- 12 Aralık 2013
- 2.837
- 1.306
- 198
iki aile bir türlü anlaşamadılar sürekli zıt gidiyorlar o onun yaptığını beğenmez öbürü de onun ikiside uyanık akıllılar ben çalışmıyorum düğün masrafını aileler karşılıyor ailem çeyizimi aldı 10 bin tl ye mobilyalarımızı beğendik 3 binin ailem ödedi ama başıma kakarak söylenerek işte bize kakaladın bunu bize ödettiriyorsun kendi kzına değil de el kızına alır gibi davrandılar iki ayrı şehirdeyiz erkek tarafındaki düğün salonu 4.5 bine tutuldu kız evinde ki salon olması dedi erkek tarafı sadece burda olsun kına gecesi olsun dedi evde evin önünde dediler bizim taraf yok düğün salonu tutacaksınız dedi sonra karşı taraf gücümüzün yetmeyeceğini onu ödeyemiyeceklerini söylediler ailemde altınlarla karşılarız o zaman bizim de durumumuz yok diyor bizde altınlarla araba alacaktık en başta iki tarafta almasın altınları dedik ama ailem altınları almak nişanlım da vermek istemiyor zaten çoğu masrafı biz yapıyorz düğün salonu tutulmasın evin önü müsait orada yapılsın ne gereği var diye karşı çıkıyor nişanlımın ailesi 140 milyar kredi çekip nişanlıma ev aldıkları için ayrıl bin lira kredi ödüyorlar ama altın talep etmiyorlar off nişanlımla benim aram bozuluyor
ben sana üzüldüm açıkcası
ailen seni çok mahçup etmiş bu konuda

ayrıca haksızlar
erkek tarafı evinizi bile almış
altınları istemek oldukça yüzsüzlük
dulmu evlendiriyoruz diyeceklerine
evladımızı evlendiriyoruz
birazda bizim elimiz taş altına girsin diye düşünmeleri lazım
aldıkları mobilyaları bile yüzüne vurmuşlar

çözüm kaçmak da değil
ailende laf anlamayacaklar anlaşılan
nişanlını ikna et yavrum sen