cok bunaldim artik hayattan biktim

keskelerveben

bittercikolatam
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
1.074
954
53
Sadece anlatmak biraz olsun anlatarak rahatlamak icin yaziyorum .. ben 23 yasindayim 2.5 yasinda bir kizim var esim isi dolayisiyla aksam 10 dan once eve gelemiyor cok sukur durumumuz gayet iyi maddi acidan bir sikintimiz yok annemin kendine ait bir is yeri var kendisi terzi dukkani acali yaklasik 2 sene oldu ve iki senedir annemin evinin temizligini yemegini ben yapiyorum evim cok yakin degil uzakta degil aksam oluncada yemegimi kaba koyuyorum esim eve gelene kadar babam arabayla evime goturuyor ama dedigim gibi 2 senedir bu tempo rutin dewam ediyor gidemedigim zaman kendi evimde yapiyorum yemegi babam is cikisi gelip aliyor benden inanmazsiniz belki ama cikardiklari corabi bile birakiyorlar oldugu gibi ben gitmezsem evi supurmuyorlar bir gidiyorum annemlere ev darmadagin kizim zaten yaramaz cok yoruluyorum bide evime geliyorum kendi eviminde temizligi var cok yoruluyorum esimle evleneli 4 sene olucak 4 senede beraber gecirdigimiz zaman sayilidir ya 2 ya 3 ben artik kendimi anlatmaktan ne hissettiklerimi anlatmaktan cok yoruldum boguluyorum artik ev annemler ev köy cok skildim pazar gunleride yaz kis esimin koyundeyiz degisik hicbirsey yapmiyoruz kendime zaman ayiramiyorum hep kendimi geri planda tutmaktan cok sikildim bazen yeterrrr deyip bagira bagira aglamak geliyor icimden esimle evlenmeden once boyle degildim cok sosyal bir insandim ama evlendikten sonra ki hayatim artik beni cok bunaltmaya basladi esimden ne guzel bir soz guzel sozude birakin insan aksam eve gelince bir cift laf etmez mi zaten 10 da geliyorsun eve yok etmiyor gezmez bi yere gitmez evde otur otur otur sıkildim sıkildim sıkildim cok sıkildim cokkkk

Annenizin işini hergün yapmak zorunda değilsiniz. haftada da bir gün yardım amaçlı gidin. sonuçta sizinde bir eviniz ve sorumluluğunuz var. eşinizlede sizinle ilgilenmesi konusunda buraya anlattığınız gibi anlatın.

Ah kıyamam işin zormuş arkadaşım.
Annenin evine gitmeyi bırakmalısın öncelikle.
Çalışıyor gibi gereksizce bir yorgunluk bence.
Annenler kendi başının çaresine baksınlar, sana da yazık.
Pazar günkü köy muhabbetini de eşinle konuş, onunla evde de olsa başbaşa olmak istediğini söyle bence.

Annenizin işini hergün yapmak zorunda değilsiniz. haftada da bir gün yardım amaçlı gidin. sonuçta sizinde bir eviniz ve sorumluluğunuz var. eşinizlede sizinle ilgilenmesi konusunda buraya anlattığınız gibi anlatın.
Anlatiyorum hemde yillardir ama duzelen birsey yok benim istegim anormalmis herkesin hayati boyleymis oyle diyor inanin hicbir yere gitmiyor beraber zorla bir alisverise gitsek burnumdan getiriyor anneme gelince gitmesem ariyor gelmeyecek misin diye soruyor hayir diyemiyorum kolunda cok yordugu icin agri basladi o yuzden diyemiyorum hayir kirilir diye korkuyorum

Ah kıyamam işin zormuş arkadaşım.
Annenin evine gitmeyi bırakmalısın öncelikle.
Çalışıyor gibi gereksizce bir yorgunluk bence.
Annenler kendi başının çaresine baksınlar, sana da yazık.
Pazar günkü köy muhabbetini de eşinle konuş, onunla evde de olsa başbaşa olmak istediğini söyle bence.
Evet ama ben anneme hayir diyemiyorum kirilir diye cok korkuyorum uzmek istemiyorum onu ama boylede ben cok yoruldum artik hergun hergun kizimla ayri ugras annemlere git ayri ugras eve gel yine ugras esim desen ne konusur ne beraber vakit geciririz ne dusuneyim bilmiyorum

Annenizde de kabahat var.Size nasıl kıyıyor 2 yaşındaki çocukla yemek temizlik yaptırıyor.Çalışıyorsa yardımcı tutsun.

Sizede yazık. Köyede hiç değilse 1 hafta gidin 1 hafta gitmryin.

Bunları hem annenizle hem eşinizle konuşun.

Özür dileyerek bir atasözünü hatırlatmak istiyorum. Sen eşşek olunca semer vuran çok olurmuş

Bugun kendini boyle yipratirsan yarin oburgun hic halin hevesin kalmaz ,
Durum tavir gibi algilanmasin mevsim gecisi zaten grip oldum cok hastayim de bir hafta gitme ,kendi baslarinin caresine baksinlar ,
Ondan sonrada yemeklerini 2 gunluk yap ,ptesi gelsin baban alsin ,
Carsamba ve cuma yap ,
Kendi camasirlarini kendileri makineye atsinlar sende sadece 1 gun evlerine git ,
Supur yil camasir as,yemek yap ,mesela sadece carsamba git ,
Gunduz kendine arkadas edin ,cocugunla vakit gecir ,komsdu edin,kursa git

Evet ama ben anneme hayir diyemiyorum kirilir diye cok korkuyorum uzmek istemiyorum onu ama boylede ben cok yoruldum artik hergun hergun kizimla ayri ugras annemlere git ayri ugras eve gel yine ugras esim desen ne konusur ne beraber vakit geciririz ne dusuneyim bilmiyorum
Annen niye kırılsın ki?
Açıkça "yetişemiyorum, yoruluyorum" dersin hatta kolum çok ağrıyor, doktora gittim doktor yatmamı istedi, dersen hem annen gerçekleri farkeder, hem de köye gitmemen için bahane olur.

Anne evine gitmeyi birakmaniz lazım. Kendisi halletsin bir şekilde. Arada bir akşam yemegine cagirirsiniz yeter. Hergun hergun ne yemeği. Ayarlasin kendisini ona gore.

temizlıkcı tutsunlar

Sen annnein yemgini temizligini bu kadarozveri ile yapiyorsun o sana ne yapıyor? Yorum degil cevap bekliyorum? Aylik bu kadar maas kızım senin hakkin bana destek oldugun icin falandiyor mu yoksa sadece acindiriyor mu yasliyim kizim ben falan bir tesekkurle mi gecistiriyor? Kendini herkese adamişsın sen cocugun kocan neyse de annneler ne iş?

Annene sinir oldum. Evli çocuklu kadindan hizmet yardim bekliyor valla. terzi bi ablam var masallah her işe yetiyor. ev, is, cocuk. Annene bir dur de.

Annen niye kırılsın ki?
Açıkça "yetişemiyorum, yoruluyorum" dersin hatta kolum çok ağrıyor, doktora gittim doktor yatmamı istedi, dersen hem annen gerçekleri farkeder, hem de köye gitmemen için bahane olur.
Kirilmaz mi gercekten anlatsam bunaldim artik desem kimse anlamiyor esim bari anlasin beni hissettiklerimi istiyorum o da ayni evde kaldigim zaman (ki cok nadirdir anneme gittigim icin )sabah kalk evi toparla yemek yap kizim sıkilmasin diye hava iyiyse parka goturuyorum iyi degilse evde oynuyorum bir saate yakin aksam 10 a kadar cizgi film kanali sonra esim gelir yemk hazrla kizimi uyut sofrayi topla esim oturr tv izler sonra yatar bsey sorsam cvp bile vermez herkes icin hayalet gibiyim isimi gorsun yeter kimsenin umrunda degilim cok kotuyum kendimi cok degersz hissediyorum kimse beni umursamiyor

Sen annnein yemgini temizligini bu kadarozveri ile yapiyorsun o sana ne yapıyor? Yorum degil cevap bekliyorum? Aylik bu kadar maas kızım senin hakkin bana destek oldugun icin falandiyor mu yoksa sadece acindiriyor mu yasliyim kizim ben falan bir tesekkurle mi gecistiriyor? Kendini herkese adamişsın sen cocugun kocan neyse de annneler ne iş?
Dua ediyor

Amin amin. Afferin annnene sen de ilerde annnen gibi ol bak marifetli uyanik kadin. Calisan kadinlar evlerine nasilbakiyor sen boş mu oturuyorsun tum gun? Bu yaslilar da yaslandikca iyice bencillesiyor wallaha. Az yesinde hizmetci tutsun sözü bundan soylenmis bosuna degil.

çok üzüldüm arkadaşım.. rabbim sana kolaylıklar versin. Ama sen bu gidişe dur demedikçe kimse de demicek bunu bil.

yardım et ama hafta bir siz alıştırmışsınız tabıkı corabını kaldırmazlar. haftada bir yada ıkı hafada bır yeterlı. eşinlede konuş evlılıgın cok monoton
Esimle konusuyorum ama sadece dinliyor baska hicbirsey yok ben konusmaktan biktim akliniza gelemeycek kdar knustum defalrca defalarca anlattim hissettiklerimi bna kendimi nasl hissettrdgni yok yok yok ..

Back
X