çok teşekkür ederim yorumlarınız için öncelikle. çalışmayı tabiki düşünüyorum,çalışmadan duramam. ama oğlum bana o kadar alışkki inanamazsnız babasıyla bile kalmıyor tek başına. odadan çıksam ağlıyor. 4 yaşına gelince kreşe vermeyi düşünüyorum. anca öyle çalışabilirim.
onlar güldüğünde dalga geçtiklerine hiçbir şey yapamıyorum. ağzımı bile açamıyorum. çünkü ben böyle yetişmedim. bana göre '' aptal ,salak'' kelimeleri bile küfürdür. insanlarla dalga geçmedim hayatım boyunca.eltimin kızı var 5 yaşında çok yaramaz günde 5 kere falan dövdüğü oluyor eltim. hayretler içinde izliyorum sadece. ben ailemden dayağı geçtim kavga bile görmedim. bu ortamda nasıl bi çocuk yetiştiricem bilmiyorum. zaten oğlum da bu yüzden bana çok bağlandı. herkesi uzak tuttum ondan.lohusa halimle bile kimse yardım etmedi ki yardım da istemedim. halbuki inanın bir 1 seneye kadar bir bebeği anca uzaktan sevmişimdir. nasıl bebek bakılır inanın bilmiyordum. ama yaşayınca zor durumda kalınca öğretiyormuş hayat..
eşimin maaşı artınca kiraya çıkarız dedi bi kaç kez.o da 2 seneyi bulur sanırım. o kadar bunaldım o kadar boğuluyorum ki anlatamam. tek bir arkadaşım bile yok.insan anlatınca rahatlar. sadece derdini değil mutluluğu bile paylaşmak güzeldir. içimde tıkanıyor herşey.ve çoğu zaman eşim kesinlikle beni anlamıyor. o sadece işe gidip geliyor. normal ev düzeni işte ona göre. kesinlikle yanlış anlaşılmasın ama lise mezunu o. bilmiyorum herkes dedi bana yapamazsınız diye en başta. fikir çatışması olur diye.. hem de en alasını yaşıyoruz. ama çok aşık oldum evlendim.vazgeçemedim. o kadar çocuksu tavırları varki bazen onu bir kez de ben yetiştiriyormuşum gibi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?