Çok bunaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam saatlerce çalışıyor sorumluluktan da kaçmıyor şikayet etmesi çok olmamalı, bu kadar saçma birşey yüzünden kavga da edilmemeli bence

Adam saatlerce çalışıyor sorumluluktan da kaçmıyor şikayet etmesi çok olmamalı, bu kadar saçma birşey yüzünden kavga da edilmemeli bence
Kavga yok bildiğim kadarıyla,kavga etmeden belirtmesinde bir sakınca yok,erkeklerin canı biraz az,ama dünya cennet değil,herkes sorumluluğunu hakkıyla taşıyacak.
Kadınlar nelere dayanıyor,biraz anlatsa adı dırdır oluyor,onlar da dırdır etmesin,işini yapsın :))
Tabii ki arada yakınılır,ama karşıkını usandırmadan.

Verdiğiniz tüm cevaplar için teşekkür ederim.Gıyabımda çok iyi geldi inanın.Sizi öteden beridir severim zaten.Varolun.

Verdiğiniz tüm cevaplar için teşekkür ederim.Gıyabımda çok iyi geldi inanın.Sizi öteden beridir severim zaten.Varolun.
Rica ederim,ben sizi başından beri iyi anladığımı düşünüyorum.
Erkekler genelde benmerkezci.
Yoksa elbetteki onları dinliyoruz,sıkıntılarını paylaşıyoruz,fakat denge bozulmaya başladığı zaman bir taraf manen aşınmaya başlıyor.
Annelikle brlikte bir de çalışıyorsunuz,bizim zihnmiz hiç dinlenmiyor ki,hep planlama halindeyiz.
Bir günlük gezi fırsatı çıktı,ama o gün küçük oğlumun bir faaliyeti rasgeldi.
Şimdi nasıl yapsam da ikisi de aksamasa diye düşünüyorum.
Eşime kalsa ikisi de iptal,ya da geziye gitme der,kesin çözüm:))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…