Çok bunaldım..!

Ebru32 fikriniz oldukça ideal bence, iyi çözüm olabilir.. Ama ya anne arada kalırsa, eşi kızarsa niye karışıyor diye. ?

İyi fikir..

evettt... hatta annenler gelmicekse bile gelicekler de ve seni burda hergün benimle yanliz kaldigini görürlerse cok kizarlar de... ailem böyle seyi hos karsilamiyor de... bi süre abinlerde kal de...
ve ondan sonra bidaha aramayinki o sizi aramaya bile cesaret edemesin

Öncelikle son derece şaşkınlık içinde olduğumu belirtmeliyim bu durum karşısında. Bence burda asıl sorun edilmesi gereken adamın 1 aydır sizde kalıyor olmasından ziyade bu konuda eşinizin tutumu!!

Eskiden beri çok iyi arkadaş olabilir,kardeş gibi de olabilirler ama arkadaşlıkta kardeşlikte biryere kadar, belirli sınırları olmalı tüm bunların. Helekide sizin eşiniz artık yuvasını kurmuş,evli bir insan.Üstelikte yeni evli sayılır.Eşinizin arkadaşında utanma sıkılma kavramı yok anladığım kadarıyla zaten, ondan dolayıda siz onu kovmadan gitmesi mümkün değil,hadi çok zor durumda ve kalıyo sizin evinizde diyelim(ki tamamiyle yanlış) en azından eşinizin evde olmadığı saatlerde asla ve asla evde olmaması gerekir.Yani bu nasıl bir insan nasıl bir ruh hali var çözemedim.

Fakat bundan çok çok daha önemlisi eşinizin bu durum karşısındaki tavrı. Ne demek yaa ne demek bu. Zaten bekar bir arkadaşının sizin evinizde uzun bir süre kalmasına bile müsaade etmesi yanlış ne kadar samimi olursa olsun,kaldıki bide o işe gittiğinde siz adamla tek başınıza kalıyosunuz. Kusura bakmayın ama bu bana aşırı derecede yanlış geldi. Hergün haberlerde,gazetelerde neler duyuyoruz neler okuyoruz,bu devirde babana bile güvenme diyorlarda arkadaşa bu kadar güvende nesi oluyor. O insanın çok iyi bir insan olması olayı ayrı o konuda tabiki bişey diyemem ben sadece genelleme yapıyorum.Ben bu olayın kimseyede normal geliceğini düşünmüyorum açıkçası helekide bir erkeğe asla! Adamın sizde kalıp kalmamasından ziyade öncelikle eşinizin değer yargılarını sorgulayın bence!!

valla gerçektende bu duruma birşey diyemiyorum. benim dayım evimize gelirdi ben küçükken gündüz babam evde değilse oda olmazdı. ki bu annemin kardeşiyken bunu anneme yapıyordu. insanın içinde olmalı birşey birazda. bu arkadaşımda bu özellik yok. eşimde daha öncede söyledim bunu gerçekten yanında götürmek için çok zorladı ama gitmiyor. yok diyor gelmeyeceğim diyor. ki eşimide 1-2 defa müşkül duruma koymuş gittiğinde. ya öyle bir int. bağımlısıki ben bunu anlayamıyorum. herkezin içinde sanki kimse yokmuş gibi çevresnde int.de birileri ile yazışıyor gülüşüyor kavga ediyor vs... insanlar yadırgıyor.
ama olay bizim boyutumuzdan çıktı artık. yani ya direk müdahale edip git diyeceğiz yada böyle çekeceğim. orta yolunu bulamıyorum. eşimlede konuştuğumda tamam gidecek yeri yok gelsin uyusun yemek yesin ona lafım yok ama yanında götür dediğimdede bir çıkış bulamadık. gemileride yakamıyoruz malesef

Ebru32 fikriniz oldukça ideal bence, iyi çözüm olabilir.. Ama ya anne arada kalırsa, eşi kızarsa niye karışıyor diye. ?

hmm.. e tamam ozaman böyle yapsin..

anne arada kalsa bile bisey olmaz ki.. hem eside annesine bisey diyemez bence... hatta kendisi bile istemiyorki kayinvalidesi derse daha iyi olur bence... kimse büyüklerine karsi saygisizca davranamaz..
hatta yardimci oldugu icin bile sevinir adamcagiz

İnterneti kesin, modemi bozun ve uzun süre mudahale etmeyin. Geciktirin ; bu iyi çözüm olacaktır.

İnterneti kesin, modemi bozun ve uzun süre mudahale etmeyin. Geciktirin ; bu iyi çözüm olacaktır.

aha bu süper fikir... ama siz neden bozuldugunu anlamamis gibi davranin ki ... onun yüzünden bozuldu sansin ve utansin artik bari bunda utansin adam beee

belki internet olmayinca adamin cani skilir hic yoktan disari gezmeye cikar internet cafeye falan gider

annem kız kardeşim hamile olduğu için gelemiyor.. doğuracak 1 ay sonra. ki benim gitmeme gerek bende evimi bırakıp gidemiyorum bu yüzden. evde biri var diye. bayramda çünkü ben yoktum eşim burdaydı bayramın belli kısımları ve oda onunla kaldı. yani bir yere gitmedi. ben olmasamda o evde olacak. hatta daha rahat bir şekilde.
annem geliyor diyede yalan konuşsam o zaman gider evet ama annem gelmeden 1 gün önce belki o gün. sanmıyorum erkeni gitsin. çünkü misafirim geleceğinde falan yolluyorum ama misafirim gelmeden hemen önce ayrılıyor evden. artık kimseyi çağıramıyorum. bunun dışında annemin bu olaylardan pek fazla haberide yok. anlatsam boş yere huzursuzluk çıkar. annem eşime eşim bana... bu böle tuhaf bir hal alır gibi geliyor:44:

bu fikre güldüm gerçekten.. ilahi gece gece moralimi düzelttiniz..

olabilir ama gerçekten. ama ben bozamam. arayayım bozsunlar olmazsa

Son düzenleme:

yahu sen bunu daha önce niye söylemedin ki e iste kardesim dogum yapacak diye oraya gidicez diyin esinle beraber... hatta onun yaninda valizleri falan hazirlayin yani hazirlik yapin... adamida gönderin evden ama sakin siz gidince ona evin anahtarini falan vermeyin

gitmicekseniz bile gidecekmissiniz gibi yapin... onun önünde son hazirliklari falan yap iste...

O zaman hareket zamanı.

Kim bozsun anlamadım ? Şöyle yapın, yıldız tornavidayla açın içini, içinden bir parça alın saklayın ve geri kapatın. Yılmaz Erdoganda gelse toparlayamaz yeniden. :)

bu fikirleri kesin yapmalisin

Günümüzde akrabalara bile güven olmazken, elin adamina nasil güveniyor esin?
Encok takildigim nokta esinin rahatligi, agzim acik okudum anlattiklarini..
Onlarin samimiyeti ne kadar iyi olursa olsun, evli bi adam esini erkek ardasiyla bi evde
saatlerce evde birakmamlidir.. hemde bi gün degil günlerce tekrarlanmissa ayni olay
pes diyorum.. Sen yapicagin iyiligi yapip evini acmissin, hemen bi cözüm bulunmasi sart.
Esine anlayacagi dilden konusmayi dene, o gitmiyorsa ben giderim mantigini kullanabilirsin..

çok zor bir durum..
ben öğrenciyken ev arkadaşımın arkadaşları evleri soğuk diye bir süreliğine bizde kalmaya geldiler..geldiler ama bu bir süre tam 4 ay oldu..
öğrenci evi deyip geçmeyin inanın tam işkence oldu.benzer rahatsızlıklar..
bir türlü git diyemiyoruz..ev arkadaşımın annesi geldi bunlar da evlerine döndü..annesi gider gitmez hoop yine bize..en sonunda ev arkadaşım benim durumdan rahatsız olduğumu söylemiş ve gittiler ama yıllar geçti hala bana küsler..sanki kaldıkları 4 ay onlara hiç hizmet etmemiş hiç kahırlarını çekmemişim gibi..teşekkür edip haklısın diyeceklerine bir de küstüler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…