- Konu Sahibi enguzelask
arkadaşlar sıkıntımı sizinle paylaşmak istedim öneride bulunun bana bu durumdan nasıl kurtulurum ???
önceden de anlatmıştım benm bi sevgilim var ve babamın üzerime yaptığı şirket dolayısıyla hiç bi karar alamıyoruz sevgilim askerden gelince niyetinin ciddi olduğunu söyledi ama babamın şirketi üstümden almasını istiyodu çünkü şirketin borcu var ve ben şirketin müdürüyüm
babamda bunu duyunca hayatta seni vermem ona dedi onane şirket borçlarından dedi bu konuda haklı ama ödenen bişey yok benm üzerime birikiyo babama sorarsan ödicem diyo tam 1 senedir
ama sevgilimde haklı bu borç bize kalırsa ödeyemeyiz diyo ve ayrıca ödemek zorundada değilim diyo sen yapsan neyse diyo ama babanın borcu!! babama şirketi üstümden al diyemiyorum çünkü başka kimse yok üstüne yapcak ayrıca benden önceki kişininde borcu duruyo nasıl ödencek ne olur bilmiyorum... ama biz evlenemiyoruz ve tamamen boşluktayız hani bekleyelim diyoruz ama böyle sürerse ne zamana kadar bekliyelim ?? ne yapmalıyım sizce hadi sevgilimden bu yüzden ayrıldım diyelim ee benm üstüme olan borç tüm hayatımı mahfetcek yani ben bu şirketten vs. nasıl kurtulurum...
önceden de anlatmıştım benm bi sevgilim var ve babamın üzerime yaptığı şirket dolayısıyla hiç bi karar alamıyoruz sevgilim askerden gelince niyetinin ciddi olduğunu söyledi ama babamın şirketi üstümden almasını istiyodu çünkü şirketin borcu var ve ben şirketin müdürüyüm