- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi keskelerveben
-
Anlatiyorum hemde yillardir ama duzelen birsey yok benim istegim anormalmis herkesin hayati boyleymis oyle diyor inanin hicbir yere gitmiyor beraber zorla bir alisverise gitsek burnumdan getiriyor anneme gelince gitmesem ariyor gelmeyecek misin diye soruyor hayir diyemiyorum kolunda cok yordugu icin agri basladi o yuzden diyemiyorum hayir kirilir diye korkuyorumAnnenizin işini hergün yapmak zorunda değilsiniz. haftada da bir gün yardım amaçlı gidin. sonuçta sizinde bir eviniz ve sorumluluğunuz var. eşinizlede sizinle ilgilenmesi konusunda buraya anlattığınız gibi anlatın.
Evet ama ben anneme hayir diyemiyorum kirilir diye cok korkuyorum uzmek istemiyorum onu ama boylede ben cok yoruldum artik hergun hergun kizimla ayri ugras annemlere git ayri ugras eve gel yine ugras esim desen ne konusur ne beraber vakit geciririz ne dusuneyim bilmiyorumAh kıyamam işin zormuş arkadaşım.
Annenin evine gitmeyi bırakmalısın öncelikle.
Çalışıyor gibi gereksizce bir yorgunluk bence.
Annenler kendi başının çaresine baksınlar, sana da yazık.
Pazar günkü köy muhabbetini de eşinle konuş, onunla evde de olsa başbaşa olmak istediğini söyle bence.
Annen niye kırılsın ki?Evet ama ben anneme hayir diyemiyorum kirilir diye cok korkuyorum uzmek istemiyorum onu ama boylede ben cok yoruldum artik hergun hergun kizimla ayri ugras annemlere git ayri ugras eve gel yine ugras esim desen ne konusur ne beraber vakit geciririz ne dusuneyim bilmiyorum
temizlıkcı tutsunlarEvet ama ben anneme hayir diyemiyorum kirilir diye cok korkuyorum uzmek istemiyorum onu ama boylede ben cok yoruldum artik hergun hergun kizimla ayri ugras annemlere git ayri ugras eve gel yine ugras esim desen ne konusur ne beraber vakit geciririz ne dusuneyim bilmiyorum
Kirilmaz mi gercekten anlatsam bunaldim artik desem kimse anlamiyor esim bari anlasin beni hissettiklerimi istiyorum o da ayni evde kaldigim zaman (ki cok nadirdir anneme gittigim icin )sabah kalk evi toparla yemek yap kizim sıkilmasin diye hava iyiyse parka goturuyorum iyi degilse evde oynuyorum bir saate yakin aksam 10 a kadar cizgi film kanali sonra esim gelir yemk hazrla kizimi uyut sofrayi topla esim oturr tv izler sonra yatar bsey sorsam cvp bile vermez herkes icin hayalet gibiyim isimi gorsun yeter kimsenin umrunda degilim cok kotuyum kendimi cok degersz hissediyorum kimse beni umursamiyorAnnen niye kırılsın ki?
Açıkça "yetişemiyorum, yoruluyorum" dersin hatta kolum çok ağrıyor, doktora gittim doktor yatmamı istedi, dersen hem annen gerçekleri farkeder, hem de köye gitmemen için bahane olur.
Dua ediyorSen annnein yemgini temizligini bu kadarozveri ile yapiyorsun o sana ne yapıyor? Yorum degil cevap bekliyorum? Aylik bu kadar maas kızım senin hakkin bana destek oldugun icin falandiyor mu yoksa sadece acindiriyor mu yasliyim kizim ben falan bir tesekkurle mi gecistiriyor? Kendini herkese adamişsın sen cocugun kocan neyse de annneler ne iş?
yardım et ama hafta bir siz alıştırmışsınız tabıkı corabını kaldırmazlar. haftada bir yada ıkı hafada bır yeterlı. eşinlede konuş evlılıgın cok monotonDua ediyor
Dua ediyor
Esimle konusuyorum ama sadece dinliyor baska hicbirsey yok ben konusmaktan biktim akliniza gelemeycek kdar knustum defalrca defalarca anlattim hissettiklerimi bna kendimi nasl hissettrdgni yok yok yok ..yardım et ama hafta bir siz alıştırmışsınız tabıkı corabını kaldırmazlar. haftada bir yada ıkı hafada bır yeterlı. eşinlede konuş evlılıgın cok monoton
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?