- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi keskelerveben
Amin insallah cok sagolunçok üzüldüm arkadaşım.. rabbim sana kolaylıklar versin. Ama sen bu gidişe dur demedikçe kimse de demicek bunu bil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin insallah cok sagolunçok üzüldüm arkadaşım.. rabbim sana kolaylıklar versin. Ama sen bu gidişe dur demedikçe kimse de demicek bunu bil.
Sadece anlatmak biraz olsun anlatarak rahatlamak icin yaziyorum .. ben 23 yasindayim 2.5 yasinda bir kizim var esim isi dolayisiyla aksam 10 dan once eve gelemiyor cok sukur durumumuz gayet iyi maddi acidan bir sikintimiz yok annemin kendine ait bir is yeri var kendisi terzi dukkani acali yaklasik 2 sene oldu ve iki senedir annemin evinin temizligini yemegini ben yapiyorum evim cok yakin degil uzakta degil aksam oluncada yemegimi kaba koyuyorum esim eve gelene kadar babam arabayla evime goturuyor ama dedigim gibi 2 senedir bu tempo rutin dewam ediyor gidemedigim zaman kendi evimde yapiyorum yemegi babam is cikisi gelip aliyor benden inanmazsiniz belki ama cikardiklari corabi bile birakiyorlar oldugu gibi ben gitmezsem evi supurmuyorlar bir gidiyorum annemlere ev darmadagin kizim zaten yaramaz cok yoruluyorum bide evime geliyorum kendi eviminde temizligi var cok yoruluyorum esimle evleneli 4 sene olucak 4 senede beraber gecirdigimiz zaman sayilidir ya 2 ya 3 ben artik kendimi anlatmaktan ne hissettiklerimi anlatmaktan cok yoruldum boguluyorum artik ev annemler ev köy cok skildim pazar gunleride yaz kis esimin koyundeyiz degisik hicbirsey yapmiyoruz kendime zaman ayiramiyorum hep kendimi geri planda tutmaktan cok sikildim bazen yeterrrr deyip bagira bagira aglamak geliyor icimden esimle evlenmeden once boyle degildim cok sosyal bir insandim ama evlendikten sonra ki hayatim artik beni cok bunaltmaya basladi esimden ne guzel bir soz guzel sozude birakin insan aksam eve gelince bir cift laf etmez mi zaten 10 da geliyorsun eve yok etmiyor gezmez bi yere gitmez evde otur otur otur sıkildim sıkildim sıkildim cok sıkildim cokkkk
Kızını yarım gün kreşe ver annenin yemeğini evinde yap temizlik için birisini bulsun sen de kendi evinin işi dışında kalan zamanı sevdiğin şeyler yaparak değerlendir, gezme, alış veriş, arkadaş sohbeti gibi, hayat çok kısa
Esimle konusuyorum ama sadece dinliyor baska hicbirsey yok ben konusmaktan biktim akliniza gelemeycek kdar knustum defalrca defalarca anlattim hissettiklerimi bna kendimi nasl hissettrdgni yok yok yok ..
kreşe ver calış bende kreşe verdimSen bekarsin galiba cunku cocugu krese vermek kolay degil az para değil bir de gezip tozmak da az para degil.
Akil vermistir ? Fikrini soylemistir ? Anlamadim .. ben esimle ilgili sorunumu esime anlattim annemle ilgili olani degil sz yanls anladnz galiba neyseSana muhtemelen akil vermistir fikrini soylemistir de uygulamadigin icin artik cevap vermeyi kesmistir
Esim bu durumdan sikayetci degil hatta memnun cunku mutfak masrafi yok sadece evde kaldigim gunler yemk yapmk icin bseyler aliyorum o gunluk annemlere gidiyorum ama esim gelene kadar evde oluyorum zaten saat 10 da geliyor en erken evimin isini de aksatmadigim icin onun icin sikayetci olunacak bi durum yok yaniAnneniz cok yasli degildir sanirim yettigi kadar kendi isini yapsin. Esiniz hergun gitmenize bozulmuyo mu sonucta sizin bir yuvanız ve bir evladiniz var. Anneninizi baya bir düşüncesiz buldum birazda keyfine düşkün sanırım
Akil vermistir ? Fikrini soylemistir ? Anlamadim .. ben esimle ilgili sorunumu esime anlattim annemle ilgili olani degil sz yanls anladnz galiba neyse
+1Kusura bakmayin ama yorgunum kosturmaktan diyosunuz. Belkide bir geldi yanasti esiniz, iki yaklasti yanasti ama siz hep o yorgunluktan dolayi goremediniz esinizi? Olamazmi? Yok olmadi boyle bisey dersiniz. Haklida olabilirsiniz.
Peki ozmn size sorarim siz en son esinizle beraber bi plan yapmak icin fikir yuruttunuzmu? hadi askim gel filme gidelim dedinizmi mesela? yorgun oldugunuzdan sormadiniz bilgilendirmediniz istediklerinizi diye dusunuyrum. Esiniz burya konu acip" esim cok mesgul bana zamani yok" dese haklimi bu adam? Hakli.
Diger bi ucundan bakalim olayin. " e film teklifiyle oda gelmedi hic? yoksa hatirlardim ben" dersiniz. Kim bilir belki adam " zaten cok mesgul, bide gezmeye tozmayami vakti olsun" diye szi daha yorucak seyleri, gezmeyi tozmayi rafa kaldiryor cunku yataga zor atiyosunz kendinizi gunun yorgunlugundan. Olamazmi?
Ozetle. Esinizde hata aramayin siz gunluk rutininizi bu kdr tempolu tutarken. Cok gereksiz bi davranis annenizn evini temizlemek. Kendi yapsin. Tm annenizdir ama yani sizinde bi yuvaniz var. Bi anne buna nasil izin veriyor zaten oda sasirtici. Gitmeyin annenizin evinize. Az calissin 1 gun evde otursun bi zahmet. Herkesin annesi kizina kosar torunlarla destek icn, sizn anneniz torunlarida yukle omzuna gel bana kostur diyor.
Her neyse. Siz bi annenize gitmekten ve yardimdan vaz gecin. Sonra baktiniz esiniz hala ayni esiniz. o zmn gelip burda sitem edin hak veririm.
Kusura bakmayin ama yorgunum kosturmaktan diyosunuz. Belkide bir geldi yanasti esiniz, iki yaklasti yanasti ama siz hep o yorgunluktan dolayi goremediniz esinizi? Olamazmi? Yok olmadi boyle bisey dersiniz. Haklida olabilirsiniz.
Peki ozmn size sorarim siz en son esinizle beraber bi plan yapmak icin fikir yuruttunuzmu? hadi askim gel filme gidelim dedinizmi mesela? yorgun oldugunuzdan sormadiniz bilgilendirmediniz istediklerinizi diye dusunuyrum. Esiniz burya konu acip" esim cok mesgul bana zamani yok" dese haklimi bu adam? Hakli.
Diger bi ucundan bakalim olayin. " e film teklifiyle oda gelmedi hic? yoksa hatirlardim ben" dersiniz. Kim bilir belki adam " zaten cok mesgul, bide gezmeye tozmayami vakti olsun" diye szi daha yorucak seyleri, gezmeyi tozmayi rafa kaldiryor cunku yataga zor atiyosunz kendinizi gunun yorgunlugundan. Olamazmi?
Ozetle. Esinizde hata aramayin siz gunluk rutininizi bu kdr tempolu tutarken. Cok gereksiz bi davranis annenizn evini temizlemek. Kendi yapsin. Tm annenizdir ama yani sizinde bi yuvaniz var. Bi anne buna nasil izin veriyor zaten oda sasirtici. Gitmeyin annenizin evinize. Az calissin 1 gun evde otursun bi zahmet. Herkesin annesi kizina kosar torunlarla destek icn, sizn anneniz torunlarida yukle omzuna gel bana kostur diyor.
Her neyse. Siz bi annenize gitmekten ve yardimdan vaz gecin. Sonra baktiniz esiniz hala ayni esiniz. o zmn gelip burda sitem edin hak veririm.
+1Kusura bakmayin ama yorgunum kosturmaktan diyosunuz. Belkide bir geldi yanasti esiniz, iki yaklasti yanasti ama siz hep o yorgunluktan dolayi goremediniz esinizi? Olamazmi? Yok olmadi boyle bisey dersiniz. Haklida olabilirsiniz.
Ve daha bircok ornek sayabilirim bunlar gbi sze biz 4 senelk evliyiz sadece bulundugumuz yerdeki 5 dk mesafedeki sahile toplam 3 kere gittik o da ben aglaya zirlaya sitem ettim diyeKusura bakmayin ama yorgunum kosturmaktan diyosunuz. Belkide bir geldi yanasti esiniz, iki yaklasti yanasti ama siz hep o yorgunluktan dolayi goremediniz esinizi? Olamazmi? Yok olmadi boyle bisey dersiniz. Haklida olabilirsiniz.
Gercekten bunlarin hicbiri olmadi hep ben diyorum bseyler yapalim diye cinselliktede oyle normal hayatimzda da iki kre dedim sinemaya gidelim diye bn skiliyorum gitmem dedi dsari ckalim sahilde yuruyelim diyorum istemiyorum diyor cok nadir biyere gitsek elini tutsam elini cekiyor ben ergen miyim ne o oyle diyor kahvaltiya gidelim diyorum gidemem ne grek var diyor alisverise gdelim diyorum sen git diyor ben baska ne yapabilirim soyleyin
Ve daha bircok ornek sayabilirim bunlar gbi sze biz 4 senelk evliyiz sadece bulundugumuz yerdeki 5 dk mesafedeki sahile toplam 3 kere gittik o da ben aglaya zirlaya sitem ettim diye