çok bunaldım artık :(

enguzelask

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
95
0
36
Bursa
arkadaşlar sıkıntımı sizinle paylaşmak istedim öneride bulunun bana bu durumdan nasıl kurtulurum ???
önceden de anlatmıştım benm bi sevgilim var ve babamın üzerime yaptığı şirket dolayısıyla hiç bi karar alamıyoruz sevgilim askerden gelince niyetinin ciddi olduğunu söyledi ama babamın şirketi üstümden almasını istiyodu çünkü şirketin borcu var ve ben şirketin müdürüyüm :( babamda bunu duyunca hayatta seni vermem ona dedi onane şirket borçlarından dedi bu konuda haklı ama ödenen bişey yok benm üzerime birikiyo babama sorarsan ödicem diyo tam 1 senedir :( ama sevgilimde haklı bu borç bize kalırsa ödeyemeyiz diyo ve ayrıca ödemek zorundada değilim diyo sen yapsan neyse diyo ama babanın borcu!! babama şirketi üstümden al diyemiyorum çünkü başka kimse yok üstüne yapcak ayrıca benden önceki kişininde borcu duruyo nasıl ödencek ne olur bilmiyorum... ama biz evlenemiyoruz ve tamamen boşluktayız hani bekleyelim diyoruz ama böyle sürerse ne zamana kadar bekliyelim ?? ne yapmalıyım sizce hadi sevgilimden bu yüzden ayrıldım diyelim ee benm üstüme olan borç tüm hayatımı mahfetcek yani ben bu şirketten vs. nasıl kurtulurum...

bence bu durumu babanla tekrar konuş.senin hayatını bi ömür etkileyeceği için öncelikle onon düşünmesigerekir.sen tek başına kalkamıyosan,tabi bu zor diyosun.o halde babanın halletmesi gerekir.

bence bu durumu babanla tekrar konuş.senin hayatını bi ömür etkileyeceği için öncelikle onon düşünmesigerekir.sen tek başına kalkamıyosan,tabi bu zor diyosun.o halde babanın halletmesi gerekir.

doğru söylüyosun canım babam ödicem diyo ama ben ablam ve bir sürü insan ödemez diye düşünüyoruz sölemeye çalışınca bağırıyo :( hep o haklı ama kendi yaşamış yaşıcağını ama benm önümde allah nasip ederse çok uzun yıllar var tek başıma ne yaparım ben annemlede görüşmüyorum annem babam ayrı annem arayıp sormuyo zaten tek başıma kalıcam babama bişi olursa ablam abim var ama onlarda bişi yapamaz ki.. çok zor bi durum:(

bence bu konuyu bir avukata yada hukuk bürosuna danışmalısın canım

ve ayrıca babana sözü geçecek bir kaç aile büyüğü olsaydı belki ne bileyim baban çözme yoluna giderdi diye düşünüyorum

Allah kolaylık versin canım işin zor...

bence bu konuyu bir avukata yada hukuk bürosuna danışmalısın canım

ve ayrıca babana sözü geçecek bir kaç aile büyüğü olsaydı belki ne bileyim baban çözme yoluna giderdi diye düşünüyorum

Allah kolaylık versin canım işin zor...

avukata danışmayı denerim ama babam aile byüğüde dinlemiyo ve bide üstüme kredi çekti 3 tane :( krediler ödeniyo ama ssk borcu duruyo ve sevgilim danıştı ama avukata değil araştırdı falan müdürlükten çekilsemde müdür olduğum dönemin borçları üstüme kalıyomuş ödenmesse hayatımı mahfediyo babam ve ben bişi yapamıyorum :(

belkide dava açarak şirketin sana ait olmadığını ispat etmeye çalışmalısın ne bileyim
tam bi çıkmaz gibi görünüyo ne diyeyim başka bilemedim :s

Ben bu anlattıklarından babanın pek sorumluluk sahibi olmayan birisi olduğunu çıkardım, bilemiyorum. Bence sevgilinle birlikte iyice araştırın ve iyi bi avukat bulun. Size çaresiz bi durum gibi görünse de iyi bi avukat bizim aklımıza gelmeyen bi sürü seçenek, çıkış yolu sunabilir. Yani dediğin gibi allah korusun babana bi şey olsa senin hayatın çok zor bi döneme giricek, bi babanın bunu düşünmesi lazım.

Ben bu anlattıklarından babanın pek sorumluluk sahibi olmayan birisi olduğunu çıkardım, bilemiyorum. Bence sevgilinle birlikte iyice araştırın ve iyi bi avukat bulun. Size çaresiz bi durum gibi görünse de iyi bi avukat bizim aklımıza gelmeyen bi sürü seçenek, çıkış yolu sunabilir. Yani dediğin gibi allah korusun babana bi şey olsa senin hayatın çok zor bi döneme giricek, bi babanın bunu düşünmesi lazım.

Üstelik babam akciğer kanseri geçtiğimiz kış ameliyat oldu onada üzülüyorum ama o beni hiç düşünmüyo avukata danışıcam canım ama işte babama da karşı gelemiyorum gelsem bile onda vekaletim var :(

Back
X