Çok bunaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E bıkmıştır yorulmuştur gücü kalmamıştır tabi sizi aricak eşisiniz şevkat gösterin geçicek aşkım deyin, erkekler çocuk gibidir bilmiyor musunuz az pışpışlayıp yollayın yani

Hiç bir maddi hedefin,bu kadar yıpranmaya değmeyeceğini düşünüyorum.
Karı-koca yıpranıyorsunuz,
eşiniz extra sizi yıpratıyor,
üç-beş sene sonra rahat etmek adına,
bugünü kaçırıyorsunuz.
Bence,en başta yanlış bir karar alınmış.
İnsanın fiziken ve ruhen bir dayanma kapasitesi var.
Bunu zorlarsanız belli bir yerden sonra patlarsınız,
ya ruhen,ya bedenen,
ya da ikisi birlikte.
Sizin ek iş yapmanızın,düşündüğünüzün tersine,sorunu katmerli hale getireceğini düşünüyorum.
Bence yeni bir bakış açısına ve maddi plan yapmaya ihtiyacınız var.
Eşiniz de ya depresyonda,
ya da kıyısında gibi geldi bana.

Aynen öyle güzelim.Karincalarin isi zor ,arilarin ki kolay mı hesabı herkesin işinin bir de zorluk derecesi var. İnsanoğlu evine ekmek götürmek için bomba imha uzmanı bile olabiliyor....Allah aşkına insan boyle bir iş yapmak ister mi? Yapıyor ...denizaltinda çalışanların 20 yil boyunca aralıksız bulundukları yeri görsen ...o metal yigininin basikligini hissetsen "bir insan bunun içine girer mi ? Aklını yitirmeden çıkar mı? " diye düşünürsün.Madencilerin çalışma koşullarını görsen "insanlık bitmiş" dersin. Omuzlari cokmemis sırtında kambur oluşmamış firinci görmedim..Allah evine ekmek goturme peşinde ki tüm insanların yardımcısı olsun. Tok yattigim (aç yattigim da olmustur) her geceye şükürler olsun

Aynı benim eşim.adam kendinde sürekli mutsuz olacak şeyler buluyor.istisnasız hergün bişeyler için söyleniyor ve işin ilginç yani o söylendikçe hersey daha da ters gidiyor,sorunlar üst üste geliyor.bir süre sonra beni uzdugunu fark edince Özür diliyor bir daha olmaz diye sonra kaldığı yerden devam.geçenlerde benim is yerinde sıkıntı oldu iki gün ben kendisinin olduğu moddaydım.o zaman da kendisini unutup beni teselli etti mutlu etmeye çalıştı falan.sanırım adamların aklını sürekli başka şeylerle doldurmak lazım.

Madenlerde çalışan işçileri izletin.
Böyle bebek gibi yakınan erkeklerden hiç haz etmiyorum ya.
Babam sabah 6 da gider işine akşam 10 da gelir. Bir kere olsun yakındığını görmedim.

Amin,aynen öyle,karnımız acıkıyorsa,ağaç altında mekan tutamıyorsak elbet herkes çalışacak,drama gerek yok.

yapabileceğiniz bişey yok diye derdini sizinle paylaşmasın mı? ne kadar çıtkırıldımsınız ya.

yapabileceğiniz bişey yok diye derdini sizinle paylaşmasın mı? ne kadar çıtkırıldımsınız ya.
Eskiden bende senin gibi düşünüyordum.
Sonra eski evliliğimde her gün karşımda ağlayan , her gün of bıktım usandım diyen bir tiple karşılaştım.
inan karşında ki insanı çok daha fazla tüketiyorsun bu şekilde. Düşünsene sen her gün böyle bir şeyi çektiğini.
Ben sırf daha fazla ağlamasın diye tüm altınlarımı verdim. Yetmedi maaşımı da verdim ama 3 sene boyunca o ağlaması hiç geçmedi.
Allah yaşamasın inşallah .

ama konu sahibi ara ara demiş. her gün dememiş ki.
her gün olsa tabi bıkılır.

Bende sizinle aynı fikirdeyim, ama eşim yaşım çok geçmeden belli şeyleri halletmek istiyorum dedi.Ben çok taraftar değildim açıkçası.Ne zaman artık yapamıyorum diye düşünürsen o saniye eskiye dönme şartıyla kabul ettim.Yüzünü çok az görebiliyorum o yüzden bende etkileniyorum açıkçası.Ama kafasına koymuş kesinlikle ikna olmuyor ama bahsettiğim gibi ölüyorum havasından da vazgeçmiyor.

Şöyle geçmişime ve yaşadıklarıma bir bakıyorum çıtkırıldım olduğumu düşünmüyorum açıkçası.Karşımda sevdiğim değer verdiğim bir insan var ve işin ortasında beni arayıp " şuanda kolunu kıpırdatacak bir gücü bile kalmadığını, adım dahi atamayacak durumda olduğunu, oysa bir sürü işin onu beklediğini" yakınır gibi bir ses tonuyla değil neredeyse benim ambulans aramamı gerektirecek bir ses tonuyla söylüyor.Bu şartlarda tamam bırak gel desem kabul etmez, o haldeki bir insana da (ki hayat arkadaşınız bu kişi) hadi canım yaparsın sen çalışmaya son hız devam demek benim yapıma aykırı.üstelik o saniye sağlıksal olarak bir sıkıntısı mı var ciddiye almalı mıyım bu konuyu onu bile bilemiyorum.Kaldıki bende depresyona girmiş vaziyetteyim.Kendim zaten çalışıyorum, üç çocuğum var evle ve onlarla ilgileniyorum, üstelik birde ek iş arıyorum ve bulamayınca da zaten canım çok sıkılıyor.Şu şartlarda benim depresif durumumu kim çekecek, ben kime yakınacağım bilemiyorum.

Normalde evde konusulmamalu işin stresi bazen insan kendi kahrini cekemiyor her gun her gun asla dinlenmez bunu soyleyin ayrica uapacak bisi yok ev erkegi mi olacakmis hee isin zorlugu var yani

Esimde memur bayan bi arkadasi var saat 11 de basliyor 1 de bitiriyie ona ragmen sijayet yillarca kadini idarw etmisler bu tip insablar sukursu bende diyirum ki sigortam yatsin 1 milyarada raziyim yeter ki is olsun

Sanirim gozumuz yiksekte degil diye işimiz yok

e siz de eşinize yakının ne var bunda.
canım yaparsın demek nasıl yapınıza aykırı oluyor yahu? sevdiğiniz insana boş da olsa gaz vermek çok mu zor? yapınız bu ise bu yapıda olmayın bence.

e siz de eşinize yakının ne var bunda.
canım yaparsın demek nasıl yapınıza aykırı oluyor yahu? sevdiğiniz insana boş da olsa gaz vermek çok mu zor? yapınız bu ise bu yapıda olmayın bence.
çok ciddi sağlık sorunu varmış gibi davranan bir insana "hadi tatlım sen yaparsın"demek evet yapımda olan bir şey değil.kişiye ben o cümleyi kurduktan sonra bir şey olsa bunun acısını nasıl atlatacağımı bilemiyorum çünkü.Yaşadığım durum yüzeysel bir durum değil.adım atacak durumum yok, mahfoldum, çöküp kaldım cümlelerinin karşılığı bende git yap başarırsın değil maalesef.Neyse aynı frekansta olduğumuzu sanmıyorum.o yapıda olmayın demekle insan yapısını nasıl değiştirecek bunu pek bildiğim söylenemez.

E bıkmıştır yorulmuştur gücü kalmamıştır tabi sizi aricak eşisiniz şevkat gösterin geçicek aşkım deyin, erkekler çocuk gibidir bilmiyor musunuz az pışpışlayıp yollayın yani
Konu sahibinin 3 çocuğu var, ve onları o adamla yaptı,bir çocuğa daha ihtiyacı yok,varsa da doğurur,kayınvalidesinden evlatlık almaz:)
"erkekler çocuk gibidir"lafı kesin bir erkekten çıkmıştır,hemcinslerini kurtarmış sorumluluktan oh ne güzel

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…