vericiliğimizden" dengeler bozuluyor.
Bırakın o size bir şeyler versin.

O size böyle şeyler yapıyor mu? Bir arkadasim aklıma geldi, kıza sevgilisi yemek fotoğrafı gönderiyormuş bunu yap diye. Toplum kadınların erkeğe yemek yapması fikrini aşılıyor erkeklere zaten. Siz de koşa koşa bir şeyler yapınca yapmanız gereken şeyi yaptığınızı düşünmüştür, keşke yapmasaydınız.

ağzınla sor canı sıkkınsa akıl edememiş olabilir erkekler birazcık odundur

Morali bozukmuş bu yüzden aklına bile gelmemiştir. Valla benim moralim bozuk olunca dünyam başıma yıkılmış gibi geliyor hiçbir şeye adapte olamıyorum

Başka seylerde de boyle mi. Sordun mu nasil olmuş vs diyerek

Başka seylerde de boyle mi. Sordun mu nasil olmuş vs diyerek
Başka seylerde boyle degil, teşekkür etme sıkıntısı var, sadece bana değil genel olarak herkese. Bazen eder bazense hiç umursamaz
Hala sormadim nasil olmus vs diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…