- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.596
- 798
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
bence sen komsuya kahve icmeye gidicem veya alisverise cikicam bahanesiyle evden cik...
sonra cep telefonundan anneni ara...
annende evi arasin adam cikarsa eger ki insallah cikar... annen seni sorsun o da disari cikti diycek ve o sirada annen onunla konusmaya baslasin ama seninle konustugunu caktirmasin bilmiyomus gibi davransin...
bak oglum bu böyle olmaz falan filan desinbelki ne yaparsa büyükler yapar... hem bu arada iki tarafta darilmaz...
annen uzakta ise anneni size davet etsen..
ve ona da annemler kalmaya geliyor desen belki gider..
baktın gitmeye niyeti yok annemler burada kalmanı hoş karşılamaz diyebilirsin yada annen bu konuşmayı yapabilir..
ne yani adam yasa çıkıp okula dönene kadar sizde mi kalacak..ayrıca o yasanın uygulanması 2011-2012 öğretim yılında olur..onun için ise eylüle kadar beklemen gerekebilir..çünkü üni.lerde güz yarıyılı bitti..yasanın ve uygulamasının netleşmesi bahar yarıyılına yetişmez sanıyorum..ee o zamana dekte o adam sizde kalırsa yuh artık..
konuyu idrakten aciz kaldım.
arkadaşın külfetliğinden çok çok öte,
eşiniz arkadaşının tüm gün evde kalmasına nasıl sessiz kalıyor, kalabiliyor,,
cidden esas bunu çok sorun edinirdim.
akraba, hattahatta daha yakın baba ebeveyninin dahi kızını kendinden koruyamıyor olduğu,
dürtülerine engel tanıyamayan süpriz canlılarla aynı havayı teneffüs ediyoruz.
garip..
Ebru32 fikriniz oldukça ideal bence, iyi çözüm olabilir.. Ama ya anne arada kalırsa, eşi kızarsa niye karışıyor diye. ?
İyi fikir..
İnterneti kesin, modemi bozun ve uzun süre mudahale etmeyin. Geciktirin ; bu iyi çözüm olacaktır.
annen uzakta ise anneni size davet etsen..
ve ona da annemler kalmaya geliyor desen belki gider..
baktın gitmeye niyeti yok annemler burada kalmanı hoş karşılamaz diyebilirsin yada annen bu konuşmayı yapabilir..
ne yani adam yasa çıkıp okula dönene kadar sizde mi kalacak..ayrıca o yasanın uygulanması 2011-2012 öğretim yılında olur..onun için ise eylüle kadar beklemen gerekebilir..çünkü üni.lerde güz yarıyılı bitti..yasanın ve uygulamasının netleşmesi bahar yarıyılına yetişmez sanıyorum..ee o zamana dekte o adam sizde kalırsa yuh artık..
aha bu süper fikir... ama siz neden bozuldugunu anlamamis gibi davranin ki ... onun yüzünden bozuldu sansinve utansin artik bari bunda utansin adam beee
belki internet olmayinca adamin cani skilir hic yoktan disari gezmeye cikar internet cafeye falan gider
İnterneti kesin, modemi bozun ve uzun süre mudahale etmeyin. Geciktirin ; bu iyi çözüm olacaktır.
annem kız kardeşim hamile olduğu için gelemiyor..doğuracak 1 ay sonra. ki benim gitmeme gerek bende evimi bırakıp gidemiyorum bu yüzden. evde biri var diye. bayramda çünkü ben yoktum eşim burdaydı bayramın belli kısımları ve oda onunla kaldı. yani bir yere gitmedi. ben olmasamda o evde olacak. hatta daha rahat bir şekilde.
annem geliyor diyede yalan konuşsam o zaman gider evet ama annem gelmeden 1 gün önce belki o gün. sanmıyorum erkeni gitsin. çünkü misafirim geleceğinde falan yolluyorum ama misafirim gelmeden hemen önce ayrılıyor evden. artık kimseyi çağıramıyorum. bunun dışında annemin bu olaylardan pek fazla haberide yok. anlatsam boş yere huzursuzluk çıkar. annem eşime eşim bana... bu böle tuhaf bir hal alır gibi geliyor:44:
O zaman hareket zamanı.
Kim bozsun anlamadım ? Şöyle yapın, yıldız tornavidayla açın içini, içinden bir parça alın saklayın ve geri kapatın. Yılmaz Erdoganda gelse toparlayamaz yeniden. :)
yahu sen bunu daha önce niye söylemedin kie iste kardesim dogum yapacak diye oraya gidicez diyin esinle beraber... hatta onun yaninda valizleri falan hazirlayin yani hazirlik yapin... adamida gönderin evden ama sakin siz gidince ona evin anahtarini falan vermeyin
gitmicekseniz bile gidecekmissiniz gibi yapin... onun önünde son hazirliklari falan yap iste...
bu fikirleri kesin yapmalisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?